Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pedagogjia e Holandës vetëm në një rresht

Pedagogjia e Holandës vetëm në një rresht

Vendi ynë është plot pedofilë. Për shembull, ne kemi këtë zotëri në Universitetin e Amsterdamit: mësuesi i Studimeve Gay, Gert Hekma. Deklarata në foto në të djathtë thotë mjaft. në ky artikull Unë tashmë jam përpjekur të jap një front në cilin drejtim mendoj se origjina e kësaj sëmundje sociale qëndron. Duket fuqimisht se vitet e ungjillizimit politik dhe social të homofilisë dhe pedofilisë rezultojnë në një pranim të madh të fenomenit të pedofilisë në shoqërinë tonë. ndarjen e vijës ndërmjet homofilisë dhe pedofilisë duket të jetë shumë e hollë.

Një tip i ajsbergut

pedo-herman-MeijerNë 2010, komuna e Roterdamit emëroi pesë qytetarë të shquar të Roterdamit si ambasadorë homoseksualë. Një prej tyre ishte Herman Meijer. Në 2003 ai u zgjodh president i Groenlinks. Në shkurt 2007 ai aplikoi për Senatin. Ai u vendos në vendin e pestë nga kongresi i partisë.

Wikipedia për Herman Meijer:

Meijer analizon shoqërinë nga pikëpamja e identiteteve seksuale të shtypura dhe shtypjes së padëshiruar të ndjenjave seksuale dhe është një kundërshtar i ashpër i heteronormativitetit. Ai jo vetëm që e merr identitetin e tij homoseksual si një kornizë reference, por edhe 'braktisjet' e revolucionit seksual dhe emancipimi homoseksual (njerëzit transgjinorë, pedofilët, punëtorët e prostitucionit) janë të interesuar. Në këtë kontekst, ai e quan veten pervers polimorfe, një term i njohur nga shkenca politike seksuale e viteve 70 ....më tej ...Së bashku me Roze Links, ai argumentoi për heqjen e kufijve të moshës në legjislacionin moral dhe madje edhe heqjen e plotë të atij legjislacioni.

Dhe mbi të gjitha, lexoni të gjithë historinë e Wikipedisë dhe nxirrni fëmijën e mashtruar për një çast dhe ndjeheni të lirë ta zëvendësoni atë me pedofilinë (pasi një kuptim i mirë e kupton atë fjalë). Meijer refuzon të emërojë ndjenjat e tij për djemtë si 'pedofilë'. Duke pasur parasysh pikëpamjen e tij se kufijtë e moshës janë pjesë e tabutizimit të dyfishtë, ai e quan veten homoseksual (bukur dhe i sigurt).

Një nga deklaratat e tij në këtë drejtim, sipas Peter Siebelt: "Mund të bie edhe për një djalë. Supozohet se ju nuk mund të keni një marrëdhënie erotike me një fëmijë pa e dëmtuar atë. Fëmijët do të ishin më pak të ndjeshëm dhe nuk mund të bëjnë të qartë se çfarë duan apo nuk duan. Nonsense. Të gjitha kufijtë e moshës duhet thjesht të hiqen nga legjislacioni i moralit."Shkurtimisht, nëse një fëmijë ishte më i aftë ta mbante mbyllur gojën, do të kisha seks me pedofilët me ta, por për shkak se nuk mund ta mbyllin gojën, pres që shkelja të hiqet nga legjislacioni.

theo_van_willigenburgTheo Willigenburg është një ish profesor i etikës dhe dekan i Fakultetit Filozofik në Universitetin Erasmus të Roterdamit. Në 2005 ai u arrestua për abuzim seksual të një djali kor. Në 2009 ai u fut përsëri në llambë. Midis 2000 dhe 2007 thuhet se ka kryer disa djem të vegjël. [Cituar] "Ka pasur edhe një profesor etike me ne në Universitetin Erasmus i cili kishte abuzuar me një djalë të mitur. Ai u vetëdeklarua fajtor dhe iu dha vetëm disa javë burg. Pakuptueshme. Detaje të vogla: partneri i tij është gjyqtar. " Pas bindjes së tij, Willigenburg thjesht u bë drejtor i biznesit të korit të djemve Roder. Këtu ai i bëri viktimat përsëri.

Historia holandeze

Mendoj se është e rëndësishme të kujtojmë historinë e pedofilëve të vendit tonë që ka rënë në harresë. Këtu përsëri, pra, Pedagogjia e Holandës që në fillim të viteve gjashtëdhjetë:

 • KAB jep broshurën në 1960 "Pedofili"Off. autori: Edward Brongersma. Brongersma u shpall fajtor për pedofilinë në vitet '50. Kjo ishte në atë kohë një arsye për PvdA që ta rrëzonte atë si një anëtar i grupit parlamentar PvdA të Senatit. Më vonë, megjithatë, Brongersma është rikthyer për të nderuar në PvdA dhe ai ulet për vite, deri në pensionimin e tij, në pjesë të PvdA të Senatit (1963-1977). Në këtë broshurë COC, Brongersma argumenton se pedofilia nuk do të dënohet më.
 • Shoqata Hollandeze për Reformën Seksuale, e cila kishte edhe anëtarë të 1966 në 220.000, më pas shpalli dhe ende bën sot se pedofilia është një variant normal mes varianteve të tjera të seksualitetit. Në nëntor 1969, NVSH mban kongresin e anëtarëve të përgjithshëm në Utrecht nën titullin: "Shteti si moralist" dhe formulon: "Seksualiteti është çështje e të gjitha moshave. Edukimi seksual dhe edukimi duhet në çdo rast të mendojnë se ndjenjat e epshit duhet të vlerësohen pozitivisht.'(Dr. Ernst Otto Born, Integrimi pedofil pas 1959, Storm: Utrecht 1973)
 • D66: programi zgjedhor për dhomën e dytë nga 1977 dhe 1982 argumenton për heqjen e kufirit të moshës për pedofilinë, si dhe Boris Dittrich në "New Sexant" të verës 2002.
 • PvdA: Roethoff në "Gruaja e Kuqe"Në 1987 argumenton për heqjen e kufirit të moshës, si dhe për Brongersma, për shumë vite (1963 në 1977) një anëtar i Dhomës së Parë të PvdA dhe një avokat për pedofilinë dhe i dënuar për pedofilinë në vitet 1950. Në vitet 1970 dhe 1980, Brongersma iu dha një skenë dashamirëse në radio, TV, dhe në gazeta dhe revista. Sipas Brongersma, pedofilët që sulmojnë fëmijët ishin përjashtime. ,,Zakonisht njeriu nuk dëshiron asgjë më shumë se të përqafojë, të përvetësojë, të gëzohet dhe të masturbojë. Dhe këto dëshira janë të ndërsjella, sepse një marrëdhënie shumë e ngushtë rritet me fëmijën".
 • PedofiliVVD: Deklarata të ndryshme nga Nijpels (1978), Lept (1985) dhe Geertsema (1993). Për shembull, Ed Nijpels argumentoi se mosha nuk duhet të jetë një kriter për të hyrë në marrëdhënie seksuale. ,,Kur një fëmijë vullnetarisht ka kontakte të tilla me të moshuarit, kjo duhet të lejohet".
 • GroenLinks: Pikëpamje të ndryshme po qarkullojnë brenda grupit të lobimit 'Rozelinks', të gjitha që avokojnë legalizimin e marrëdhënieve seksuale me të miturit. Ish-kryetari i partisë, Meijer, ndër të tjera, e bëri vetë të dëgjohet për këtë.
 • Në 1979 shfaqet "Peticioni mbi kufijtë e moshës në ligjin e moralit", Përgatitur nga Coornhertliga, Shoqata për Reformën e Ligjit Penal, Shoqata Humaniste, NVSH dhe Ds. A. Klamer, pastor i radios dhe bashkë-nënshkrim i personave me përafërsi 250 "të shquar" dhe trupave 50 që punojnë në punën sociale dhe shëndetin mendor publik, kujdesi rinor, psikiatri, psikologji dhe pedagogji, ligj dhe politikë (PvdA, PSP, D66 JOVD). Ky peticion avokon heqjen e pedofilisë nga ligji penal.
 • Në 1992, shumica e dhomave të dyta dhe të para miratuan amendamentin legjislativ të propozuar nga kabineti i tretë i Lubbers (CDA dhe PvdA), i cili Pedofili me fëmijë nga vitet 12 dhe më të vjetër në praktikë nga e drejta penale është arritur. [Kryeministri: Drs. RFM Lubbers (CDA), Zëvendëskryeministri: W. Kok (PvdA), Drejtësia: Ministri Dr. ir. EMH Hirsch Ballin (CDA) (7 Nëntor 1989 - 27 May 1994) dhe Sekretari Shtetëror: Z. A. Kosto (PvdA) (7 Nëntor 1989 - 27 Maj 1994)].
 • Si rezultat i çështjes Dutroux në Belgjikë, qeveria paraqiti një propozim në 1995 për rishikimin e aktit 240b të pornografisë së fëmijëve, gjë që do ta bënte të paligjshëm pornografinë e fëmijëve në magazinë. PvdA, VVD dhe D66 e kundërshtojnë këtë rishikim. Parlamentarët Boris Dittrich (D66), Gerda Dijksman (PvdA) dhe Mohammed Rabbae (GroenLinks) menduan se individët privatë nuk duhet të ndiqen penalisht për zotërimin e sasive të vogla të pornografisë së fëmijëve. Nuk mund të jetë art në mes. Dhe "fëmijët e moshës nga dymbëdhjetë duhet të kenë të drejtën të marrin pjesë në raporte të zhveshura?"
 • Në 2002, të gjithë grupet e të Majtës së Gjelbër, Jurgens dhe Le Poole (PvdA) dhe Kohnstamm, Hessing dhe Schuyer (D66) votuan kundër një propozimi për zbatimin e memorandumit për luftimin e abuzimit seksual dhe dhunës seksuale ndaj fëmijëve.
 • Shtypi, gazetat, revistat familjare dhe revistat e opinioneve, si radio dhe televizioni në vitet 60 dhe 70, kanë dhënë më shumë se një herë mundësi të mjaftueshme për avokatët e "seksit të lirë" me fëmijët.
 • Në 1971, pas një transmetimi nga Brandpunt (KRO), Vrij Nederland publikoi një intervistë me psikiatër Dr. JRM Maas, drejtor mjek i Pompe Kliniek (Nijmegen). Sipas Maas, pedofilia është një fenomen njerëzor i përgjithshëm. Ai tregon veten të takojë fëmijë,që ju bëjnë thirrje seksualisht". Dhe,Unë mendoj se fëmijët ndjehen më të përsosur se të rriturit. Unë gjithashtu mendoj se shumica e fëmijëve vijnë për të provuar këto gjëra (seks me një të rritur) pa detyrim"Dhe"Mund të thuash edhe se fëmija nuk ka një kontakt pedofil".
 • Në Ouders van Nu (Maj 1971), neurologi Dr. WJ Sengers u lejua të postojë komente relativizuese në "dollapin e fëmijës": ,,A mund të lëndohet kontakt seksual nëse kjo nuk shkakton ndonjë dhimbje apo lëndim? Nëse dikush mund të godasë një fëmijë, pse jo gjenital?"Nëse fëmijët megjithatë u dëmtuan, ishte faji i policisë, i cili e bëri të qartë gjatë marrjes në pyetje se një kufi ishte tejkaluar. Kjo i bëri fëmijët të mërzitur, thotë Sengers, profesor i asociuar në Universitetin Erasmus Rotterdam në jetën e përditshme.
 • Në Sonja Barend (VARA) një çift u lejua të tregonte se si në të vërtetë i "inicioi" fëmijët e tyre në seksualitet. Një duartrokitje nga audienca në studio e ndoqën këtë 'tregim trim'.
 • Koos Postema (VARA), në tetor 1978 kriminologu dhe ish Senatori i PvdA Edward Brongersma kishin çdo mundësi për të shprehur dashurinë e tij për djemtë e mitur.
 • Në mes të viteve tetëdhjetë, Benjamin Roelofsma, kryetar i shoqatës së pedofilëve Martijn në Haagse Post, deklaroi se fëmijët mund të iniciohen më së miri në seksualitet nga pedofilët:Nëse doni t'u mësoni fëmijëve se si të notojnë, ju gjithashtu mund të punësoni një mësues të notit me përvojë. "Dhe jo shumë kohë më pas, Roelofsma u ngazëllye për institucionet kujdestare që nuk dëshironin të strehonin fëmijët me pedofilë.

Pika e pedofilisë nl

Dhe pastaj sigurisht që ndodhi një tërësi. Shoqata pedofile Martijn tashmë është përmendur. Mos harroni mbulimin e abuzimeve në Kishën Katolike. Shih se çfarë ndodhi në Angli Jimmy Savile. Ka kaq shumë mbulime për të mbajtur të gjithë ata që janë lart në erë! Ju nuk mund ta shihni më pyllin për mbulesat!

A e njihni faqen e internetit www.pedofilie.nl tashmë? Lokomotiva e promovimit të pedofilisë po ecën me shpejtësi të plotë. Pranimi i pedofilisë gjithnjë e më shumë po merr formë. Kjo përkundër faktit se ky ishte një arrestim i fshehtë për t'i dhënë shoqërisë përshtypjen se shteti po bën vërtet diçka për 'keqbërje' të tilla si ajo e çerdhesve të Amsterdamit dhe Robert M. Duket se Hollanda gradualisht është treguar simpatizuese ndaj pedofilët e varfër që janë thjesht njerëzorë. Kjo është arsyeja pse dikush si Joris Demmink gjithashtu merr larg me abuzimin e fëmijëve.

Sikur të ishte pjesë e procesit evolucionar që tani kemi arritur në pikën që pedofilia është me të vërtetë një zhvillim njerëzor. Së fundi, u desh edhe një kohë derisa gruaja u emancipuar. Dhe mos harroni homofilin. Kjo gjithashtu zgjati një kohë. Tani është radha e pedofilisë! A nuk mendon kështu?

Ndërkohë, kemi universitete ku pedofilia është ngritur në shkencë, si në Universitetin e Utrehtit ku njerëzit si Mw Prof. PT Cohen-Kettenis njohuria transferohet në gjeneratën e ardhshme. Ndërkohë, ajo është kryetare e FWOS - it se pornografi nga Brongersma në menaxhimin e tij.

Unë po filloj ngadalë të mendoj se kam zbritur në një planet tjetër!

(Burimi ecclesiadei.nl thotë hyves blog.)

Të gjitha aksionet 21
468 ad

Nuk ka komente

Trackbacks / Pingbacks

 1. Shkaku i pedofilisë Martin Vrijland - [...] Intervistë e ardhshme: Energjia prepuberale e konsumuar nga seksi Pedofili. Të jetë i sigurt për të lexuar këtë artikull të parë për të zbuluar se sa rrënjosur thellë ...
 2. Opstelten, Plasterk dhe oktapodin e fuqisë Martin Vrijland - [...] Ivo Opstelten është, sigurisht, asgjë më shumë se një kukull i paguar mirë, i cili në veçanti mendon për pozicionet e mundshme mbikëqyrëse të tij të ardhshme dhe ...
 3. Marc Dutroux shkruan letrën e babait Julie * Update Demmink * | Martin Vrijland - [...] e pedofilëve dhe në qeveri për dekada të tëra duket se ka një tendencë të rritjes së butë ...
 4. Simpatia për pedofilin në Holandë 3 | Martin Vrijland - [...] pedofilia është një orientim i pranuar. Për njerëzit me këtë orientim, ne vetëm duhet të dalë me një zgjidhje që u lejon atyre të ...
 5. Merrni fëmijët tuaj në kujdesin e fëmijëve të sigurt Martin Vrijland - [...] 'Siguria' është me rëndësi të madhe për qeverinë tonë të dashur për fëmijët. Nga rruga, ata janë edhe nganjëherë krijesa të vështira .. fëmijë. Edhe ...
 6. Të drejtat e njeriut të rimarrin luftën me Rusinë rreth homofagandës Martin Vrijland - [...] Pozita e rusëve. Unë po studioj gradualisht duke kërkuar azil në Rusi, sepse në pedokracinë e Holandës ...
 7. Tassel rozë, vendosja më e re e mafias homoseksuale Martin Vrijland - [...] mbi kufirin e moshës në lidhje me seksin. Dhe unë kryesisht po flas për njerëz si Edward Brongersma, Gert Hekma dhe Herman Meijer. Ky i fundit ...
 8. Hetro-normativiteti kundrejt homo-normativitetit 2012-2016: shtrëngimi i madh - [...] të ecim drejt një shoqërie ku hetro-normativiteti është përçmuar dhe homo-normativiteti duhet të zërë vend [...]
 9. Radio transmetohet për homologun, propagandën homoseksuale, ideologjinë gjinore Martin Vrijland - [...] Holanda e Pedagogjisë [...]
 10. Gjykatësi i lartë anglez dhe këshilltari i mbretëreshës, pedofilët-rrethi Martin Vrijland - [...] për të bërë të njëjtën gjë. Një problem në të mund të jetë se pedofilia (lexohet: abuzimi i fëmijëve) ka qenë rreth e rrotull për kaq shumë kohë ...
 11. Shikoni heronjtë tanë të kujdesit për të rinjtë Martin Vrijland - [...] merr terror nga një njeri i cili me sa duket është krenar për mënyrën e tij të rritjes me anë të parandalimit. Kjo ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër