Nga krenaria homoseksuale në krenari Amsterdam, nga LHBTI në LHBTIQAPC dhe nga homofobi në transfobik

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 31 Korrik 2017 17 Comments

Martin Vrijland është akuzuar për gjithçka në internet, duke përfshirë atë që ai do të ishte homofob. Epo, kjo është peni juaj më i pastër, sepse unë mund ta gjej shumë mirë me njerëzit me joshje të ndryshme. Unë nuk jam homofob, por gazeta homoseksuale. Në fund të fundit, nuk ka më ndonjë çështje të pranimit apo emancipimit të homoseksualëve. Mund të flasim më shumë për propagandën tuaj më të pastër. Mafia e ylberit e ka marrë tashmë tërë botën me këtë propagandë. Kjo reflektohet tani në tendencën e fundit të emancipimit (propagandës); ajo e LGBTI. Nuk është më e mjaftueshme të jesh krenar që je homoseksual. Për këtë arsye emri i Gay Pride duhej të ndryshonte në Pride Amsterdam. Pas të gjitha, ju gjithashtu mund të jeni krenarë nëse jeni transgjinor apo interseksual. Po, ju mund të tani "intersex", dhe duke pasur parasysh propagandën në shkollat ​​ku fëmijët mësojnë se ata nuk janë "djalë" ose "vajzë", për shkak se ata të ndodhë të jenë të lindur me organet gjenitale të tilla, por ata ende mund të zgjedhin gjininë e tyre, do të fëmijët gjithnjë e më shumë të hutuar vijnë në kategorinë e fundit: LHBTIQAPC. Çfarë? Po, nuk e kam bërë atë, por mafia e ylberit mund ta përdorë këtë propagandë në gazetën e lirë Metro Purge:

LHBTIQAPC

 • Lesbian: Një grua që ndihet emocionalisht / fizikisht ndaj grave
 • homoseksual: Një njeri që ndjen emocionalisht / fizikisht të tërhequr nga burrat
 • biseksual: Një burrë ose një grua që ndjen tërheqjen emocionalisht dhe fizikisht tek burrat dhe gratë
 • transgjinor: ombrellë për njerëzit që nuk identifikohen me gjininë e caktuar në lindje
 • Gjendje Intersek: një term ombrellë për kushtet kongjenitale në të cilat gjinia ndryshon nga ajo që mjekët i konsiderojnë normat për trupat meshkuj dhe femra. Ekzistojnë shumë kushte të ndryshme intersekti
 • dyshues: Njerëzit që preferojnë të mos e vendosin preferencën e tyre seksuale në një kuti. Dikush që është i çuditshëm nuk dëshiron të identifikojë veten si lezbike, heteroseksuale, biseksuale apo panseksuale
 • pa seks: Njerëzit të cilët nuk ndihen seksualisht të tërhequr nga të tjerët
 • pansexual: Njerëzit që janë tërhequr nga të gjitha identitetet gjinore dhe gjinitë biologjike. Prandaj ata nuk bien mbi gjininë, por mbi karakterin ose personalitetin e tjetrit
 • cisgender: Njerëzit në të cilët gjinia e lindjes korrespondon me identitetin gjinor të perceptuar

LABELS PAINT

Kutia e mendimit, etiketimi, kategorizimi: opinionet janë të ndara për zgjatjen e shkurtesës LGBTI. Kritikët tregojnë për pasminën negative të të menduarit të kutisë. Është e pamundur që të gjithë të ndihen si në shtëpi në çdo afat. Nuk ka nevojë për kuti për dashuri dhe gjini, argumentojnë ata.

Përkrahësit e shkurtesës, nga ana tjetër, janë të mendimit se vëmendje i kushtohet diversitetit. Ka shumë më tepër mes burrit dhe gruas, homoseksual apo drejt, ata do të thotë. Një shkurtim më i gjatë i bën njerëzit më të vetëdijshëm për këtë dhe kontribuon në një diskutim social.

Prandaj, grupi është zgjeruar më tej dhe më tej. Veçanërisht termi Pansual është shumë interesant. Ne tani duhet të kuptojmë gjithashtu njerëzit që mund të bien në të gjitha identitetet gjinore ose gjinitë biologjike. Kjo është në të vërtetë një kontradiktë në termasepse shteti seksual biologjik në të vërtetë është mohuar nga mafia e ylberit; pas të gjitha, ju doni që gjinia juaj të jetë një zgjedhje. Por le t'i kushtojmë vëmendje asaj që këtu përshkruhet. A mund të jetë se këtu nënkuptohet që njerëzit gjithashtu mund të joshen seksualisht nga kafshët ose fëmijët? Aleister Crowley do të buzëqeshë në varrin e tij nëse ai e ndoqi këtë zhvillim. "Bëj atë që do ti të jesh gjithë ligji " tha njeriu që e quajti veten bishën dhe publikisht lavdëroi seksin me fëmijët dhe gjithçka dhe gjithkush.

Fëmijët janë shumë të rëndësishëm në magjistarin e Aleister Crowley. Për t'u lidhur me fushën okulte të forcës, Aleister Crowley rekomandoi ritin përfundimtar lodhjen dhe përdhunimin e një djali të ri për të. Aleister Crowley është një shembull i madh për shumë emra të mëdha në politikën botërore dhe emrat e madhe në industrinë e muzikës hapur shprehin admirimin e tyre për Crowley.

Crowley ishte një avokat i madh i seksit anal me djem të rinj sa ishte e mundur, sepse një energji është lëshuar, që është, me të vërtetë, me vlerë okulte shpirtërore. Crowley ishte një kampion i të gjitha llojeve të teknikave magjike (magik me 'ck' quajtur), të tilla si 'fjalim i kundërt'. Ju mund të kërkoni me besim se pasuesit e mësimeve të avokatëve Aleister Crowley e pedofilisë (që ende "pederasti" u thirr nga Crowley) dhe kjo mund të praktikojnë. Crowley duartrokiti pederastinë në koleksionin e poezisë 'të shtypur në Amsterdam në 1898'Njolla të bardha'(Një baladë e pederastisë pasive). Sigurisht, mbështetësit e Crowley nuk do të jenë të hapura për këtë, por ka shumë të ngjarë që pederastika të praktikohet nga anëtarët. Duket se ky akt seksual (i gabuar) i jep energji praktikuesve. Ata preknin, siç ishte, energji jetësore të shpirtit të atij personi. Aleister Crowley përdori ritualet e seksit për të arritur një status më të lartë shpirtëror. Prandaj, energjia e fëmijëve duket të jetë shumë e vlefshme në botën e okultizmit ose në satanizmin (Saturnizmin). Jo për asgjë nuk kemi një skandal të madh pedofil rreth prezantuesit të BBC-së në Angli Jimmy Savile, i cili kishte akses në shtëpitë e fëmijëve dhe ishte shumë miqësor me familjen mbretërore britanike. Të dy Savile dhe Aleister Crowley ishin varietete moderne të druidëve nga kohët e Celtic. Ishin të dy figura kllouniste që dukej se kishin një llak në çdo standard. Crowley ka pasur një ndikim të madh në kulturën tonë. Ai u nderua nga The Beatles dhe nga shumë yje të tjerë të madh pop (duke përfshirë David Bowie). Ai gjithashtu ende ka ndikim të madh në udhëheqësit e botës dhe në njerëz në shumë pozita të larta në botën e biznesit.

Pra mafia ylber duket se ngadalë çon në pranimin e të gjitha preferencave seksuale. Duket sikur ajo nuk ka guxuar ende për të përmendur P thotë 'pedo seks', por duket se ky është kuptimi i vërtetë. Ah dhe çfarë është e gabuar me këtë? Ju ende mund të bini në fëmijë të vegjël? YouTube të paktën më dha një bllokadë të ardhura pasi kam postuar një video e Paul de Leeuw që tregoi shumë qartë se Pali nuk mund të rezistojë duke tërhequr Keesje të vogël në prehër të tij dhe kafshoj atë në qafë dhe veshët, ndërsa duke u dridhur zëri Keesje një këngë e kryer. Sigurisht që nuk kemi Jimmy Saviles në Holandë! Ju vetëm keni njerëz që mund të bien në fëmijët e vegjël. Kjo është treguar në preferencën e Senatorit Edward Brongersma ose, për shembull, me Gerard Reve dhe me shumë njerëz të tjerë të njohur holandezë. Pra, nëse ndodh, është me sa duket normale dhe ne duhet ta pranojmë atë si preferencë seksuale.

Bast se shumë në Holandë tani mendojnë kështu (si në tekstin e shaded më lart)? A është kjo rezultat i viteve të propagandës mafioze të ylberit dhe viteve të zakonshme në këtë temë? Kushdo që tenton të konsultohet me sensin e tij të përbashkët, mund të kujtojë se depërtimi anal ose vaginal i fëmijëve të vegjël nga një i rritur, është thjesht abuzimi seksual dhe gjithçka ka të bëjë me beastliness dhe asgjë me dashuri. Jo për asgjë fëmijët e vegjël shpesh rrëmbyen dhe abuzohen seksualisht kundër vullnetit të tyre. Vuajtjet që vijnë me këtë shpesh regjistrohen në filmat e pornografisë së fëmijëve (lexoni: filmat e abuzimit seksual të fëmijëve), ku shikuesit me bishta gëzojnë dhimbjen dhe vuajtjen e abuzimit të padëshiruar. Edward Brongersma dikur ishte senator i dhomës së parë që kishte shumë video të tilla në shtëpi. Pas konfiskimit të këtyre filmave të abuzimit seksual të fëmijëve, Shërbimi i Prokurorisë Publike vendosi t'i jepte këto filma Rutger WPF themeli. Ky fondacion do të përdorte imazhet për kërkime shkencore. A keni ndonjë ide se çfarë të hetojë shkencërisht abuzimin seksual? Epo, ky fondacion është përgjegjës për edukimin seksual të fëmijëve tuaj në shkollën fillore.

Lexo në tim artikulli i mëparshëm çfarë është prapa kësaj 'blender gjinor'propaganda është e fshehur. Pse është koncepti gjinore neutrale papritmas i shtyrë në përdorimin e fjalës dhe tualeteve dhe pse është politika në Kanada deri tani që ata kanë legjislacion ka kaluar për të rregulluar përdorimin neutral të gjuhës gjinore? A mund të ketë të bëjë fare me hermafroditin Baphomet, shenjën simbolike dhie të Luciferit? Ishte burrë / gruaja Conchita Wurst, fituesja e Contestit të Këngës Eurovision 2014, profetike kur tha: "Ne jemi të pandalshëm!"? A e njeh propagandën kudo që të shikoni? Vetëm kur të zbuloni se transgjinimi është pararendës për transhumanizmin; faza paraprake e Androgynous Android Transhuman, Vetëm atëherë do të shihni se kush qëndron prapa kësaj axhende. Lexoni pra atë artikull mirë përsëri.

A nuk do të kishte kuptim edhe të bojkotonit ngjarje si Amsterdami i Krenarisë? Të gjitha këto janë ndoshta shumë më pak të pafajshme sesa mendoni. Ka të gjithë pamjen e propagandës së pastër të indoktrinimit rreth tij; propaganda e indoktrinimit që përhapet nëpër botë si një vaj i shkëlqyeshëm. Ju nuk jeni homofob nëse flisni kundër homofagandës dhe nuk jeni transfobik nëse flisni kundër propagandës transgjinore. Është koha të filloni të tregoni gjërat dhe të thoni 'Stop it!'

Ende 1x Paul de Leeuw në ditët e tij të mira (për shkak të censurës së YouTube dhe bllokut të të ardhurave, kështu që vendoset vetëm në Vimeo):

Lista e lidhjeve burimore: metro.nl

Etiketa: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Oh yes ... në HEMO ju tani mund të bleni bluza me emra neutralë gjinorë me një zemër për të ... në të gjitha ngjyrat e ylberit. Vërtet HEMA!

 2. Kamera ka shkruajtur:

  Në fund të këtij komenti është kënga helmuese e djallit ...
  A mund të jetë më keq, çfarë thotë ai 00; 35: sidomos për ju, unë kam
  a janë marrë fëmijët "e mi"? Ka një fëmije të ndyrë Pultje në ..

  Fëmija, fëmija i Djallit, lexoi Baphometin .... është e detyruar nga shumë prindër të rritur për fëmijët, prindërit e njerëzve .... Kush do të hapë gojën e tij në vend të këtij blogeri?

  kush, çfarë është vërtet Baphomet? (foli për lghbt)

  http://news.churchofsatan.com/post/147145662132/lgbt-church-of-satan-sigil-of-baphomet-pride-has

  https://www.youtube.com/watch?v=47EvSsNf2GI

  Fëmija i djallit Baphomet

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Boris Dittrich është një avokat i rëndësishëm i "të drejtave të njeriut" ... apo a është ai në të vërtetë drejtor propagandistik për axhendën e GNL-së?

   https://www.hrw.org/about/people/boris-dittrich

   Boris është gjithashtu i martuar me një izraelit dhe unë nuk e di nëse ai e njeh Talmutin ...
   Ai gjithashtu lufton për adobe e fëmijëve nga çiftet homoseksual. Paul de Leeuw dëshmon se kjo është mirë edhe në Holandë. Në shumë vende që duket se po shkojnë mirë ... sepse kjo po kontrollohet.
   Fëmijët e paralajmëruar mirë që kritikojnë prindërit e tyre nuk do të të godasin aq lehtë. Deri në kohën që janë mjaft të vjetër për të folur, ata nuk e dinë më mirë. Ose mund të kritikojë një fëmijë kur babai merr kohë të gjatë për të ndryshuar pelenë? Thoni atë. Shkoi mirë me Paul de Leeuw, apo jo?

   https://www.hrw.org/news/2017/07/20/israel-should-allow-adoption-same-sex-couples

 3. mendjehollësi ka shkruajtur:

  tek John Sibbe Simons (shih përgjigjen e FB për këtë artikull) Do të doja të thosha:
  Zemra jote është padyshim në vendin e duhur.
  Por më lejoni të them këtë: Paganizmi nuk është kënaqësi dhe nuk ju bën interesante dhe misterioze.
  Dhe ruhuni nga të ashtuquajturit punëtorë të lehta, mosha e re, në përgjithësi, loja faji Psy-op, lajme të rreme, Alex Jones and Associates, dhe opozitës kontrolluar në përgjithësi, të bardhë kundrejt zi, Psy-ops dhe propagandës në përgjithësi, etj etj .
  Kam shikuar vetëm në faqen tënde FB.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ndizni një Lucifer dhe keni dritë ... kështu çfarë duhet të mendoni kur dëgjoni fjalën "punonjës të dritave"? Për Luciferin ... punëtorë për Luciferin. Asgjë më shumë dhe asgjë më pak.
   Tingëllon mirë kjo fjalë, por "punëtorët e dritës" janë punonjësit e mediave alternative për Luciferin për të mbështetur idetë e Alice Baily (Lucis Trust = UN)

 4. tru ka shkruajtur:

  Unë mendoj propagandën / larjen e trurit
  që tani është duke u derdhur mbi dele
  jo vetëm për këtë qëllim. Kam përshtypjen se qëllimi është që të ketë të gjitha të Kaldeasve për të bërë një kuptim të dyfishtë. E mira mund të jetë e keqe në të njëjtën kohë dhe anasjelltas. Mashkulli mund të jetë femër / femër në të njëjtën kohë. Kjo vlen edhe për faktet. Një fakt nuk mund të jetë një fakt në të njëjtën kohë. A është diçka vërtet e vërtetë? Me pak fjalë ka diffusivity në personalitetit / frymë dhe mendimit filozofik ''. Unë mendoj se kjo është arsyeja kryesore pse ndërhyrja e trurit është në zhvillim e sipër. Askush nuk e di se çfarë është menduar me të vërtetë të jetë, ajo që faktet janë. Kjo është ajo që babeloniers përcaktojnë me flasin e tyre të ri.

 5. Kamera ka shkruajtur:

  i pëlqen DDuck, një karakter që të gjithë pajtohen dhe gjithmonë në frymën e së tashmes me këngë sipas datës,

  propaganda ushqehet në një moshë të re, pa qenë në dijeni të prindërve dhe mësimdhënësve me sa duket, shih këtu

  https://www.volkskrant.nl/voorpagina/het-is-tijd-voor-homo-s-in-de-donald-duck~a4331664/

  makina e propagandës shkon falas, arsimi ishte makinë,

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29008683/__Donald_Duck_voor_taalverbetering__.html

 6. Cezari Lion Cachet ka shkruajtur:

  LS ...

  Si një drejtpërdrejtë e drejtë kam përjetuar shumë. Për shkak se nuk linda me kokën e një qeni fshatari, kisha pothuajse të gjitha emërtimet pas meje. Nga grabitqarët pedofilë deri te neurotët homoseksualë, edukatorët, nxitësit dhe kriminelët. Ju ia vini emrin! Edhe në këtë, unë besoj në fuqinë VETE të burrit origjinal (pavarësisht nga preferencat e tij ose të saj) dhe jo në energjinë satanike që po përpiqeni të nënshtroni sepse jeni gjoja ndryshe. Unë do të thoja: Qij atë!

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër