Tualeti "neutral ndaj gjinisë", sepse 'sipas hulumtimit' 4% do të ndihej transgjinor

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 2 Korrik 2016 19 Comments

tualet gjinoreNe kemi ardhur në një kohë të çuditshme ku mafia e COC arrin të bashkohet, sepse 4% e popullsisë holandeze po lundron në aspektin e zgjedhjes gjinore, sanksionet janë duke u rregulluar. Nos.nl raporton [quote] Philip Tijsma, zëdhënës i COC, beson se kjo duhet të ndryshojë sa më shpejt që të jetë e mundur. "Hulumtimet tregojnë se 4 përqind e popullsisë holandeze nuk ndjehet si një burrë apo një grua dhe nuk dëshiron të futet në një kabinë", thotë Tijsma. A do të lejohej të shihnim atë hulumtim, z. Tijsma? Kush e bëri atë hulumtim dhe cilat ishin pyetjet? Kush ishte ai hulumtim i kryer? A nuk është aspak kequshqyer që tani burrat duhet të spërkatin për plehrat e tamponit dhe për tualet për të ndarë tualetin me gratë që ndjehen si burra? Pra, ne do të përshtatim të gjithë botën në një pakicë të vogël? Çfarë ka ndodhur me një fenomen që është konsideruar jo shumë kohë më parë si një çrregullim psikologjik, është ngritur në statusin hyjnor. Mediat po mbushen me propagandë transgjinore dhe LGBT.

Oh, prisni; lexoni gabimisht! Do të ketë tualete shtesë, përkatësisht tualetet neutralë gjinorë. Duke filluar me komunën e Utrehtit. A nuk është pikërisht ajo lloj "profilimi etnik" ku mbajnë shtazët e buta Taifun pak punë aktive për të? Nuk dëshiron të vulosesh si një transeksual? Nëse hyn në një tualet neutral në stacionin qendror të Utrehtit, të gjithë e dinë se jeni në dyshim për diçka. Nëse ndiheni sikur një njeri, a doni akoma të shkoni në tualet e grave? Bëni mendjen tuaj! Ka konturet e një forme të re të aparteidit. Dhe çfarë kushton një operacion i tillë? E madhe që bëjmë tualete për njerëzit në karrocë. Kjo është më shumë sesa e vlefshme për investimin, por unë guxoj të thyej korrektësinë politike në këtë vend dhe të them se kjo është me të vërtetë më e madhja ndonjëherë! Ju nuk do të hedhni miliona euro para të taksave mbi bar sepse "sipas hulumtimit" 4% "jo burri apo gruaja'Feel! Jepni këto para njerëzve në ndihmë!

Një shembull i një pjese të propagandës LGBT këtë javë në media. Ushtria amerikane ka njohur zyrtarisht statusin e njerëzve transgjinorë. Raportet Nu.nl [citaat] Ushtria amerikane vlerësohet të ketë transgjinorë 15.500, sipas mediave amerikane. Ushtria ka gjithsej rreth 550.000 ushtarë. Është vlerësuar. Dhe kjo quhet hulumtim i plotë? "Po, por ju jeni homofobik Martin Vrijland, kështu që ne nuk ju dëgjojmë më."Po, faqet e anti-Martin Vrijland janë të lumtur për të njoftuar këtë. Dhe unë jam penal dhe pedofil dhe çdo gjë tjetër po luhet jashtë. Jo, unë jam vetëm një person i zhytur në mendime që kujdeset për njerëzimin e shoqërisë sonë dhe është e angazhuar për të. Gjëja më e lehtë është t'u shërbej njerëzve si unë si mendimtarë dhe kriminelë të konspiracionit për të punuar kundër. A e dini se kjo pulpë vjen nga kontejneri mbi personin tim Jeroen Hoogeweij; kampion i madh i lëkurës së Aleister Crowley (protagonist për pedo sex), Prifti RTD, homoseksual (i cili për këtë arsye pëlqen të më stigmatizojë si një homofob), në shërbim të shtetit holandez?

Thjesht nuk mund të thuhet ndryshe se propaganda LGBT gati çdo ditë në një ngjarje mediale mund të gjenden. Nëse 4% e një restoranti nuk mund të hajë derri, a do ta hedhim tërë kartën jashtë bordit për të deklaruar se 4%? A është kjo demokracia e re? Dhe përsëri: na tregoni këto studime. Cilat pyetje bëhen? Pyetje si: "A keni dashur ndonjëherë të ndjeni se çfarë është të jesh me seks të kundërt?" A jeni menjëherë një transgjinor i mundshëm? Programimi i njerëzve nga mosha e hershme padyshim do të luajë një rol në trendin e dekadave të fundit. Sigurisht që luan një rol në korrektësinë dhe frikën midis njerëzve për të treguar COC me gishtin 1. Partia argëtuese e quajtur krenaria Gay padyshim do të luajë një rol në vëmendjen e ekzagjeruar dhe kulturën e zhuljeve me botën LGBT.

Me sa duket Hollanda ka një rol udhëheqës në propagandën LGBT, me COC që ka shtyrë flamurin ylber në të gjithë botën. Në të vërtetë që shtyjnë atë flamur që tashmë ka filluar në Greenpeace, por ah, kjo është një organizatë e pafajshme që ka prodhuar grandmasters si Diederik Samson. Ne e lënë rolin e Teletubbies dhe Jellebies në programimin e fëmijëve të vegjël nga konsiderata. KOK është një organizatë e rrezikshme që nuk bën asgjë, por në mënyrë aktive promovon statusin LGBT. Pse kjo duhet të bëhet? Nëse ndiheni homoseksual, e mrekullueshme! Bëni diçka me të. Homoseksualiteti është plotësisht i pranuar në këtë shoqëri. Por a nuk përpiqemi gjithashtu ta shtyjmë heteroseksualitetin si kjo? Ekziston një ndryshim midis pranimit, emancipimit dhe propagandës. Ne duket se kemi hyrë në fazën e propagandës në këtë moment dhe se duhet të ndalohet. Unë mendoj se do të shkoj në një tualet transgender në qendrën e Utrehtit një herë, kur rreshti për banjën e meshkujve është shumë i madh. Dreqi!

Lista e burimeve të lidhjeve: nos.nl, nu.nl, dillsnapcogitation.wordpress.com

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera ka shkruajtur:

  Dhe si për vajzat e pafajshme të vajzave të pafajshme (NLP), band K3, teksti vetëm propagandë për globalizim etj.

 2. Kamera ka shkruajtur:

  Programimi subkoshiencial është vërtetuar, por është gjithashtu e përshtatshme që ajo të bjerë nën koincidencën e kategorisë

  http://www.rense.com/general86/newagehit.htm

  http://freemasoninformation.com/what-is-freemasonry/family-of-freemasonry/international-order-of-rainbow-for-girls/

 3. Albertina ka shkruajtur:

  Martin, përpiqu të mbash mbrapa drejt. Do të vijë një ditë, atëherë do të zgjidhet me të gjithë këta engjëj të rënë në tokë, përfshirë këtu Jeroen Hoogeweij dhe të gjithë ata njerëz të errët të kabinetit. Këto kohë janë në derë, shikoni shenjat rreth jush.
  Asnjëherë më parë bota nuk është kthyer me kokë poshtë si në këto fundin e kohës, siç Evert Jan Beverwijk e ka përshkruar orën fundore, gjithçka do të vijë së bashku, si rëra që shtyhet lart në tubin e saj.
  Thjesht shikoni në klipet e filmit nga Evert Jan Beverwijk, rreth Epokës së Artë dhe përse gjithçka tani po derdhet si një skenar në Hollivud mbi tokë.
  Ju gjithashtu mund të regjistroheni në faqe http://www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com, shumë shkrime janë studiuar nga ata, Jan dhe Thea, 20 vite nga ata dhe janë përshkruar në faqen e tyre. Gjithashtu lexoni Orion Chronicles, pjesë 1, 2 dhe 3!
  Pastaj bëhet e qartë pse jetojmë këtu në matricën, e cila përbëhet nga një krijim i rënë, rënia e parë nga shpirti dhe bien e dytë nga bota fizike dhe rënia e tretë, ajo e njeriut transhuman është në derë dhe më besoni , shumë do të bien në këtë rënie të tretë ...
  Martin, ju jeni një njeri i mirë me një zemër të pastër dhe dikush me një ndjenjë të madhe të drejtësisë, dhe ju të përpiqen për të vërtetën, unë jam shumë, por tani është pak më e lirshme, sepse të gjitha këto gjëra që do të vijnë, të ndodhë. Kur jeni në heshtje, ju përshtateni shpirtit tuaj të brendshëm, atë të vetëdijes, sepse para gjithë kësaj, nuk ishte vetëm heshtja, ajo botë tjetër, botë shpirtërore.
  Bota sot është bota e rënë, një krijim i engjëjve të rënë / nefileve ose çfarëdo që ju doni t'i thirrni ato.
  Me qetësi Martinit, në fund të udhëtimit gjithçka do të jetë ndryshe, Epoka e Artë po arrin, nuk dua të them kishën e re! Orari i elitës është duke ecur, elita e di këtë, dhe për këtë arsye skenari tani po hetohet si një valë në një tren të shpejtë. Gjithmonë mesazhet e tyre, madje edhe nga filmat e Hollivudit, shikoni në Alice kërkuar trhough e xhamit të dritares, një e vërtetë sy-hapës, ata ju them në fytyrën tuaj.
  Ata janë të frikësuar për shkak se ora do të kthehen prapa, por koha e tyre është pothuajse mbaruar, loja shkon në një fund, Hollywood Script mund të hidhet në plehra!

 4. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Video e fortë,

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  KOK-u mbështet të rinjtë të cilët janë të angazhuar në mënyrë aktive në pranimin e LGBT-ve. Nuk janë aleancat Gay-Straight (GSAs) në të cilën heteroseksual, lezbike, gay, biseksualë dhe transeksualë nxënësit të bashkëpunojnë në një shkollë të LGBT-friendly me një atmosferë tolerante. Nëse shkolla nuk është e hapur për të, Ekipi Elefant i Rozës do të kontaktojë drejtorin e shkollës nëse kërkohet.

  Komuniteti Jong & Out ofron të rinjve LGBT mundësinë për t'u takuar dhe përmes rrjetit të mësuesve të GSA, mësuesit zhvillojnë plane për të përmirësuar pranimin e LGBT në shkollë. Sigurisht, COC gjithashtu ofron informacion në klasë dhe ne kemi një organizatë të fortë rinore me Expreszo.

  http://www.coc.nl/thema/jong-school

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Duhet të shtyhet, përndryshe komuniteti LGBT do të ankohet:

  "E vetmja kohë që ata biseduan për njerëzit trans në informacionin e tyre ishte kur ata kërkuan grupin nëse njerëzit ishin të mendimit se një person trans duhet gjithmonë të njoftojë statusin e tyre trans para datës. E vetmja gjë që e bëri këtë ishte t'i jepja shokëve të mi një mundësi për të shprehur mendimet e tyre transfobike ", thotë një student nga Nijmegen.

  "Informacioni i mirë është i rëndësishëm për shkak se ju mund të dini kush jeni deri sa ju e dini se çfarë opsionet janë, dhe ashtu si ju jeni, ju mund të zhvillojnë plotësisht veten veten.", Thotë Rein Anspach

  http://www.expreszo.nl/nieuws/slechte-voorlichting-op-scholen/

 7. Leeuw ka shkruajtur:

  Shih njerëzit prapa, jo atë 1 lë fytyrën e tij kur ai e shqipton atë shtyllë.

 8. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ndikimi hormonal dhe çelësi i IVF ndoshta na bën gjithnjë e më shumë fëmijë që ndjehen ndryshe nga gjinia që ata kanë. Pra, duhet ta shohim çështjen. Shkaku është elita që dëshiron ta ndryshojë njeriun në një qenie që nuk mund të vazhdojë të mbjellë veten dhe që karakteristikat e Baphomet (hermafrodit) ka. Kjo është arsyeja kryesore e kësaj propagande. Është thellësisht e trishtuar që fëmijët në moshë të re vuajnë nga sëmundje mendore si rezultat i orarit të sëmurë të kabalës.

  Është edhe më e trishtueshme që e gjithë Holanda të shtrijë supet e saj në këto çështje dhe nuk e sheh seriozitetin e saj.

  "... Por kursi i trajtimit për Corey nuk ishte këshillim, ishte hormonet e bllokimit të pubertetit.
  Ajo që duhet të konsiderohet keqpërdorim tani është shkaku për festim.
  Sepse kur është fjala për këtë Identity Du Jour, Betimi i Hipokratit i është nënshtruar keqtrajtimit të njëjtë të këtyre pacientëve.

  Hormonet nuk janë asgjë për t'u mashtruar, pasi secili që është përpjekur të zgjidhë një mister mjekësor në endokrinologji do të dëshmojë.
  Edhe sasi të vogla të kontrollit hormonal të lindjeve mund të kenë efekte anësore afatgjata. Trajtimi i hormoneve për përmirësimin e performancës në sport është i paligjshëm.
  Megjithatë ky djalë i shëndetshëm është një hormon që ndryshon pubertetin (në një mendje të një implant $ 21K) për të bllokuar zhvillimin normal të tij.
  Ai ndoshta do të ketë nevojë për doza të qëndrueshme ose hormone gjatë gjithë jetës së tij, sepse çdo qelizë në trupin e tij do të jetë "XY" dhe do të duhet të shtypet çdo ditë.
  Unë do të sipërmarrjes se shumë njerëz nuk e dinë se çfarë të bëjë me "no hormone shtuar" afishe vetë. Përveç këtyre barnave, Corey do të drejtohet në faqet e internetit të penisit të tij me paralajmërimin "shkaku i dëmtimit të gjenitalit tuaj".

  Dhe pasi puberteti është bllokuar, pasi ai ka "futur" penisin e tij gjatë viteve të tij adoleshente, atëherë ai ndoshta do të inkurajohet të përqafojë veten duke amputuar organet gjenitale të tij.
  "Profesionistët" që kjo familje ka zgjedhur të konsultohen nuk do t'i tregojnë atij se keqardhja e ndryshimit të seksit është e zakonshme.
  As nuk do të dëgjojë se kurrë nuk do të jetë në gjendje ta bëjë veten përsëri, nëse ai ndonjëherë e zgjidh fobi, ose depresionin,
  ose çrregullimi disociativ dhe ndjenjat e kthimit të meshkujve.
  Ai nuk do të jetë hulumtim që zbulon se nuk ka përmirësim në jetën e atyre që e kërkojnë atë.
  Ai nuk do të thuhet se kirurgët në Universitetin John Hopkins kanë ndaluar kryerjen e operacioneve gjinore
  sepse e vërteta e trishtuar është se shkalla e vetëvrasjes mbetet konstante, ose mund të rritet, për ata që i nënshtrohen operacioneve të ndryshimit të seksit ... "

  https://askthebigot.com/2016/06/21/gender-confused-confusion-when-kids-transition/

 9. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Shikoni veçanërisht minutat e fundit 10:

 10. Kamera ka shkruajtur:

  Gjithashtu dollapët në shkolla duhet të rregullohen, përndryshe shteti nxjerr prizën jashtë shkollës me masë financiare

  Ne jetojmë në Amerikë: rreh si një autobus

  Shiko këtu

  quote:

  Ndihmësja e sekretarit kërcënoi të tërhiqte fondet federale të distriktit nëse nuk përputhej

  http://www.usapoliticstoday.com/insider-reveals-truth-behind-obamas-transgender-push-scary/

 11. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

 12. Kamera ka shkruajtur:

  Zbulim i rremë apo i vërtetë? i cili kontrollon atë, dy artikujt e parë në programin e OJF-ve deri në minutën 14e.
  50 kilometra me një dorë jashtë? dhe pika e mëposhtme:
  Në filmin që ata thonë "ajo ishte me të vërtetë për të treguar se si çifti është rrahur deri në kafkë thyer qëndrojë" Studentët kanë ftohur, në mënyrë që njerëzit shpëtoi jetën e tyre, ata marrin asnjë medalje se polici, ajo është e shumë heroike atë që studentët kanë bërë pa emër. Imazhi i kamerës është i paqartë dhe jo i dukshëm. Nëse është kaq e keqe! Pse 4 muaj më vonë e vuri në TV këtë përpjekje?

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/381385/Opsporing_Verzocht.html

  http://www.parool.nl/amsterdam/verdachte-gepakt-voor-zware-mishandeling-homopaar~a4463255/

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   BS tipike nga NNF (Nederlandsche Nepnieuwsch Fabriek)
   ju do të merrni të sëmurë nga ajo.

   • Kamera ka shkruajtur:

    @PORVH

    Po idd k ... nauseous ju bëheni më shumë, sepse ka dëshmi se imazhet e zbulimit nuk mund të jenë autentike, nëse ata nuk e kanë vënë vëmendjen vetë në skenë për njerëzit, por nuk u kanë thënë atyre.
    Ata që kryejnë këto shfaqje teatrore duhet të kenë diçka ndërgjegjeje. Është e pakuptueshme.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër