Martijn van Staveren, Crowd Power dhe ratifikimet e shikuara nga Martin Vrijland

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 29 Qershor 2017 28 Comments

Lexo më shumë?

Kjo është e mundur, por disa artikuj në këtë faqe janë të arritshme vetëm për anëtarët me anëtarësi të artë. Kjo mbështet punën time dhe ju jep vetëm pak më shumë njohuri se kur lexoni vetëm titullin ose futjen e artikullit.

Shpesh mendimi i parë është pas leximit të titullit "Oh, e di këtë", por atëherë mund të humbasësh esencën. Për të vazhduar me këto aktivitete me shkrim nuk është e dobishme vetëm të bëhesh anëtar, por edhe t'i japësh vetes më shumë thellësi.

Duke u bashkuar, ju pranoni që anëtarësimi juaj është një donacion. Pagesa juaj mujore është pra një donacion për të mbështetur këtë faqe interneti dhe artikujt e botuar.

ANËTAR I FJALË

Tags: , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (28)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Fuqizime në natyrë me Martijn van Staveren
  Fjalët e leshta për të nxitur hipnozë që nga momenti i parë

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Është gjithashtu e habitshme që të gjithë burrat galaktikë në Holandë kanë shokë të 5000 Facebook. Martijn van Staveren 5000, Maarten Horst 5000, Frans Heslinga 5000 ... a do të dërgoheshin në 1x nga miqtë tanë të AIVD?

   Në Maarten dhe Frans këto shifra janë rregulluar pak më poshtë, por disa muaj më parë ata ishin pikërisht në 5000 (kisha komentuar tashmë në atë)

   https://www.facebook.com/therainbowcirclegroup?hc_location=ufi
   https://www.facebook.com/maarten.horst
   https://www.facebook.com/frans.heslinga.1

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Rreth trëndafilit të bardhë:

   Në gjysmën 2 të shekullit 19e, Rose e Bardhë u përmend fillimisht si një simbol i Freemasonry perfekt. Është përshkruar gjithmonë heraldikisht me 5 petals lule të ndara nga sepals 5. Imazhi i këndit të rregullt 5 dhe yllit të yllit 5, simbol i bukurisë perfekte.
   Freemasonët stolisin veten në festën e Shën Gjonit me Rose të Bardhë. Në dhomën e pastër ne vendosim Rosat e Bardha 3 për të përkujtuar të gjithë ata që kanë humbur mjetet e tyre tokësore. De Witte Roos si një simbol i pastërtisë dhe heshtjes, por mbi të gjitha si një simbol i dritës së pastër të Arkitektit Kryesor të Universit.
   Tradita e ka atë se kjo është bërë në imitim të perandorit 1e cilët lëshuar krishterimin në Perandorinë Romake, përkatësisht Konstandini i Madh, i cili ishte i bardhë u rrit donacion si të rëndësishme për të bërë të atëhershëm Ipeshkvit të Romës, Papës kështu.

  • Kamera ka shkruajtur:

   @Martin
   Fjalët e leshta ...? Kjo është shumë e butë
   , ai kujton më shumë një prift që nuk e di se ku është ai? edhe për predikimin, mosbesimin në besim ose besimin në mosbesim? Tingulli akustik mbi mikrofon gjithashtu nuk i kushton më shumë vëmendje aktorëve (duke dëgjuar veshët)
   Z. van Staveren ju nuk duhet të marr fjalë në predikimin e tij, por në shpirtin e tij, le të ftojmë atë së bashku me Micha Kat, vajzë Nibiru (Aleksandra) dhe Joost Niemullerr- Brrrr ...

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Martijn van Staveren takon Jezusin (duke folur për ujqër në veshjen e deleve):

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Edhe më shumë nga kjo kolonë u përhap nëpërmjet WantToKnow (Guido Jonkers, gjithashtu organizator i leksioneve të Martijn van Staveren):

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-buitenaardse-verhaal-van-corey-goode/

 4. jana ka shkruajtur:

  Hi Martin, sinqerisht, unë jam i kënaqur që ju keni kushtuar vëmendje për këtë, kam frikë se unë jam i vetmi që mendonin se kjo nuk është e drejtë. Për fat të keq, nuk mund të jap prova për këtë, vetëm se gjithmonë mund të ndihem shumë mirë nëse dikush flet të vërtetën apo jo. Shpejt ndjeva se nuk ishte e vërtetë, dhe mendova se ishte shumë e bezdisshme që të gjithë në të. Ju jeni një gazetar, shpresoni që të vazhdoni të hetoni gjëra të tilla si kjo. Faleminderit!

 5. jana ka shkruajtur:

  mmm, një gabim frojdian; kujdesi ... ;-)

 6. adje ka shkruajtur:

  Vjen nga shtëpia e Lucis Trust që Martijn. Teozofë e pastër.

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Përveç kësaj:

  Unë besoj se si një qenie njerëzore mund të keni "përvoja të huaja", por gjithmonë duhet të keni parasysh se (bazuar në alegoria e simulimit kompjuterik) paraqitjet e tilla thjesht mund të "futen në lojë". Le ta quajmë atë (për ta thjeshtuar atë), por vetëm 'subjekte demonike'. Më pëlqen të përdor termin 'intervenim Luciferian'. Unë njoh disa njerëz që pretendojnë të kenë parë të huajt në jetën e tyre. Supozoj se ata janë të sinqertë, por përgjigja ime ndaj këtyre shfaqjeve është: të marrë parasysh fushën e forcës së Luciferit. Ashtu si ndërtuesi i simulimit mund 'të futë' çdo objekt të dëshiruar në një lojë, kështu që mund të ndërtuesi i kësaj matricë Luciferiane.

  Ka njerëz që pretendojnë se Arjan Bos ka lënë punën e tij dhe tani po jeton në një nivel minimal ... Unë jam gjithmonë i kujdesshëm për të besuar menjëherë atë që dikush thotë. Kam zbuluar në jetën time që ju nuk mund t'i besoni askujt fjalës së tij. Në vendet e mediave alternative, disa aktorë shumë të zgjuar po ecin përreth, të cilët ndoshta nuk do të tregojnë kurrë mbrapa gjuhën e tyre. Merrni parasysh fushat e forcës AIVD. Unë do të jem ende i kujdesshëm, edhe nëse dikush pretendon të jetë mik. Disa njerëz mund të jenë 20 vite mikun tuaj dhe vetëm atëherë natyra e tyre e vërtetë bëhet e qartë. Përsëri: Mënyra më e mirë për të kontrolluar opozitën është ta udhëheqësh vetë. Personalisht, unë mendoj se Arjan dhe Martijn po bëjnë qarkullim të konsiderueshëm me filmat 'Fuqia e Crowd' dhe 'ratifikimi'.

  Unë personalisht mendoj se Martijn van Staveren vërteta shumë të përzier me desinfo dhe kam vënë re se ai dhe Arjan Bos shpesh të dobishme nga artikujt e mi të përdorur (dhe mjaft të fitojnë) nga subjekte I diskutuar prishësh filmat Crowd pushtet. Kjo është natyrisht shumë e zgjuar ... ose e rafinuar. Zgjidh dhe zgjidhni. Në këtë kuptim, e gjej të rrezikshme, sepse lexuesit e mi me videot e tyre të Crowd Power dërgohen në xhungël, ndërsa bëj çmos për të ulur xhungullin dhe ta bëjë këtë problem të kuptueshëm. Me pak fjalë: Martijn dhe Arjan, sipas mendimit tim, krijojnë një xhungël të desinfo (duke lidhur gjithçka me historinë e huaj).

  Mendimi im Martijn gjithashtu nuk është duke u përpjekur për të inkurajuar njerëzit që të vë në dukje matricës, sepse ai e vë në një shteg dhe shpresë të rreme zgjidh në mbështetje Galaxtische (i të cilit ai është zëdhënës). Për të ekspozuar matricën, nuk duhet të vendosni një imazh të rremë / të gabuar të asaj matrice. Gjej informacionin e rremë që shkon me mashtrimin e Luciferit; me pak fjalë: një rrjet sigurie.

  Teknikat hipnozë në konfirmimet të cilat aplikohet janë mendimit tim, i kalibrit të njëjtë, si gjenerimin e iluzionin e infilling të frymës së shenjtë në Pentecostalism; ajo jep një efekt të ndieshëm të mirë, por është gjithashtu Luizferian desinfo. Ju nuk ratifikoni asgjë. Ju vetëm vendosni iluzionin e një fuqizimi. Ju bëheni të fuqishëm duke u ngritur në botën reale, duke i ekspozuar gënjeshtrat, duke folur të vërtetën dhe duke parë se jeni një shpirt i fuqishëm. Ju nuk keni për të nxjerrë ndonjë truket për atë fuqi. Ti je një shpirt i fuqishëm; i pavdekshëm dhe krijues. Kemi nevojë për luftëtarë dhe jo tipa të paqarta të cilët përpiqen të përjetojnë një efekt ndjesie me dorën e tyre në zemër dhe duke vallëzuar në matricë. Prandaj duhet të interpretojmë dhe t'i ekspozojmë agjentët e Luciferit. Kjo është ajo që bëj unë dhe për këtë arsye i referohem Martijn dhe Arjan (agjentë në vendet e mediave alternative / rrjetat e sigurisë). Kjo është arsyeja pse i referohem gardianëve të kësaj matrice: aristokracisë; piramidën e shtresave të strukturës së pushtetit në të cilën kjo aristokraci, Roma dhe shoqëritë sekrete luajnë një rol të rëndësishëm.

  Ju duhet të përcaktoni matricën në mënyrën e duhur. Një pjesë e kësaj matrice janë rrjetat e sigurisë së iluzionit të huaj. Përkufizimi i saktë i matricës është, për sa i përket meje, realiteti simulues me zjarrfikës (universi 3D) në të cilin Luciferi mban shpirtrat tanë të bllokuar. Të huajt që ekzistojnë janë njësitë demonike që ne gjithashtu e quajmë Annunaki, Archonten, xhinët etj. Ata ju mashtrojnë me ekzistencën (dhe nganjëherë edhe "pamjen") e racave të ndryshme aliene. Ju mund të vendosni në çdo gjë në një simulim kompjuterik. Fokusi në axhendën e huaj të rreme (Lucifer simuluar gara të huaj) është fokus i gabuar. Duhet të fokusohemi tek ndërtuesi dhe kontrolli i kësaj matrice: Luciferi. Ne duhet ta ekspozojmë dhe ta çmontojmë atë matricë.

  Është gjithnjë më specifike për të shpjeguar dhe shpjeguar. Kam konsideruar të kaloj nëpër filmat e fuqisë së turmës hap pas hapi dhe duke dhënë analizën time, por bandwidth time në internet është tani shumë e ulët në karvan. Ndoshta do ta bëj sërish, sepse mendoj se është e rëndësishme të theksojmë dezinformatën saktësisht. Kjo mund të ndodhë akoma.

  Për momentin, preferoj të përqendrohem në rrugën time ... për aq kohë sa vëreja se desinfo e burrave përsëri kap shumë lexues.

  Lexoni këtë artikull për një kuptim më të mirë:
  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/turkije-en-iran-de-profetische-aanval-op-israel-en-de-road-map-richting-luciferiaanse-wereldregering/

  • tru ka shkruajtur:

   Sipas mendimit tim, ju keni të drejtë për truket e të dy zotërinjve. Përdorimi i teknikave të hipnozës nga Milton Erickson, Nlp
   shumë besimtarë ndikuan. Një gjë e keqe. Unë nuk do të habitem nëse të dy zotërinj punojnë për një shërbim të inteligjencës, nuk e quaj emrin.
   Edhe më tej, vëreja se të dy zotërinj kanë një sfond babeloni. Ju shikoni se në shumë njerëz në alternativë 'media'. Kjo nuk është rastësi.

  • adje ka shkruajtur:

   Ajo që Martijn bën për t'i lidhur njerëzit është si në vijim: Ai sjell 'njohuritë' dhe përvojat e tij si 'të vërteta', përvojat e tij personale që nuk mund dhe nuk mund të ndryshohen. Ai i vë përvojat tuaja të jetës në përputhje me: përvojat tuaja janë nga matrica, aq e rreme. Ju duhet të konvertohet, ju jeni një mëkatar, ashtu si në fetë. Ai ju thyen në predikimet e tij dhe përmes të ashtuquajturave ratifikime ju merrni një dhuratë nga ai. Ju jeni "të shpenguar" nga mëkatet tuaja. Ju do të merrni gëzim dhe njohuri të përtërishme.

   Përveç kësaj, ai në mënyrë të qartë predikon mesazhin: ne jemi një, ose të gjitha janë një dhe një është Ti. Dëgjuesit e tij janë duke u përgatitur për epokën e ardhshme të shpëtimit dhe mund të komunikojnë së bashku në Vetë më të thellë. Ai gjithashtu shpalli fuqinë e Krishtit. Thjesht qartë Theosophy ose Luciferianizëm.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Pajtohem plotësisht. Ai gjithashtu thotë se duhet të kaloni përmes frikës tuaj; se frika është, siç ishte, një proces i domosdoshëm. Ai vetë shkoi me të huajt për shkak të frikës nga rrëmbimet e tij. Ajo që ai mëson është në të vërtetë hapur deri në archontische / fushat e talentuar fuqi të cilën ai përshkruan (dhe madje edhe me përvojë) si jashtëtokësorët (sepse ata si për të treguar atë).
    Kështu ai propagandon frikën dhe momenti i shpëtimit varet pak nga sa mirë jeni në kontakt me vetëdijen tuaj. Ju duhet të kaloni nëpër atë frikë për këtë. Lëreni të gjitha. Kolder! Dhe shumë e rrezikshme. Lucis Trust është ndoshta shumë i lumtur me Martijn.

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/07/Martijn-van-Staveren-angst.png

    Ajo që unë gjej është se e keqe Martijn van Staveren, Guido Jonkers dhe Arjan Bos vjet çështje serioze janë rrëmbyer dhe njerëzit me tërheqjen e dezinformatave, për shembull një vend si imi. Kjo duke marrë mbi terminologjinë dhe përzierjen atë më pas me Lucis Trust (Kombeve të Bashkuara) Luciferian Theosophical turli. Nuk mund ta imagjinoj që nuk ka forcë profesionale prapa kësaj. Sipas mendimit tim, Guido Jonkers gisht (pasardhësi Marcel Brass) në media alternative janë klubi AIVD dhe Arjan Bos dhe Martijn van Staveren trajnuar për të derdh këtë absurditet përmes NLP dhe hipnozë tyre profesionale truket mbi njerëzit. John Consemulder është gjithashtu një mashtrues i rëndësishëm.

    Vini re se ju mund të gjeni kudo dhe luledielli buf simbolika burrat. Luledielli është një simbol i qartë i Luciferianizmit (matricës Saturn). Kjo për shkak se lulediellit është një referencë për konstelacionin e vjetër me Saturn, Venusi dhe Marsi ishin në shtrirjes dhe shkarkimi plazma dha efektin e lulediellit në qiell (shih "simbolet e një qiell të huaj 'të Porject Thunder Bold në YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=t7EAlTcZFwY).

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/07/Martijn-vn-Staveren-uilsymboliek.png

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Për më tepër, ju duhet të pyesni veten gjithsesi nëse ju pëlqen këtë lloj të filmave më poshtë të parë nëse njerëzit me të vërtetë nuk do të jetë në gjendje për të filtruar nga "histori të pasur fantazi: A nuk është e qartë se ky Arjan Bos sapo ka shpikur një histori për të marrë lidhje shpirtërore . Eja! Tregime të marketingut për të marrë regjistrimin e arkave të ET shëruese. Zgjohuni njerëzve! Kopshti në grackën e këtyre mashtruesve.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Dhe po në këtë fletë (në fund të djathtë) shohim qartë pikëpamjen e Martijn Lucis Trust Theosophy. "Të gjitha fetë përmbajnë të vërtetën; në të vërtetë ata të gjithë adhurojnë të njëjtin zot ... "A e dini se cili është ai zot? Lucifer; zot i kësaj matrice. Desinfo e Martijn ju kushton pa u vënë re në mësimet e Lucis Trust (më parë Lucifers Trust) të Kombeve të Bashkuara në:
    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/07/Martijn-van-Staveren-Lucis-Trust-Theosofie.png

 8. Bartsch ka shkruajtur:

  Shumë keq që intervista ndoshta nuk do të vijë, isha kurioz për këtë.

  • jana ka shkruajtur:

   Po, edhe unë mendoj! Por ae dini se ai përfundon me të? të ndaluar faqen e internetit të tij me gjithçka në këtë fushë? Ai tha veten, sepse ai nuk ka asgjë për të treguar. Unë vetë mendoj se hi tashmë është brenda dhe tani për një vit definitivisht duam të mbajmë një sabbatical.

 9. ellie ka shkruajtur:

  Unë jam gjithashtu i lumtur me pikëpamjen kritike të materialit të tij. Kanë ndjekur të gjitha leksionet dhe kanë parë fuqitë e turmës. Ajo që më goditi ishte se pas të gjitha këtyre informacioneve unë ende kam vështirësi për ta transferuar lehtë historinë te dikush tjetër. Është pikërisht për shkak të asaj gjuhe të hijshme që ju humbni thread.
  Dhe ajo që unë gjithashtu dyshoj është se ai thotë se pas vdekjes nuk duhet të shkoni në dritë, sepse kjo është e rreme. E gjej këtë në kundërshtim me ndjenjën time.
  Dhe unë jam i befasuar për mungesën e kritikave. Të gjithë e duan.
  Nga ana tjetër, unë nuk kam idenë se Martijn është një hajdut. Sidomos organizatorët meritojnë ligjëratat dhe kompetencat e turmës janë të gjitha falas në YouTube. Fakti që ai ndalon tani gjithashtu tregon se. Unë nuk mendoj se ai do të jetë brenda. Ai nuk është i zënë për atë kohë.

  • jana ka shkruajtur:

   Unë kisha bërë edhe një llogaritje. Sesionet e fundit që ai bëri në të egra dhe ju duhet të sillni ushqimin tuaj etj. Për këtë ju duhet të ulni 25 eu, për orët Sun 3. Kjo është ajo që njerëzit 130 erdhën. vetëm numëroni 130x 25 eu dhe 2 x në javë. Pra, kjo është 6000 një javë.
   Dhe unë jam i kënaqur që nuk jam i vetmi që nuk e pëlqen atë gjuhë të hijshme. Dhe çfarë thotë Martin për atë hipnozë, nuk e shqetësova, por e kuptoj atë që ai do të thotë. Unë jam me ato fjali anësore dhe të gjithë atë zog të paraleleve këtë dhe zonat kohore që së shpejti humbasin thread dhe unë mendoj se është pikërisht qëllimi. Ajo është bërë një abracadabra e tillë që askush nuk guxon të hap gojën e tij, duke u frikësuar se ai nuk është në gjendje të mirë. Unë them, kjo është: rrobat e historisë së perandorit.
   Askush nuk guxon të thotë se ai është duke luajtur në mënyrën e vet, me mënyrën e vet.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë mendoj se matrica nuk është aq e komplikuar për të parë përmes. I përshkruaj këto çështje këtu në faqe në artikuj relativisht të thjeshtë dhe të kuptueshëm. Thelbi është e lehtë për të mbajtur dhe nuk duhet të shpjegohet në leksione ju (e vërteta të përziera ndarjen me të huaj gënjeshtra) një mal i tillë i informacionit tregojnë se ju nuk e shihni dhe Luciferian humbur në pyll për të pemëve huaj.
   Pra, qëllimet e mira të dukshme ju vënë në rrugën e gabuar pas së cilës ju jeni zhgënjyer.
   Këto të ashtuquajtura përforcime krijojnë iluzionin se ju mund të ndryshoni diçka rreth këtij realiteti simulues (/ burgu shpirtëror), por ky është fokus i gabuar. Si një lojtar i një loje ju nuk duhet të përpiqen për të ndryshuar lojën. Përkundrazi, ju duhet vetëm të zbuloni se shpirti juaj ka një ngatërrim kuantik me origjinalin e tij. Po, Martijn gjithashtu e ka miratuar me mjeshtëri këtë terminologji, por ai gjithashtu e hedh atë në blenderin e huaj.
   Të gjithë ne duhet të bëjmë është të zbulojmë se kush jemi. Hidhni të gjitha ato histori të huaj, raca të huaja dhe Federata Galaxtike mbi stërvitjet. Këto janë endje të vërteta shpirtërore. Ju merrni humbur në të dhe bëheni të pashpresë.
   Ju nuk duhet të meditoni ose të zhvilloni aktivitete të tjera frymore. Vetëm të shihni përmes matricës dhe të dish se jeni një shpirt i pafund (i lidhur me origjinalin) është gjithçka që duhet të bëni. Ky realizim quhet 'duke u bërë i vetëdijshëm' dhe nga ai status i ndërgjegjshëm do të shihni përmes gjithçkaje në thjeshtësinë e tij fëmijërore dhe do të shihni daljen.
   Nga kjo 'vetëdije' ju gjithashtu automatikisht e ktheni dritën në atë matricë dhe tregoni njerëzve se ata jetojnë në një Trumanshow.

 10. jana ka shkruajtur:

  Pikërisht Martin, kjo është se si ndihem. Ju nuk keni nevojë për të gjitha tregimet rreth tij. Të gjitha shpërqendrimet. Dhe unë nuk e kam gjetur fjalën dashuri në historinë e tij, megjithëse nuk kam lexuar apo dëgjuar gjithçka, por është bërë një histori pa dashuri e varfërisë. Faleminderit përsëri për marrjen e dorezës. Unë do të lexoj versionin tuaj më lehtë!

 11. tru ka shkruajtur:

  Matrica në të cilën ne gjejmë veten ku shpirtrat tanë janë bllokuar mund të gjenden edhe në gnostikët, shih Bibla gnostike.
  Sipas gnostikëve, shpirtrat tanë mbahen nga satani, ndeshje. Ekzistojnë / ishin gnostikët që besojnë se kjo satan / ndeshje, zot i Dhiatës së Vjetër Jahve është.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër