Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Pedofilia shpërblehet me Knight në Rendit NL Leeuw

Pedofilia shpërblehet me Knight në Rendit NL Leeuw

Nga një mik i mirë, kujtesa ime u rifreskua për një moment që nuk mund të bëjë më asnjë dëm, sepse ai e ka lejuar shpirtin të shkojë në ferr me anë të eutanazisë aktive pa një arsye mjekësore të qartë të demonstrueshme. Unë nuk besoj në ferr, por për këtë njeri bëj një përjashtim.

Si një hyrje, unë do t'ju tregoj se si mediat tona po kontribuojnë me vite për ungjillin nafile të pedofilisë:

Kjo intervistë flet për pedofilinë sikur të ishte dashuria për fëmijët. A mund të më shpjegoni se si fëmijët e vjedhur nga jetimoret apo foshnjat dhe fëmijët nga qendrat e kujdesit ditor të cilët janë sulmuar plotësisht pafuqishëm derisa vdekja mund ta përjetojë këtë si dashuri? Prishja më e ndyrë e pista e abuzimit të fëmijëve me bishta të këtyre pedofilëve është e mbuluar me një bisedë rreth dashurisë së përkëdhelur! Dhe kjo në dijeni se ky njeri ishte në posedim të sasive gjigante të fotografive dhe materialeve video në të cilat fëmijët shumë të vegjël abuzohen seksualisht.

Dëgjoni transmetimin Argusoog në fund të këtij neni për imazhet.

Dënim (1950)

Në korrik 1950 ai papritmas duhej të jepte dorëheqjen të gjitha funksionet e tij. Është deklaruar nga jashtë se kjo ishte për shkaqe shëndetësore, gjë që në atë kohë ishte e zakonshme në "çështje të ndjeshme". Vetëm Joop Lücker, atëherë kryeredaktor i nga Volkskrantnuk e ndoqi këtë "kod". Ai vendosi një artikull në faqen e parë në të cilën raportoi se Brongersma ishte arrestuar, pa përmendur arsyet për këtë. Kjo ishte shumë e pakënaqur me të nga burime të ndryshme, gjithashtu nga politikanët e rangut të lartë dhe Dioqeza e Haarlem. Mund të mendosh se kush u mbulua me këtë mbulesë?

Brongersma u arrestua në 8 Korrik 1950 për shkak të marrëdhënies së tij seksuale me një të ri 16 ose 17-vjeçar në vendlindjen e tij (Të paktën kjo është tregimi i mbuluar). Në atë kohë, për kontakte homoseksuale, kishte ende një kufi moshe prej 21 vitesh (neni 248bis i Kodit Penal). Brongersma u dënua në bazë të këtij neni dhe përfundoi në një studim psikiatrik në Klinikën e Vëzhgimit Psikiatrik në Utrecht, Qendrën aktuale Pieter Baan. Pastaj ai i dha fund dënimit në Koepelgevangenis në Haarlem. Ai u lirua në 3 Maj 1951.

Karriera e vazhdueshme

Pas ndalimit të tij, shumë menduan se karriera e tij ishte thyer tani. Ai u vendos në Utreht dhe ndoqi trajtimet terapeutike për shkak të homoseksualitetit të tij; së pari me Prof. Kempe dhe më pas me Prof. Pieter Baan. Në atë kohë, ai vazhdoi karrierën e tij si gazetar dhe publicist, dhe në veçanti punoi shumë nga Volkskrant, si asistent ligjor, me kërkesë të kryeredaktorit Joop Lücker.

Në atë kohë ai gjithashtu mbeti politikisht aktiv dhe nga 1953 në 1956 ai ishte pjesë e bordit rajonal të PvdA në Utrecht. Ai kishte shumë mbështetje për të bërë një "rikthim". Kjo bëri që ai të emërohej në 1956 si drejtor i Maatschappelijk Buurtwerk në Haarlem (1956-1960). Në 1950 ai u përjashtua si anëtar i Shoqatës së Avokatëve të Holandës si rezultat i bindjes së tij. Pas një përpjekjeje të parë të dështuar në 1956, ai u pranua në Shoqatën e Avokatëve me një përpjekje të dytë në 1959. Kjo i lejoi që ta ushtronte përsëri profesionin e tij. Ai e themeloi veten si avokat i pavarur, zyrtarisht deri në pensionimin e tij në 1980, edhe pse ai gjithashtu mori raste më pas.

Pedo udhëtime seksi

Në librin e tij 'Peshkatarët në ujë të turbullt. Skandalet e shteteve të kishës dhe politikës Peter Siebelt se Brongersma nga 1960 do të kishte bërë udhëtime seksuale, mes tjerash, Maroku, Portugalia, Tailanda dhe Filipinet me pedofilët e shoqëruar ".

Dhoma e Parë, periudha e dytë (1963-1977)

Përveç praktikës së tij si avokat, ai ishte nga 1960 në 1967 si punonjës kryesor shkencor në Institutin Kriminalistik të Universitetit të Utrehtit, ku punoi ngushtë me Profesor Willem Pompe. Në 1963, Partia Laburiste i kërkoi atij që të kthehej në Senat për një periudhë të dytë, e cila zgjati deri në pensionimin e tij në 1977. Ai foli në Senatin për çështjet e drejtësisë dhe ishte kryetar i Komitetit të Përhershëm për Drejtësi nga 1969 në 1977.

A do të kishte Brongersma diçka të bëjë me emërimin e Joris Demmink?

Shpërblimi nga Mbretëresha

Brongersma ishte më i njohur për publikimet e tij dhe për keqardhje në lidhje me liberalizimin e pedofilisë, në të cilën u shpreh interesi i tij i veçantë. Ai luajti një rol të rëndësishëm në heqjen në 1971 të nenit 248bis të Kodit Penal, artikullin mbi të cilin ai vetë u dënua në 1950. Kriminalizimi i kontakteve homoseksuale u zvogëlua nga 21 në 16 vit, një ekuacion me kufirin e moshës për kontaktet heteroseksuale.

Për kontributin e tij në verpedophilization të shoqërisë, ai mori nderin e Knight në Urdhrin e Luanit Hollandez në 29 Prill 1975.

Materiali pedofil Brongersma

[Burimi Volkskrant 23 / 12 / 2000] Gjatë një kërkimi të dytë në shtëpinë e ish-senatorit të vdekur PvdA E. Brongersma në Overveen, vëllime të mëdha ditarësh dhe ditarësh u konfiskuan në fillim të tetorit ....

Sipas L. van Naerssen, i besuar i ish-senatorit, shënimet janë 'jashtëzakonisht sensitive' dhe 'mijëra emra' shfaqen. Van Naerssen - gjithashtu ekzekutues i testamentit të pronës së Brongersma - tha të premten në Radio 1.

Një vit pas vdekjes së tij në 1998, anëtarët e bordit të fondacionit morën një argument rreth pronës, duke përfshirë një mbledhjen e gjerë të pornografisë së fëmijëve. Kryetari Van Naerssen, psikolog klinik dhe profesor i asociuar në Universitetin e Utrehtit, dëshironte të bënte një inventar të koleksionit dhe, pasi u testua nga gjyqësori, e transferoi atë në një institut shkencor. Të tjerët vetëm donin të mbanin punën shkencore dhe të shkatërronin pjesën tjetër.

Mbulesa

[Burimi Volkskrant 23 / 12 / 2000] Pasi Van Naerssen i kishte thënë shtypit vitin e kaluar se koleksioni përmbante pornografi të fëmijëve, Shërbimi i Prokurorisë Publike Haarlem konfiskoi shumicën (mbulojeni). Sipas Shërbimit të Prokurorisë Publike, vlera shkencore e mbledhjes ishte e papërfillshme. Kishte një arsye për të paktën dyzet raste penale. Sipas Shërbimit të Prokurorisë Publike, krijuesit e pornografisë së fëmijëve gjetën vijnë nga Holanda dhe jashtë vendit.

Prokurori Publik Th. Bot konfirmon kërkimin e shtëpisë së dytë, por e quan atë 'vetëm një shtesë për materialin e sekuestruar më parë'. Pastaj drejtësia gjeti dyzet kuti lëvizëse me mijëra foto - një koleksion pornografie fëmijësh 'më i madh se rasti i Zandvoort"(një rast i madh për pornografinë e fëmijëve). Shumë prej materialit biografik u gjetën edhe vetë Brongersma. Ish senatori, megjithatë, kishte shkruar shënimet e tij pjesërisht në formë të koduar.

Sipas Bot, drejtësia tashmë ishte 'një rrugë e gjatë' me zbërthimin e kodeve, por ende ishte duke kërkuar çelësin që mund të lidhë fotot me njerëzit (mbulojeni). 'Materiali nga kërkimi i shtëpisë së dytë na ndihmoi pak më tej'.

Nëse Brongersma në të vërtetë emrat e emrave të popullit holandez të shquar, Bot nuk dëshiron të thotë. Dhe këtu vjen: Ai, megjithatë, e bën të qartë se të paktën nuk ka dyshim për një "balet rozë" holandez, pasi në Belgjikë u përmend një rrjet pedofili që do të përbëhej nga njerëz të shquar. COVER-UP!

Ju lutemi të dëgjoni këtë transmetim me Marcel Vervloesem:

http://www.argusoog.org/extra-uitzending-argusoog-radio-met-marcel-vervloesem/

Të gjitha aksionet 4
468 ad

Nuk ka komente

Trackbacks / Pingbacks

  1. Asgjë, por e mirë për të vdekurit, sidomos për Els Borstin Martin Vrijland - [...] sigurisht që jemi të kënaqur me të, sepse është bërë shumë më e lehtë për të shtrirë agoninë e panevojshme ...
  2. GGD kërkon të rinj nga 13 pyetje të hollësishme në lidhje me marrëdhëniet seksuale Martin Vrijland - [...] qëllime në kujtim të senatorit të ndjerë dhe të pedofilit të nderit Ribbon Edward Brongersma. Por mos u shqetësoni: ...
  3. Pedo protagonist Jan Vlug ndërtim imago Martin Vrijland - [...] Demmink është gati të bjerë në shportë që ne të kthehemi në kohën e ...
  4. Tassel rozë, vendosja më e re e mafias homoseksuale Martin Vrijland - [...] shpesh kritikojnë kufirin e moshës në lidhje me seksin. Dhe unë po flas për njerëz si Edward Brongersma, Gert Hekma dhe Herman ...
  5. | Martin Vrijland - [...] me mua plotësisht në adresën e gabuar. Ju pa dyshim do të gjeni kohë të mjaftueshme për të folur me njerëz si Koos Postuma, Sonja Barend, ...
  6. Gjykatësi i lartë anglez dhe këshilltari i mbretëreshës, pedofilët-rrethi Martin Vrijland - [...] senatori i cili, pas bindjes së tij, bëhet gjymtyrë e dhomës së parë dhe u kurorëzua me një bli të vogël (Edward Brongersma). Ne gjithashtu kemi një ...
  7. Radio intervista me Marcel Vervloesem rreth Joris Demmink dhe pedonetwerken | Martin Vrijland - [...] dhe si emrat e emrave të njerëzve të rangut të lartë si Joris Demmink, senatori i ndjerë Senator Edward Brongersma dhe Senati ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër