Pages Menu Navigation

Autoriteti i pyetjeve Mendoni për veten tuaj

GOOGLE AD

Anass raporton në gazeta drejtuar mirë?

Anass raporton në gazeta drejtuar mirë?

Sot të gjitha gazetat kryesore të Media Stream konfirmojnë edhe një herë se vdekja e Anass Aouragh nuk ishte një krim. Ata e derdh atë në një histori në të cilën çështja është shqyrtuar Anass do të kanë kthyer në vetëvrasje. Kjo duket si zbavitje e pastër. Pika e nisjes është se është vërtetuar se Anass do të kishte kryer vetëvrasje. Fokusi në artikujt e gazetës është në bullying dhe nëse kjo ishte arsyeja për vetëvrasjen e pretenduar. Megjithatë, kushdo që ka ndjekur rastin, duhet të pranojë se duket sikur është me të vërtetë një krim dhe jo një vetëvrasje.

Prokuroria ka shtrirë në mënyrë të konsiderueshme për këtë çështje dhe ka në fakt nuk kishte asnjë lloj prove që është bindëse, ose se vetëvrasja është dëshmi e vështirë. Rrjedh Raporti i NFI tregoi qartë që IMF kishte ofruar punë me porosi për të drejtë dhe mbi të gjitha të miratojë vetëvrasjen. Sot, historia vetëvrasje nga Rrjedha mediat kryesore edhe një herë vetëm i ngacmuar ekstra duke vënë "ngacmimi Anass 'shtesë në qendër të vëmendjes. Anass do të kishte qenë jashtëzakonisht ngacmuar ditën e tij të fundit, duke dëshmuar disa artikuj, duke përfshirë ky artikull në Telegraaf. Fokusi i të gjitha këtyre mediave kryesore është i madh në ngacmimin. Kjo është e kuptueshme në vetvete, sepse tingujt që ka pasur në të vërtetë flasin për ngacmimin nuk mund të mohohet. Megjithatë, duket një mënyrë e përsosur e shkëputjes së raportimit. Në fund të fundit, nuk është dhënë asnjë shpjegim thelbësor. OM jep nuk ka prova të forta për vetëvrasjen e supozuar.

Babai M'hmed Aouragh dhe nëna Zohra Merzouk vizitoi sot në mënyrë të pavarur prokurorinë. Nuk u bisedua me prokurorin publik dhe udhëheqësin e ekipit. Ata u thanë se rezultati i hetimit është ende duke u mbajtur në vetëvrasje. Shërbimi i Prokurorisë Publike prodhoi një raport shumë të trashë, por duhej të ishte në gjendje ta shihte këtë raport do të bëhet një emërim i ri. Pretendimi është se sipas ligjit nuk mund të jepet (gjë që nuk është e vërtetë). Në fakt, ende nuk ka dëshmi të forta se vetëvrasjet vetëvrasëse.

Profesioni i larte

Të dy prindërit do të duhet të apelojnë nëse nuk pajtohen me përfundimin. Kjo gjithashtu do të ndodhë. Megjithatë, tani është rasti që, për shembull, Volkskrant përmend vetëm nënë në ankesë do të shkonte. Fakti që babai gjithashtu apelon nuk është përmendur. Pyetja është pse kjo raportim i anshëm kryhet në këtë mënyrë. A është kjo një përpjekje për të krijuar përsëri një imazh të shtrembëruar? A ka një nxitje të imazhit që i jepet nënës?

Më parë, email nga avokati Meijering se babai ishte fajësuar për rrjedhjen e raportit NFI. Ndërsa raporti i NFI u sigurua nga nëna. Nga ky email shfaq, kur në mënyrë të qartë se nuk ka dhënë mua për të nxitur kërkime, raporti NFI, por vetëm për të siguruar që asnjë i ati do të merrni më shumë informacion nga prokuroria. Se babai ishte akuzuar për këtë është treguar përsëri nga e-mail më poshtë (kliko për ta zmadhuar).

App Meijering_Email seksion

Njoftim dhe imazh

Mbulimi aktual i lajmeve në gazeta - në të cilin përmendet vetëm fakti se nënë në ankesë - mund të japë përshtypjen se nëna po lufton për të vërtetën dhe babai e lë atë. Ajo që nuk është përmendur është se babai do të hyjë në një apel më të lartë. Mund të jetë se - nga rruga e raportimit - një nënë këmbë ofensivë të vendosur nga Anass, në mënyrë që të lënë të paktën të shihni se nëna e vullnetit të mirë? Lufta që lëshoi ​​në blogje në një moment (shih këtu en këtu) natyrisht ka qenë e dëmshme gjithsesi. Ekzistojnë dëshmi të mjaftueshme që raportet e NFI janë dhënë për mua nga nëna. Unë vetëm të kërkuar për të ndihmuar të gjetur të vërtetën dhe për këtë arsye ngritur edhe kundër bloget që kanë bombarduar mua me shpifjen dhe fyerjen - pasi nëna e Anass vendosur më të sulmuar - sepse kam kontaktuar kërkuar për të mbajtur të atin në kuadri i pavarësisë.

i pamjaftueshëm

Le të shpresojmë që e vërteta del nga uji. Mënyra e tanishme në të cilën Prokuroria Publike largon konfirmimin e vetëvrasjes pa një provë të qartë nuk është e kënaqshme. Se Anass do të jetë ngacmohet në ditën e tij të fundit nuk është aspak e mjaftueshme pyetje të pazgjidhura largojeni. Si është e mundur që një helikopter me një aparat fotografik me infra të kuqe të kontrollohet dhe me qen sniffer dhe se Anass po shtrihet në atë vend ditën tjetër? Kjo është pyetja më e ngutshme.

Nuk kam qenë kurrë qëllimi im për të diskredituar nënën e Anasit. Ky nuk është qëllimi im tani. Unë sinqerisht shpresoj se kjo çështje do të zgjidhet dhe se e vërteta rreth vdekjes së Anasit do të shfaqet. Nëse të dy prindërit mund ta kuptojnë këtë me njëri-tjetrin ose në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri atëherë kjo është për t'u mirëpritur.

I tërë dosja Anass mund të gjendet këtu: Rasti i Anass. Ju gjithashtu mund të gjeni një video të mirë për rastin Anass në komentet e mëposhtme.

Të gjitha aksionet 0
468 ad

14 Comments

 1. Mirë që prindërit nuk e lënë atë poshtë.

  De Telegraaf ka më shumë informacion rreth kërkimit me qentë:

  "Policia dha një Alert Amber për shkak të Anassit të zhdukur dhe filloi një kërkim të madh. Përveç kësaj, biçikleta e tij u gjet dhe nga ai vend u kontrollua me një qen ndjekës. Megjithatë, ai ishte duke kërkuar në anën tjetër të pyllit se sa ku u gjet një ditë më vonë. Është e paqartë kur Anass kreu vetëvrasje. "

  Mendova se ishte vetëm një bandë shumë e vogël, po e kërkon atë gjatë gjithë rrugës? Koha e vdekjes nuk dihet edhe kur lexoj këtë.

  Shpresoj që ata të marrin përgjigje për të gjitha pyetjet e pazgjidhura dhe mbi të gjitha se ajo do të zgjidhet me ndershmëri.

 2. Reblogged këtë në donquijotte dhe komentoi:
  Gënjeshtra e madhe e OM në rastin Anass

 3. Mirë si roccpro, të paktën ju keni atë!

 4. Kjo gjë stinks, ose ata janë të paaftë, ose ata janë pjesë e konspiracionit, por 13 vit vetëvrasje, e cila është thjesht e vrarë.

 5. Nëna Anas bën një raport për vrasje

  Lëshuar më: 27 Qershor 2013 - 14: 44: 44
  Kategoria: Inland Burimi: ANP

  RIJSWIJK (Reuters) - Nëna e Anass, Zohra Merzouk, ka raportuar për vrasjen e policisë. Raportuar avokatit të saj Ineke van den Brule enjten. Ajo ka dëshmi se nuk është vrarë nga vetëvrasje, por krimi i saj 13-vjeçar birit.

  Prokurori Publik (OM) njoftoi të enjten se hetimi për vdekjen e djaloshit nga Wassenaar është mbyllur. Anass u gjet i vdekur në shkurt në një buzë pyjore pranë Duinrell. Nuk u gjet asnjë dëshmi se Anass, i cili ishte ngacmuar seriozisht në shkollë, u nxit për të kryer vetëvrasje.

  Më herët ishte e njohur se nuk kishte dëshmi se ai ishte vrarë nga një krim. Sipas Prokurorit Publik, ai është varur në shallin e tij.

  Kështu ANP. Kam gjetur për këtë avokat: http://www.prinsegracht53.nl/advocaten/home.htm

 6. Well Martin ariu është e lirshme në tani jij.nl vetëm nietes diskutim Welles, me sa duket shpëton ajo ngacmimi të gjithë nuk mund të lidhet me vetëvrasje ,, ,, në mënyrë që përgjegjësia do të bjerë në shtrat me vetë Anass !!
  Pikërisht në përputhje me Shërbimin e Prokurorisë Publike me çështje të vështira.
  Në kohën e rastit të enëve të gjakut, Pjetri përmendi se Marianne mund të kishte shkuar në kullota me një mik të një miku ose të njohuri!
  Për fat të mirë, por ai diaspri mund t'i mohojë të gjitha këto histori, pasi ai është "përbindëshi" i Oudwoude.
  ju të gjithë e shohin se çfarë po ndodh këtu, një Anass labile kryen vetëvrasje gjatë gjithë ditës ngacmimi etj etj që është mesazhi themelor.
  Deri tani ju mori një përgjigje nga dikush që flet disa rrugë të çmendur 2 Anass e shtëpisë së tij jashtë i cili ishte i fiksuar me vdekje dhe abuzimit.
  Ndoshta mund ta gjejmë personin që ka shkruar këtë dhe të bëjë pyetje. Shihni më sipër.

 7. A jeni i ri dhe vetëm për vetëvrasje, drejtësia me të vërtetë mendon se qytetarët janë të vonuar apo jo ?!
  RRETH qartazi nuk ka vetëvrasje! Drejtësia merr dikë në mbrojtje. Dhe kam lexuar diçka për një mysafir që jeton rrugët 2 larg dhe është i obsesionuar me vdekjen dhe abuzimin?
  Unë personalisht pyes pyetjen time, kryerësi nuk është qytetar standard ... ka më shumë kafshë prapa njerëzve sesa që është e qartë!

 8. Çfarë gënjeshtre.
  Këto nuk janë shtyp por ngacmimi mesazhe !!

 9. Ka pedofilë dhe pedofilë të rangut të lartë,
  pasi të gjitha janë atje shumë e lartë pedofilët.

  ps Unë pyes veten se si ajo shkon me Friso tonë të gjithë ???
  Dikush tashmë e ka vizituar atë apo diçka?

 10. 'vend i lartë' duhet të jetë 'i vendosur lartë'

 11. ndjenja ime thotë, ky djalë nga 13jr nuk ka bërë vetëvrasje. ndoshta e vranë atë. djemtë zgjohen.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Anass raporton në gazeta drejtuar mirë? | -Dutch Am @ këndoj Lajme Blog- - [...] Prokuroria Publike ka shtrirë shumë në këtë rast dhe në të vërtetë nuk ka pasur kurrë prova se ...
 2. Ati Anass qëndron në vrasje. - Faqja 6 - [...] [...]
 3. Përmbledhjet vjetore: përsëritja e propagandës qëndron si Anass Wassenaar « - [...] Anass NFI raport me mua me - siç doli më vonë - si objektiv të babait të rrjedhjes ...
 4. E enjte 6 demonstratë në shkurt Hagë për sqarimin e çështjes Anass « - [...] nga Anass NFI raportoi për mua me - siç doli më vonë - qëllimi i babait të ...
GOOGLE AD

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër