Pozitiv i bazës së të dhënave kombëtare të ADN-së përveç zgjidhjes së rasteve të vrasjes

paraqitur në TRANSFERI NICKY, ANALIZA E LAJME by në 26 Shtator 2018 11 Comments

burim: forensicmag.com

Sigurisht, i gjithë Holanda është lehtësuar që çështja Nicky Verstappen çoi në kapjen e Jos Brech. Më parë, ADN-ja çoi në kapjen e Jasper Steringa në rastin Marianne Vaatstra, kështu që ADN-ja është rezultat. Ajo në çdo rast ka çuar në një sistem të ri ligjor të paraqitur nga heroi gazetaresk i vendit Peter R. de Vries, përkatësisht "gjyqi nga mediat". Kjo është pika e parë e fitimit. Le të përballet me atë, është thjesht e qartë se Jos Brech është fajtori në këtë rast vrasjeje.

Sipas mendimit tim, universitetet duhet t'i vënë të dyja çështjet në axhendë dhe t'i përfshijnë ato si material studimor në leksionet e tyre. Mësimdhënësit gjithashtu duhet t'u mësojnë studentëve se Shërbimi i Prokurorisë Publike thjesht mund të shkelë rregullat nëse është e nevojshme duke përdorur ADN-në nga një rast në tjetrin. që u lejua në Jos Brech dhe kështu studentët kanë parë një shembull të mrekullueshëm se si ju mund ta përshtatni legjislacionin duke injoruar legjislacionin.

Nëse dëshironi të bëheni avokat dhe dëshironi të fitoni para të xhepit, atëherë duhet të mësoni ta mbani gojën të mbyllur dhe të mos kundërshtoni gabimet e tilla ligjore. Ju i përkisni klubit që kontribuon në ndërtimin e sistemit të ri 'gjyqi nga mediat'. Kjo është një pozicion i nderuar. E fundit por jo më pak të kryejë ju të mësoni se si diskutime Shamit dhe duke argumentuar në TV me gjyqtarit TV Peter R. de Vries, në mënyrë që të japin përshtypjen të jetë një avokat të mirë, por tani për të shkëputur shikuesin nga shinat ligjore gabuara . Si avokat keni për të zotëruar të njëjtën teknikë NLP si menaxherët e perceptimit si Jeroen Pauw dhe emo-lojtarë si Peter R. de Vries. Është një punë e mrekullueshme të jesh një avokat PsyOp. Zakonisht jep një yndyrë Mercedes në.

Ju mund ta gjeni ADN-në kudo dhe ta mbani atë kudo, sepse ju mund të merrni vetëm nga dikush. Pasi të keni ADN-në e dikujt, mund ta vendosni edhe në një vend të krimit; nëse dëshironi, në të brendshme ose kudo që dëshironi. Jo se kjo ndodhi në rastin Nicky Verstappen. Kjo do të ishte mendimi i komplotit dhe ju nuk dëshironi që. Rastësisht, është gjithashtu e mundur të sintetizojmë ADN-në në mënyrë sintetike, por që kurrë nuk do të bëjë drejtësi dhe diçka të tillë shpejt bëhet e tepërt pasi të jeni në posedim të ADN-së të gjithëve. Ne jemi, megjithatë, pozitive dhe optimiste. Në përgjithësi mund të thuash se është e dobishme vetëm të ndalosh ADN-në e secilit në një bazë të dhënash kombëtare. Kjo është po aq e dobishme sa ishte e dobishme të kishit të gjitha shenjat e gishtave dhe fotot e të gjithëve. Nëse dikush gjendet i vrarë, të gjithë ju duhet të bëni është të gjeni ADN-në dhe keni kryerësin. Është kaq e thjeshtë. Ti e di se tani unë mund të pranoj?

Nëse keni pirë kafe me të afërmin tuaj, ADN-ja juaj është padyshim diku në një karrige, tavolinë apo filxhan kafeje. Në qoftë se fqinji i njëjti më pas gjendet i vdekur dy ditë dhe është e vendosur në shtëpi në mënyrë që trupi i saj është gjetur në gjendje të plotë të dekompozimit (NFI e bërë të pamundur për të treguar edhe vrasjen apo abuzimi seksual) se ka Peter R. de Vries vetëm vetëm cicëroj : Ne e kemi atë! Atëherë avokati juaj mund të vijë vetëm tek Jeroen Pauw për një transmetim për grindje dhe përzierje për ndotjen e kryqëzuar, por ka qenë prej kohësh e qartë: Ju jeni vrasësi i fqinjit tuaj; pavarësisht nëse është vrarë apo jo. Përndryshe, mund të ketë disa foto të zhveshura të grave të ngjashme me të afërmin tuaj në kompjuterin tuaj. Këto janë atëherë 100% me siguri gjithashtu shkarkohen nga ju, sepse qeveritë dhe gjyqësori nuk kanë të drejtë të vënë gjërat në PC tuaj. E pra, ata në fakt i kanë këto të drejta, por sigurisht që nuk do ta bënin kurrë këtë. Le të mos dalim me të gjitha llojet e skenarëve të paimagjinueshëm. Le të jemi vetëm optimist dhe pozitiv për bazën e të dhënave kombëtare të ADN-së. Vetëm duhet të vijë!

Ajo mund të jetë që ne kemi luajtur me anë të një operacioni psikologjik (PSYOP) dhe rastet hyped vrasje në të cilat është bërë një shkelës, por në përgjithësi ne ende mund të supozojmë se që ka ADN-në e të gjithë vetëm të dobishme. Ju mund të vini në një zgjidhje në të gjitha llojet e çështjeve; megjithatë ju e ktheni ose e ktheni atë. Dhe nganjëherë ju dëshironi të jeni në gjendje të vendosni diçka të vështirë për njerëzit nëse nuk mund t'i trajtoni ato në një mënyrë tjetër. Pse jo?

Nga rruga, shumica e fëmijëve nën 18 kanë hartuar tashmë ADN-në sepse grupi i synuar ka pasur një kokë thembra. Ato profile të ADN-së janë të rregullta (ende disi ilegale, por mirë) në RIVM në bodrum. Pjesa pozitive e kësaj është - ashtu siç mendoni optimist - që nëse mund të bëni vaksina të përshtatura për çdo person holandez, gjithashtu mund të përshtasni ADN-në e tyre sipas nevojave tuaja. Për shembull, nëse keni një predispozitë gjenetike ndaj Alzheimer, ju mund të shtoni një përzierje të vaksinës që do të riparojë këtë pjesë të ADN-së. Kjo është e mundur sepse kemi njohur metodën CRISPR për disa vite, ku kodi specifik (përgjegjës për atë predispozitë gjenetik) mund të gjurmohet dhe zëvendësohet me kodin e rikuperuar. Për shembull, ju mund t'u jepni njerëzve të moshuar që vijnë për të marrë vaksinën e tyre vjetore të gripit pak shtesë në vaksinën e tyre, si rezultat i të cilave predispozita e tyre ndaj Alzheimerit do të riparohet nga ju. Ky është një zhvillim fantastik! Kjo është arsyeja pse ju do të dëshironi që të gjithë të kenë profilin e ADN-së! Për shembull, ju gjithashtu mund të ndihmoni njerëzit me një tendencë paksa të tepruar për të menduar në mënyrë kritike duke bërë një rregullim të vogël. Për shembull, ju mund të ndihmoni në parandalimin e parregullsive të sjelljes së keqe me anë të vaksinave paraprakisht. Kjo është një mundësi e mrekullueshme si!

Po, tani ligji në mënyrë që ju mund të përdorni vetëm ADN-në kërkimin ligjor dhe vetëm dhe vetëm për kërkime në të cilën ADN ka rënë, por për fat rasti Nicky Verstappen bëri këtë së shpejti goxha të qetë mund të rregullohen. Dhe nëse vaksinat bëhen të detyrueshme në të ardhmen e afërt, gjithashtu mund të jepni një dhuratë të bukur në një vaksinë të tillë. Kjo natyrisht kërkon vaksina të përshtatura, por nëse e dini që vjen në klinikë, kjo sigurisht është mirë. Sa e përshtatshme është kjo? Sa e përshtatshme është nëse thjesht mund të bëni qytetarë të mirë në përputhje me vaksinat e personalizuara. Çfarë mendoni se figurat e GGZ dhe figurat e krimit duken si gjatë viteve 10? Great anyway! Është në të vërtetë vetëm në interesin e vendit.

Rastësisht, ju thjesht mund ta bëni këtë si një shtet. Pas të gjitha, ju keni marrë tashmë pronësinë ligjore të trupit të qytetarëve tuaj nëpërmjet ligjit të organeve. Njerëzit pastaj mund të zgjedhin nëse dëshirojnë apo jo që të distancohen në dobi të donacionit, por kjo me të vërtetë nuk ka lidhje me ju. Trupi tani rregullohet me ligjin e shtetit. Dhe çfarë është e jotja mund të mbahet. Ju gjithashtu bëni këtë me rrjetin rrugor dhe ndërtesat etj, kështu që ju mund ta bëni këtë me trupat e qytetarëve tuaj.

Një bazë ADN-je e ADN-së ofron perspektiva të drejta dhe ne duhet të jemi optimist për këtë. Sigurisht që ju keni gjithmonë ata mendimtarë të dënimeve që fillojnë nga një shtet totalitar Brave New World dhe sende, por ato janë pesimiste. Nëse je optimist, gjithnjë shikoni mundësitë dhe pjesa tjetër ju lë në një pasqyrë etike të politikanëve të zgjedhur në mënyrë demokratike, të cilët i shërbejnë vetëm qëllimit 1: një botë më e mirë për ju!

Lista e lidhjeve burimore: trouw.nl

Tags: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (11)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Keyboarde ka shkruajtur:

  "Organi tani është i rregulluar me ligjin e shtetit"
  A nuk është ky i vetmi rast kur shpallet i vdekur? Apo a jeni organe të shtetit kur deklaroheni të vdekur dhe nuk keni treguar se ju nuk e lejoni këtë?

  Faleminderit për mjeshtërinë tuaj, e bën të qartë se sa të kujdesshëm dhe të dyshimtë duhet të jeni me / në krahasim me shtetin dhe të gjithë legjislacionin e tij. Ata shkojnë më tej dhe shumica e madhe është e verbër ndaj tij. Apo një vetëm mendon se shumica është e verbër ndaj tij; kjo jep të njëjtin efekt ...

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Mendoni për këtë pyetje ...
   Cili është statusi aktual ligjor tani? A është shteti pronari i organeve tuaja? A është shteti pronari i gjithë trupit tuaj?
   Unë them: po

  • shmangem ka shkruajtur:

   Organet merren nga njerëz që janë të dënuar me vdekje dhe po vdesin, madje mund të jenë praktike. Gjithsesi të gjithë procesin e trafikut të organeve është vënë në lëvizje, siç bëhet e qartë se shëndeti i pacientit është përkeqësuar dhe ai është përtej shpengim, vetëm për të jetuar disa orë. Më pas është e gabuar të flitet për "të afërmit e tjerë", sepse pacienti nuk është ende i vdekur. Vdekja e trurit është projektuar për të vrarë dikë nëse nuk mund të maten funksionet e trurit me pajisjet e tanishme. Në të kaluarën, vitaminat nuk ekzistonin, sepse nuk mund të demonstronin. Tani ata mendojnë se e dinë gjithçka në shkencë, por ajo që ata tani e di është e vjetëruar për kaq shumë vite.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  transmetuar Peacock 21-09 jl: të. Është shumë interesante sidomos pjesa ku Roethof bërtet "Unë jam i kryesuar tani .." një copë NLP në të mirë të saj, ajo më bëri të dyshoj vetëm që i fortë se ne jemi duke parë ' teatri për masat 'një vend ku mbretëron gënjeshtra është i dënuar për të shkuar nën

  https://www.npostart.nl/pauw/21-09-2018/BV_101388634 (Nga 16: 08)

 3. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Zoti-u shemb, ju të gjithë duhet të kuptoni se një program shumë i bukur është duke u drejtuar në të cilën jeni pjesë e?

  Më prezanto mua, ti je këtu.

  https://youtu.be/8ucCxtgN6sc

 4. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Postimi im i fundit ishte dridhje, me këtë përsëri.

  https://youtu.be/8ucCxtgN6sc

  Unë nuk kam fëmijë, por ADN është planifikuar tashmë në të gjitha pjesët!
  WIFI

  dashuri

 5. Riffian ka shkruajtur:

  "NJERËZIT NUK DUHET TË RËNDOJË. Ata nuk do të shikojnë nga ekranet e tyre të gjata për të njoftuar se çfarë po ndodh. "

  - Eric A. Blair (i njohur si George Orwell) bookmark: 1984 (1949)

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër