Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Gazetari Micha Kat, informator i pergjakshem apo mashtrues i madh?

Gazetari Micha Kat, informator i pergjakshem apo mashtrues i madh?

Micha Kat është krenar të njoftojë sot në Klokkenluideronline se ai u përmend në programin Brandpunt mbrëmë në Transmetuesin Katolik të Radios (KRO) dhe se ai nuk duhej të hiqej menjëherë nga këmisha. Një medium tjetër katolik është gjithashtu shumë pranë dorës së kampit nga i cili vjen Micha Kat: Katholiek Nieuwsblad. Katholiek Nieuwsblad ka qenë gjithmonë shumë në sulmin në lidhje me rastin Joris Demmink. Ju pothuajse do të mendoni se familja Poot - të cilët janë financuesit e faqeve të Micha Kat dhe paguajnë pagën e tij - vijnë nga këndi katolik. Ndoshta vlen të shqyrtohet lidhja e familjes Poot me shoqërinë sekrete Opus Dei është. Kjo është një lloj variant i Frankmasoneria brenda Kishës Katolike. Sidoqoftë, mediat katolike ndihmojnë t'i japin historisë së Demmink një nxitje të re. Micha Kat është pak a shumë e restauruar dhe njerëzit mund të mendojnë "Kjo Micha Kat e ka vënë fëmijën abuzimin e Demmink në hartë". Ajo që nuk është raportuar në këto media, megjithatë është zbulimi se ky familje Poot punon hapur me një njeri që ka qenë në burg për vite me rradhë dhe lejohej të lirohej herët sepse u lejua të hapte një libër për abuzimet në Uashington DC. sigurisht rreth Jack Abramoff.

Kushdo që nuk ka ndjekur me të vërtetë historinë, unë ende rekomandoj që të shkoj ky radio transmetohet për të dëgjuar. Në transmetimi i 4 prillit, Micha Kat pranon hapur se e gjithë çështja e Demmink ka të bëjë me paratë. Ai gjithashtu pranon se fondacioni 'De Roestige Spijker' punon së bashku me Jack Abramoff. Pse këto gjëra nuk mbulohen në një program si Brandpunt? Ne nuk po flasim për një 'person jo të denjë'. Ky Jack Abramoff ka mjaft reputacion. Kështu shkroi Veteranëve Sot [Quote] I dënuar Aktivisti Jack Abramoff dhënë meshkuj dhe femra kongresmenë dhe senatorë në SHBA heteroseksuele-, homoseksuele-, lesbienne-, biseksuele- dhe prostitutat fëmijë. Për shembull, shumë kongresmenë, njerëzit e medias dhe zyrtarët u kompromituan dhe u kërcënuan. Ai përdori tre hotele në Uashington.

Ana e Micha Katit që nuk është e theksuar në Media kryesore të Rrjedhjes dhe mediat alternative të kontrolluara nga e njëjta Micha Kat është pala e njeriut që pretendon se babai i tij mason i lartë dhe njeriu që blen para nga xhepi i njerëzve për një pretendim të pretenduar miliona. Micha Kat mund të hapë hapur Mark Rutte abuzimit pedofil pa u marrë për këtë. Ai, faqet e tij të internetit dhe Henk Krol (ndoshta gjithashtu i përkasin kampit Poot) mund të shpallë një djegje të gazetarit Fred de Brouwer dhe thjesht lëvizni përsëri. Gjithashtu faqen e internetit Niburu.co tashmë shpjegoi zhbllokimin e Micha Kat. Është e rëndësishme që njerëzit të kuptojnë thelbin e çështjes dhe të zbulojnë se dosja e tërë Demmink shërben një qëllim krejt tjetër. Më poshtë e përmbledh atë për ju.

Avokati i Joris Demmink, Harro Knijff, filloi një gjyq tregues kundër Algemeen Dagblad për shkak të një filmi që ka qenë në YouTube për një kohë të gjatë. Nga biznesi Paw familjes Chipshol financuar 'Nail Rusty' fondacionit mund të bashkohet në këto procedura dhe ishte në gjendje të kujtonte atë të gjithë boksin për çdo dëshmitar. Pra, ata bënë thirrje nga ish drejtorët e burgut që dëshmuan kundër Demmink. Gjatë gjykimit, por vetëm njerëz të thirrur për të ndoshta të lidhet me rrjetin e familjes POOT, që edhe unë e përmendur grupin mafioz Paw. Për shembull, ata nuk thërrisnin një dëshmitar shumë të rëndësishëm. Ish-kryeprokurori Hans Vrakking vërtetë kishte rrjedhur në media emrin e Joris Demmink ose në Hulumtimi Rolodex ka ndodhur. Familja Poot nuk ishte aq e lumtur me dikë që nuk ishte "pjesë e klubit", më tha personalisht Micha Kat. Pra, asgjë nuk ndodhi me historinë e Vrakking.

I tërë dosja Demmink sillet vetëm rreth miliarda që grupi mafias Poot donte të fshinte duke shtypur Hollandën BV. Duket se kjo është arritur dhe se dosja Demmink tani duhet të devijohet nga kursi i përplasjes. Natyrisht, një program si Brandpunt ka nevojë të fshijë pak më shumë se është një dosje serioze dhe se ndoshta do të nevojitet një pyetësor parlamentar për të marrë gurin e fundit, por abuzimet e vërteta nuk janë hetuar. Për shembull, nuk ekziston asnjë kanal i vetëm në Media kryesore të Rrjedhjes që kryen kërkime në vetë bilbilistët. Pse askush nuk i shtron pyetjet: "Kush janë të gjithë në këtë fondacion Ruzhdi Spijker? Kush është Ben Ottens dhe si është e mundur që njeriu që praktikisht i detyrohet të gjithë CV-së së tij Demmink duhet ta sulmojë atë tani? Si është e mundur që Ben Ottens është përgjegjës bashkërisht për përmirësimin nga shkaqet rreth Schiphol (esenciale për kërkesën)? Kush është Robert Rubinstein? Kush është Jack Abramoff? Pse familja Poot shiti kërkesën e 20 miliardë në 2012 në Fondin e Gjyqësorit? " Dhe natyrisht që sigurisht që nuk do të hetohet tërësisht nga një program si Brandpunt i KRO-së është vdekja e jashtëzakonshme e gazetarit Fred de Brouwer i cili me sa duket doli me zbulesa rreth Joris Demmink.

Çdokush që ka qenë përsëri në gjumë dje nga një program i Mediave kryesore të Medias duhet ende të marrë vështirësi për të gërmoj nëpër libra pretendimi i 20 miliard. Po flasim për 8% të totalit holandez buxhetin kombëtar dhe një shumë që praktikisht 1 në 1 korrespondon me atë që llogaritet në 2013 begrotingstekort. Çështja nëse kjo Micha Kat është një gazetar, bilbilist ose një mashtrues i madh është diçka që mund t'i përgjigjesh vetes.

Lista e lidhjeve burimore: Opus Dei, Veteranëve Sot, Niburu.co, Politika e Schipholvan, NRC.nl

Të gjitha aksionet 55
468 ad

20 Comments

 1. Nëse këto miliarda 'zhduken' nëpërmjet buxhetit kombëtar, duhet të ketë dëshmi apo tregues të tjerë se një pagesë e madhe për një organizatë të errët, siç është fondi gjyqësor apo disa karaktere të panjohura, është bërë.
  Gjykata e Auditorëve të bëjë punën tuaj, unë do të thoja !!

  ps Është ankesa e Perëndisë që shtetasi holandez, nëpërmjet pagesave të tij tatimore, ka trajtuar 20 miliard!

  falni shenja të thirrjes, por duhet të jetë 20 miliard !!

  • Kjo është pothuajse 2000 Euro për hollandisht!
   Të gjitha gratë, fëmijët dhe të moshuarit etj.
   Pra, për popullsinë e punës që paguan taksën më të madhe që është 500-1000 euro më shumë !!!!!!!!!!!!!!! ....

  • Site u rrëzua marrë dy: Nëse ndonjë para është paguar në të vërtetë për shkak të kërkesës, ajo është mbajtur shumë e qetë dhe ligjvënësi do të tregojë edhe një herë.

   Ku ishte ajo që gjeti që zambaku do të merrte fonde nga qeveria për këto pretendime?

   Pastaj duhet të ketë vendime gjyqësore në dispozicion? Ku janë ata atëherë?

   Nëse këto nuk ekzistojnë, mund të ketë më shumë ligjvënës dhe grabitës tokësorë.

 2. Në qoftë se ne e dimë se kjo me siguri do të në thelb vetëm duhet të shkoj jashtë arrestimin e qytetarëve për këto grup të errët-këmbë dhe të gjitha informuesit të rreme që janë gefinanciert nga ky klub errët lobi në kurriz të tatimpaguesit.
  Sepse mos harroni njerëzit, ato € 20 miliard janë të ardhurat tona tatimore holandeze të të ardhurave bruto të çdo personi në Holandë.
  Kjo shkon nga përfituesit e përfitimeve, pensionistët tek marrësit e pagave.
  Mos ngurroni të thoni kabinetin tonë holandez.
  Ky kabinet në fund të fundit është dollap që siguron që çdo banor holandez të ketë një rrjet sigurie për humbjen e vendeve të punës.
  Humbja e punës që mund të ndodhë për të gjithë nga një ditë në tjetrën.
  Hollanda ka qenë gjithmonë e fortë në këtë. Ndërtimi i një rrjeti social të sigurisë së bashku. Është e qartë se sa e rëndësishme është ky rrjet i sigurisë sociale në këtë kohë ku shumë kompani kanë falimentuar.
  Do të ishte e çmendur për fjalët që ky rrjet social i sigurisë bie në duart e një grupi lobi me një salcë kriminale.
  Martin është një nga njerëzit e vegjël holandezë që sjell në dritë këtë informacion në dukje shumë të ndjeshme.
  Sigurisht edhe me ndihmën e matricës së mirë të snoopers që kanë guxim për të postuar në lidhje me këtë në Martin.

  • Përsëri një përmbledhje shumë e qartë e Martinit. NL pasur marrëdhënie seksuale e saj super të pasur me shumë njerëz të ndershëm, punëtor, inteligjente dhe inovative, në vend NL detyrohet nga këtu në Tokio dhe fillon gjithnjë e më shumë të ngjajnë një vend të tretë botërore.

 3. Jo e mire !!!
  Paratë mbrapa !!!

  Kat Joker dhe Poes Pipo gjithashtu mendojnë kështu
  tani që ata marrin më pak ushqim sepse nuk ka më të ardhura ...

  Ata fillojnë të kuptojnë gjëra të thella rreth drejtësisë.
  Pothuajse njohuri njerëzore!

  Evolucioni përparon.
  E shoh :-)

 4. Deri tani nuk kam qenë në gjendje të dëgjoj transmetimin dy orësh të Radios Kufitare për shkak të mungesës së kohës. Ajo thjesht ka ndodhur me mua se Micha thotë në fillim se ai merr € 2.500, - në muaj nga familja Poot dhe jo € 4.000, -. Pas pak googling, pashë se ka pasur disa diskutime në lidhje me këtë në fund të muajit, të cilën me sa duket e humba. E vetmja gjë që kam lexuar disa herë kohët e fundit ishte € 2.500, - në muaj.
  Në ndërkohë isha ende me atë 4.000, - në kokën time; një mik i mirë i Micha në shkurt 2013 këtë shumë domethënë kundër me përmendur si shuma që Micha mujore nga Poot familjes merr. Por, si të shkoj askund erdhi kundër kësaj shume, fillova të supozojmë se ajo pastaj € 2.500, - do të jetë dhe se € 4.000, - atëherë ishte mbërthyer me sa duket një mënyrë të pazakontë në kujtesën time. Derisa ta dëgjoj atë të dëgjojë transmetimin: nuk ka € 4.000, - por € 2.500, -.
  Pra, të gjitha në të gjitha shtuar deri Mikahu qartë kundër administratori "gënjeu" rreth € 4.000, - në muaj dhe mik i mirë ka atë plotësisht i pavarur nga ata rreth një vit më parë, për mua, "gënjeu" rreth € 4.000, - në muaj.
  E drejta ...

  • Më parë kam dëgjuar Kat 4.000 euro në muaj, ose e kam lexuar diku. Për më tepër, kam dëgjuar Kat herë në Argusoog Radio thonë komentet (me theks të veçantë në sim ???? në web faqen time (KLOL), o që kam lexuar kurrë (ose diçka shumë të ngjashme).

  • shuma u zvogëlua mbrapa disa viteve të vitit të kaluar me rreth 2000. ajo ishte më e lartë dhe tani është më e ulët, rreth asaj 2500.

   • Faleminderit për shpjegimin. Ajo nuk ka të lënduar atë për të shpjeguar këtë shkurtimisht në një fjali të ngjashme të lehta, në vend se duke sugjeruar se edhe një histori pakuptimta të njerëzve që duan të bëjnë atë të zezë si veten e tij.

 5. Tani përsëri një shfaqje kukullash organizuar nga një prej "vërtetë" Jan Roos.
  Çfarë dëshiron që Jan të arrijë me këtë?
  Nuk mund të shikojë së pari punëdhënësin e tij të kuq.
  http://thuisacademie.ntr.nl/clips/clip/show/218-waarom-is-roze-de-homo-kleur.html

  Pink është ngjyra e preferuar me meshkujt homoseksual, apo jo?
  http://www.powned.tv/programmas/echtejannen.html
  Nga rruga, ajo që shikuesi është tani me Janin tjetër (regjisor i ndriçuar i playboy)
  Ky njeri dhe çdokush që shiste shpirtin e tyre ndaj illuminati në mënyrë të përsëritur, i bën këto gjeste.
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/5099500.jpg

  Flisni për POW.
  POW do të thotë në mbarë botën: Prisoner Of War
  Transmetuesi Publik Hollandë me mendje të drejtë, hula ime, sepse shumica e Holandës nuk është më aq e informuar se ata janë në publik.
  Çdo gjë është fasada.

  Poshtë Linjes së Ujit

 6. Për ata që duan të dinë më shumë për Opus Dein: klik hier

 7. E madhe "Lavire" hedh hijet e saj, së pari Evropa nën flamurin e Marisë, Mbretëresha e Qiellit dhe pastaj e pjesës tjetër të botës, me Papën si udhëheqës politik dhe shpirtëror.
  Për të arritur këtë qëllim pushtet Roma ka trupë të ndryshme etiketimit dispozicion, duke përfshirë të Ushtrisë së Bardhë e Marisë, Opus Dei dhe Malthezer Knights.
  Motoja është flamuri i tyre
  "Të gjithë pushtetin laik, politik dhe kishtar për papën".
  Opus Dei është një shoqëri e themeluar në 1928 në Madrid nga monseigneur JMEde Balaquer y Albas.
  Kjo organizatë përbëhet nga disa klasa, nga të cilat më të lartit quhen "Numeraii".
  Ky grup ka përafërsisht anëtarë të 75.000 dhe përbëhet kryesisht nga njerëz që mbajnë pozicione kyçe në jetën ekonomike dhe politike të vendeve rreth 87 në të cilat ata veprojnë.
  Pas kanonizimit të Balaraktit, Opus Dei ka zgjeruar fuqinë e tij dhe kishën në mënyrë të konsiderueshme.
  Arsyeja është lëvizja nga qeveria gjermane në kryeqytetin e Berlinit. Nga atje, kjo organizatë e frontit romak shtrin fuqinë dhe ndikimin e saj më tej.
  Opus Dei është një organizatë romake konservatore me tiparet e karakterit të një sekt.
  Nofka e tyre është 'trupa e shokut të Papës'.
  http://www.yiooda.nl/rome-en-haar-leugens/de-moeder-der-hoeren/

  • Trupat e Papa ... ...?

   Burimi: Telegraf, Mon 19 Maj 2014, 20: 43
   "Papa: uleni në dhomën e pritjes për të papunët"

   "Do të kem të drejtë!"

   Duket se Ai ka thënë se ka, kundër disa bidschoppen ...
   Pse, pyeta veten ...

   Një person i zakonshëm, si unë, i cili sigurisht lexon Teleblafin dhe mendon, për shembull, në vijim ...:

   Huh? Dhomë pritëse?
   Po, ne jemi tashmë atje, me gjithë kompaninë deri tani!
   Por a jeni të qetë, sapo dëgjuam që kompania juaj është tashmë në filistinë? Jo, por.
   Kush mund ta kishte menduar atë ..
   Ajo gjithashtu dukej si një GeBed pa fund ...

   Thuaj, mashkulli juaj (ose çfarë quhen ...) janë vetëm në qoshen e kafesë, duke lypur për kafe dhe duke u lutur për një cookie.
   E pra ata janë pak të rreptë këtu. Ah, gjithçka po mësohet. Nuk është e vërtetë.

   A ju duhet gjithashtu të rregulloni faturat për bankën këmbë?
   Ju me siguri nuk do të merrni atë, me veshje të tilla të shtrenjta dhe të zhdërvjellët. Kjo është arsyeja pse unë gjithmonë mbaj mbivendosjen time.

   Ju gjithashtu duhet të provoni, shumë më tepër praktik.
   PUNA veshje, është më mirë për atë.
   Dhe hiqni atë kapelë të çuditshme kështu që kurrë nuk merrni për t'u kthyer.
   Ata e shikojnë atë, kapele të çuditshme. Çfarë ju them unë!
   Por nuk mund të ëndërrojnë në ëndrrat e mia më të egra,
   se do të të gjej këtu ...
   Ju duken aq të zakonshëm, papritmas, me përjashtim të asaj kostum të skenës ...
   Mama Mia .. Mund të jetë po.

   Çfarë lloj pune po kërkoni?
   Po, kuzhina supë të cilat janë ende në kërkim të basteve, në ndërrime, asgjë për ju? Puna krijuese?
   Duhet të jeni kreativ.

   Haha, nuk je fytyrë e buzëqeshur, si në teeve.
   Ju jeni pothuajse gati, ju do të thoni numrin tuaj, ejani, do ta hidhni kupën tuaj.
   E pra, ajuu, atëherë unë them kështu. OA Dieu, duket më mirë po.

   Për kurrë ... :-)

 8. Henk Krol kishte faqet e tij të seksit që kalonin nëpër / në / me http://www.midhold.nl/partners/ Rastësisht ashtu si Panorama (që ishte kur grupi i tij në të cilën historia Demmink në Krant gay?) Dhe shumë botues të tjerë të respektuar si Sanoma, RTL, tele2 dhe KPN

 9. Çfarë godet mua në faqet si klokkenluideronline, boublog, hethaagsecomplot se ata ose shtytje të gjallë axhenda arrestdemmink, por thelbësore 'dëshmi e prekshme' fshehja, të tilla si material video, kur futet në një padi të tilla si gozhdë ndryshkur, një minuta do të çonte në një arrestim dhe hetim nga Joris Demmink. Herë pas here, peshohen me kujdes dhe ende se çfarë vihen në dispozicion të palëve në media që kanë rëndësi, të tilla si rënie kasetë VHS e `dass klasës fickende Zimmer" në fokale Kro dhe Micha Kat është kthyer në biznes, fjalë për fjalë.
  skenari:
  Dikush 'dëshmi e prekshme "në rast Demmink, nuk do të kontaktohen Cat dhe bashkëshortet, të cilët ofrojnë derën sekrete e pasme të klokkenluideronline, për whistleblower të ngarkoni provat e tij. Pas kësaj merr ato denoncues të vërtetë 'papritmas' që do të përpunohen njëri pas tjetrit pengesë, zbuluesi i është hequr kështu atëherë kjo 'i prekshëm' vetëm prova gjenden në Micah Cat klokkenluideronline është. Lojë pastaj fillon përsëri nga fillimi. Micha Kat, Catcatcher për gjendjen e informatorëve të vërtetë në botën e pornografisë së fëmijëve.
  Nuk do të më habiste që Micha Kat "shkoi në shkollë" me Jack Abramoff për të përsosur metodat e tij. sepse me mbledhjen e tij të këtij lloji të 'provave të prekshme' miliarda mund të zbatohen ...

  BOTA SEKRETE E JACK ABRAMOFF
  Terroristët, Torpedos, dhe Republikanët `Muscle '
  Qershor 21, 2005 - Venecia, FL.
  nga Daniel Hopsicker
  http://www.madcowprod.com/06202005.html

 10. Farkëtar i rremë Cat që e do elitën aq sa pedofilët satanikë është paratë e gjuetisë.
  Kini kujdes për njerëzit e zezakëve të zinj.
  Ju e dini, një mace e zezë që kalon këmbët tuaja sjell fat të keq.

  Si në tokë mund të mos pëlqeni botën elitare, por të drejtuar si një mace e egër nëpër vend duke u përpjekur për të vënë një milion në xhepat tuaj?
  jo, sigurisht nuk është një i sinqertë.
  Ai tregon natyrën e tij të vërtetë dhe atë stinks!

  Misioni i Micha: të mbledhë një milion nga Hans Westenberg dhe Këshilli për Shërbimin Ligjor. Jini atje!
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/05/advocaat-van-koning-verwoest-rechtstaat/

 11. Nga stabiliteti KLOL:
  Gopal thotë:
  @ Micha:
  A nuk është 'Berendice Graatsma' jo vetëm një pseudonim Twitter i Martin Vrijland? http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Martin_Vrijland

  hahahahahaha se Gopal anyway.
  Kush e di, se 'Berendice Graatsma' është vetëm një pseudonim Twitter i Micha vetë.
  Nga ajo faqe e njëjtë si ajo që Gopal lidh:
  http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Micha_Kat

  Nuk mund të ndalem të qesh këtu, edhe pse e gjej thellësisht të trishtuar dhe fëminore. Çfarë një absurditet i madh dhe gabime të gjitha.
  Micha Kat dhe posterat e klolit megjithatë me atë dëngla dhe përhapjen e rërës.
  Thjesht shkruani të vërtetën e fortë edhe kur vjen puna te chipshol!

 12. Kjo Micha e varfër anyway.
  A ka paguar ndonjëherë paratë e pushimeve nga Mafia e Pootëve? Dhe udhëtoni, atë profet.
  Micha në turneun "fund të botës".
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/06/begin-van-michas-end-of-the-world-tour/
  Mos harroni të depozitoni në numrin e llogarisë së atij profeti hebrenj Micha, përndryshe ai nuk mund të paguajë pizzat në Itali. 🙂

 13. Micha Kat në "fundin e Evropës" nga Italia Jugore.
  Micha, ti je plotësisht i gabuar në Italinë jugore, sepse ky nuk është aspak "fundi i Evropës".
  Pyet Poot nëse ai mund t'ju transferojë para për të udhëtuar në jug të Portugalisë, ku duhet të jeni.
  Unë e di, sepse unë kam qenë atje dy herë.
  Pamje fenomenale e garantuar dhe pa barka me të gjithë afrikanë të infektuar me Ebola.
  Çfarë një kapak not që Kat. 🙂

  Cape St Vincent - Fundi i Evropës

Trackbacks / Pingbacks

 1. BOINNK !!! | Dita po bëhet gjithnjë e më e vështirë për të gjetur të vërtetën - [...] http://www.martinvrijland.nl/2014/05/19/micha-kat-journalist-klokkenluider-of-grote-misleider/ [...]
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër