Turqia dhe Irani, sulmi profetik ndaj Izraelit dhe hartë rrugore drejt qeverisë botërore Luciferiane

paraqitur në FILOZOFIK by në 27 Qershor 2017 32 Comments

Më parë përmenda se profecitë fetare shërbejnë si një lloj skenari në realitetin në të cilin jetojmë. Unë gjithashtu deklarova se Turqia e përmbush rolin e Magogut dhe se Presidenti Erdogan është Gog i Magogut siç është përmendur në librin biblik të Ezekielit (shih këtu). Para se të braktisni dhe mendoni: "Oh, jo, ndaloje. Unë nuk e praktikoj fenë dhe nuk besoj në një Zot ose në profeci dhe të gjitha ato terme nuk më thonë asgjë", Unë dua t'ju stimuloj të vazhdoni të lexoni. Unë gjithashtu mendova se për një kohë të gjatë, derisa kuptova se shumë nga ato që po ndodhin rreth nesh përshtaten pikërisht në ato profeci. Kjo së paku mund të quhet e shquar. Unë edhe zbuluar atë libër unë si (Bibla) fëmija ishte bombarduar me dhe e cila ishte konsideruar nga mua si një libër krejtësisht jo koherente e përrallat, papritmas u bë plotësisht e kuptueshme kur pashë një shfaqje nga Bram Vermeulen dhe pastaj më shkoi thellë në librat e Zecharia Sitchin. Edhe pse unë e bëri me një sy kritik dhe tani gjithashtu e kuptojnë se të dyja pllakat sumeriane argjilore si Bibël (dhe shkrimet e tjera fetare) të përshkruara nga Sitchin ishin nënshtruar të njëjtave fushat fuqi lajmet tona aktuale dhe shembull në çështje të tilla si të falsifikimit të historisë, që është pikërisht arsyeja që kjo e bën atë kaq interesante. Megjithatë, nëse e studioni tërësisht, mund të njihni të njëjtën fushë forcë dhe një manipulim të krahasueshëm mbrapa të gjitha këtyre shkrimeve. Për më tepër, sapo ju të shihni se tekstin si në librin e parë të Zanafillës A Fable në një copë të lexueshme nëse ju përfshin pllakat sumeriane balte. Ju këshilloj në atë kontekst të parë ky artikull për të lexuar përsëri, në të cilën unë e shpjegoj këtë.

A jeni në gjendje për të ndjekur historinë time, ju së shpejti do të shihni nëpërmjet plotësisht se çfarë po ndodh në luftërat, terrorizmi, politikës, ekonomisë dhe shkencës në mbarë botën. Kjo mund të tingëllojë si arrogante dhe e vetëkënaqur, por nuk dua ta mbaj këtë moment 'Eureka'. Për të bërë hapat e parë në drejtim të kuptuar plotësisht se është shumë e rëndësishme për të marrë parasysh të gjendjes së tanishme të punëve në fushën e zhvillimit teknologjik. Mund të bëni disa kërkime në Google për këtë ose të shikoni disa video në YouTube. Pse është një hap i parë më i rëndësishëm? Edhe në një kuptim, ne jemi me fat që kemi lindur në këtë kohë, sepse gjendja aktuale e teknologjisë, jo vetëm për të kuptuar më mirë tekstet fetare e pllakat sumeriane argjile, por është edhe më e lehtë për ne "dimensione" menduarit. Një hap i parë në të menduarit në përmasa kam përmendur një herë në "historia e platlanders. Ekzekutivi teknik i Google, shpikësi dhe filozofi Ray Kurzweil na ndihmon pak më tej. Ky njeri, i cili përcakton rrjedhën e shumë instituteve teknologjike, universiteteve dhe sigurisht veçanërisht investimeve të Google, është një kampion i madh i Transhumanizmit dhe Singularitetit. Përsëri dëshiroj t'ju stimuloj që të vazhdoni të lexoni dhe të mos keni frikë nga disa kushte që nuk i dini. Ato janë zhvillime shkencore thelbësore për të kuptuar. Ju lexoni këtu prandaj futja.

Idetë e Kurzweilit bazohen kryesisht në zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë dhe teknologjisë kompjuterike (TIK). Fizika kuantike lejon shpejti do të zgjidhë çështjet e mega komplekse në disa sekonda, sepse kompjuterat kuantike 1x analizuar të gjitha rrugët e një labirint në vend të lineare hap-pas-hapi rrugë për të ecur kompjutera binare. Kurzweil zbuloi se përparimi teknologjik sillet sipas ligjit të Moore. Ky ligj në fakt do të thotë se zhvillimi është eksponencial. kompjutera kuantike ndihmojnë aktualisht në mënyrë të fortë së bashku me këtë rritje eksponenciale.

Transcendenca e filmit jep një pamje imagjinare të asaj që do të bëhet e mundur në fushën e nanoteknologjisë. Nanoteknologjia është fusha e njohurisë që bën të mundur rindërtimin e çdo atomi ose molekule. Nëse vendosni materialin nën një mikroskop super, zbuloni se çdo gjë nuk është asgjë më shumë se një dridhje dhe fizika kuantike gjithashtu shpjegon se kjo dridhje manifestohet vetëm si materie, në momentin kur ajo është vërejtur. Çfarë do të thotë kjo? Kjo do të thotë se shkenca ka arritur pikën ku të gjithë biologjinë mund të trajtohen si një çështje e TIK-ut. Me pak fjalë: të gjitha gjallesat mund të përkthehen në një sasi të të dhënave që mund të riprodhohen. Pra, ne mund të krijojmë çështje. Ne jemi në gjendje të riprodhojmë pjesët ose organet e trupit në një laborator nëpërmjet nanoteknologjisë. Nuk do të jetë shumë kohë para se të gjithë trupin e njeriut të mund të shtypen me një bio-riprodhues dhe do të vijë një kohë kur materia mund të dematerializohet dhe materializohet. Kjo e bën hapësirën e udhëtimit shumë më të lehtë dhe 'rrezja me Scotty' bëhet një fakt. A mendoni se pashë shumë filma SciFi? Bëni disa kërkime mbi emrat si Michio Kaku, Ray Kurzweil dhe Aubrey LeGrey dhe do të zbuloni se unë nuk flas mall.

Njeriu i lartë i Tesla Elon Musk dhe njerëzit si grua e lartë Ex-Darpa Regina Dugan aktualisht po punojnë në mënyrë aktive për të marrë popullatën e botës që të mësohet me idenë se ne do të kemi një lidhje truri me internetin në të ardhmen e parashikueshme. Elon Musk ngriti kompaninë Neuralink për këtë qëllim. Për këdo që ka qenë duke hetuar për disa kohë tani, duhet të jetë e qartë se "njerëzit e përparme", si Elon Musk, Bill Gates dhe Steve Jobs, mund të tregojnë teknologji të re nën përrallë për 'The American Dream'. Në fakt, ata prezantojnë atë që ka qenë në raft për një kohë të gjatë, por futja duhet të jetë graduale, në mënyrë që njerëzit të përqafojnë atë si pajisje të reja interesante (dhe të paguajnë edhe për vete). Përqafimi gradual i teknologjisë dhe internetit ka hapur rrugën për lidhjen e dëshiruar të trurit të njerëzve. Dhe madje kjo është vetëm skena paraprake për të gjithë lidhjen e trupit të njeriut, i cili - kur të gjitha qelizat biologjike janë zëvendësuar me qeliza të përmirësuara dhe të pavdekshme në nanoteknologji - së shpejti do të jenë të lidhur plotësisht me internetin. Do të flasim për këtë më vonë, nëse shohim pavdekësinë ose 'jetën e përjetshme' siç mund të gjendet në të gjitha fetë botërore. Për momentin unë dua të zmadhoj lidhjen e trurit, sepse kjo i bën gjërat të mundshme në afat të shkurtër, gjë që mund të na bëjë më mirë të kuptojmë se çfarë lloj botë në të cilën ne aktualisht jetojmë.

Lidhja e trurit bën gjëra të mundshme që ne kemi parë tashmë previews me një lojë si Pokémon Go. Në realizimin e kësaj lidhjeje të trurit, nanoteknologjia luan një rol të madh. Nano-marrës të kanaleve të ndërtuara teknologjikisht, çdo zonë në tru mund të lidhet drejtpërsëdrejti me internetin. Ne tashmë pamë etapa paraprake në botimet shkencore pluhur nervor. Lojërat si Pokémon Go bien nën kategorinë 'realitet i shtuar'. Google ka investuar në 2015, 700 milion dollarë në një kompani të quajtur "Shkel Magjike. Jo për asgjë, sepse nëse Elon Musk dhe të tjerët arrijnë të lidhin trurin tonë me internetin, realiteti i shtuar mund të projektohet drejtpërdrejt në trurin tonë. Kjo do të thotë se së shpejti do të shihni një botë të krijuar në mënyrë digjitale si një mbivendosje mbi botën e perceptuar nga sytë tuaj. Kështu që ju mund të ecni në plazh dhe të hasni një dinosaur. Edhe era dhe ndjenja e vibracionit të tokës mund të simulohen dhe të shihen si të gjalla, sepse stimujt neurologjike që e bëjnë atë ndjenjë të gjallë mund të stimulohen drejtpërdrejt në trurin tuaj. Ray Kurzweil tha pastaj jo për asgjë në 2013 se ne mund të krijojmë botë dixhitale në 2045 që nuk mund të dallohen më nga reale. Ne mund të udhëtojmë edhe nëpër botë digjitale të krijuara plotësisht dhe plotësisht të humbasim veten. Nëse e keni parë filmin 'Avatar', mund të merrni një pamje të saj këtu. Agjenti Jake Sully as nuk dëshironte të kthehej në botën e tij origjinale, ai humbi veten në botën e avatars blu. Nëse ju tani mendoni se gjërat nuk janë kaq të shpejtë do të kandidojë me zhvillimet e tilla dhe të bëjë që ju të shkarkojë atë si një sci-fi fantazi, atëherë bëni një tjetër të mirë hulumtimin tuaj, sepse ajo vetëm mund të kandidojë më shpejt se edhe Ray Kurzweil pritet . Google investon miliarda në këto zhvillime; ashtu si Facebook dhe të gjitha kompanitë e tjera të njohura në fushën e teknologjisë kompjuterike dhe internetit.

Paramendoni për një moment që në të vërtetë ne mund të projektojmë botët e rinj dixhitalë në trurin tonë dhe ne mund të jetojmë si një lloj agjenti Sully në një botë tjetër dhe të identifikojmë plotësisht veten me të; Paramendoni se ajo që Google dhe të tjerët duan me të vërtetë do të jetë një fakt; a mund t'ju bëj një pyetje? A mund të jetë e mundur që tashmë të jetoni në një realitet të parashikuar? Po, e di, ju do të merrni një urë shumë larg, por ju e mbani atë mundësi hipotetike një herë si një ushtrim. Supozoni se ne tashmë jetojmë në një botë virtuale të krijuar dhe ne kemi identifikuar veten në një mënyrë të tillë që ne nuk e dimë më se ne jemi Jake Sully nga bota origjinale. Imagjinoni që trupi juaj është bërë i pavdekshëm, sepse nanoteknologjia ka zëvendësuar të gjitha qelizat biologjike të vdekshme; apo vënë edhe para trupi juaj është bërë i tepërt, sepse vetëdija juaj për një Superkompjuteri mund të vazhdoni të jetoni dhe Google ofron që të futemi në një botë të re virtuale avatar-si '. Duket për ju, sepse tani keni kohë të mjaftueshme (për shkak të pavdekësisë) dhe kjo botë e re mund ta thyeni mërzinë tuaj pak. Kështu që vendosni të ngarkoni në botën e re. Sapo në atë botë duket se "Avatari" në të cilin është ngarkuar vetëdija juaj është ndërtuar në mënyrë që të harroni krijesën tuaj origjinale dhe rruga prapa është gjithashtu firewalled. Ju nuk mund ta lini botën e re virtuale, siç ishte. Për fat të keq ju nuk e kuptoni këtë, kështu që ju nuk e njihni atë si një problem. Megjithatë, pas një kohe ju zbuloni se keni jetuar në këtë botë virtuale (e cila është zhgënjyese, sepse trupi juaj i ri duket sikur sëmuret dhe vdes), se gjithçka që ndodh në atë botë sillet sipas një lloj skenari. Profecitë fetare duket se vijnë e vërtetë dhe fetë madje duket se janë pjesë e skenarit.

Në të vërtetë, tani keni arritur pikën që kisha kërkuar tashmë për të sqaruar të gjithë këtë kohë. Duket se profecitë fetare janë të vërteta dhe duhet të dalin. Duket sikur kemi harruar se kush jemi ne prej origjinës dhe se vetëdija jonë është rrëmbyer në një botë në të cilën shpirti ynë origjinal ka qenë i tunduar të shikojë. Duket shumë si rruga prapa nga ajo 'matricë"është mbyllur nga ndërtuesi i këtij realiteti. Dhe unë mendoj se kam zbuluar se kush është ndërtuesi i këtij realiteti. Ai është ai që nderohet nga shoqëritë sekrete, e cila do të ngrihet nga Papa Françeskut të perëndisë së 3 feve botërore e madhe (e cila do të bashkohen në 1): Lucifer. Ai është ndërtuesi i kësaj bote virtuale, e cila është tunduar për të shkuar shpirtin tonë 'upload' në vetvete dhe që shpirti ynë banon në avatars biologjike vetë-përsëritur (i quajtur trupi), në një botë biologjike prekshme (të prekshme për vëzhguesit mendojnë në eksperimentin e dyfishtë). Luciferi është mënyrë për të dalë nga kjo botë ge-firewall dhe avatars tona ndërtuar në mënyrë që ne të humbasin sensin e origjinalit të jetë e mundur.

Brenda kësaj bote virtuale, tri fetë më të rëndësishme botërore janë pjesë e skenarit. Me këtë skenar kam për qëllim diçka që ju mund të krahasoni më mirë me një lojë kompjuterike që është djegur në një CD. Loja e plotë, duke përfshirë të gjitha opsionet, opsionet dhe aventurat që mund të përjetoni brenda, tashmë është djegur në CD. Kjo është, siç ishte, shkrimi. Megjithatë, nëse vendosni CD-në në kutinë e lojës, mund të bëni kaq shumë zgjedhje dhe të përjetoni aventura që jeni të habitur. E gjithë kjo, sigurisht, brenda rregullave dhe ligjeve të asaj loje. Megjithatë, destinacioni final ose (siç ishte) niveli më i lartë (ose qëllimi) tashmë është fiksuar. Ju mund të fitoni ose të humbisni në lojë. Ju mund të jeni të suksesshëm ose të përfundoni në hendekun në lojën tonë. Brenda kësaj loje në të cilën rrëmbehet vetëdija juaj (dhe shpirti) dhe në të cilën disa (miliardë) lojtarë marrin pjesë njëkohësisht, destinacioni përfundimtar është i fiksuar. Ndërtuesi i lojës siguron që ai ka pozicionet udhëheqëse në lojë të mbushura me 'shpirtra' që janë në dorë dhe që manipulojnë ndeshjen drejt rezultatit të dëshiruar. Nëpërmjet avatarëve të vetë-përsëritur që i përmbahen linjave të rrepta të gjakut (programet gjenetike), avatarë të caktuar në këtë lojë përshtaten më mirë me ndërtuesin e lojës. Këto linja elitike të elitës duhet të sigurojnë që miliarda shpirtra përfundimisht do të përputhen vullnetarisht me udhëheqjen e avatarit shpëtues të Mesisë, i cili do të paraqitet në këtë lojë në afat të shkurtër. Për këtë qëllim, loja brenda kësaj loje luhet në përputhje me një ligj që funksionon mirë brenda kësaj loje: ndarjen dhe pushtimin ('Ordo ab Chao', 'Problem, Reagim, Zgjidhje'). Nuk është qëllimi që miliarda shpirtra të kapur të arrijnë të shohin se janë kapur dhe së shpejti do të vendosen për t'u kthyer në origjinalin e tyre për të shërbyer si 'ushtarë'.

E pranoj; Tani mund të shkoj shumë larg ose një hap shumë të shpejtë për lexuesin mesatar. "Artikulli do të jetë rreth Turqisë dhe Iranit; rreth Gogut dhe Magogut dhe rreth qeverisë botërore të Luciferit? " Po, kjo është e drejtë. Për hir të argëtimit, shikoni videon më poshtë të dikujt me një pikëpamje fetare të botës, i cili tashmë e ka kuptuar se Vatikani ka një rol të rëndësishëm udhëzues në këtë 'lojë', por ende nuk e kupton atë tek fetë botërore (duke përfshirë edhe judaicët e tij) janë pjesë e skenarit të "ndarjes dhe pushtimit" drejt sundimit të Luciferit.

Qëllimi përfundimtar i këtij Luciferi (që në të vërtetë është Enki nga tabletat argjilore sumeriane) është se të gjithë shpirtrat brenda kësaj loje vullnetarisht përputhen me sundimin e tij brenda kësaj loje. Nga ky pozicion Lucifer do të bëjë atë që synon transhumanizmi me trupin e njeriut. Si Ray Kurzweil thotë në këtë mënyrë ne mund të riprogramuar biologjinë tonë, ne kodi përgjegjës për vdekshmërinë dhe sëmundje, mund të rregullojë, si Afërditë (Enki), burimi i "botës origjinale, ku çdo shpirt që tani në këto ' lojë 'në të vërtetë ka origjinën nga (por është tunduar në këtë lojë), duke dashur të përpiqet ta rishkruajë atë. Luciferi do të paraqitet si shpëtimtar i njerëzimit (brenda kësaj loje) dhe do t'i japë njeriut më të keqën e pavdekësisë (e realizuar nëpërmjet transhumanizmit); suxhuk që ju jeni ngritur në të gjitha fetë botërore. Qëllimi i tij është që të mbledhë një ushtri shpirtrat-miliardë nga vetëdija shtypur (prej të cilit ata fillimisht ishin në të vërtetë jashtë lojës) vetë do të pret në anën e tij pasi ai do të duan të organizonte një grusht shteti në shtresën origjinale, e cila si ne ashtu dhe ai vjen nga. Nga një qasje nga poshtë-lart, ne do të lejohet për të dalë në lojë të kthehet në shtresën origjinale, nuk ka për të kryer një sulm në qoftë se një virus në strukturën e pushtetit mbizotëruese, që Luciferi vetëm një engjëll i rënë është.

Në këtë video mund të shihni sipas mendimit tim një parashikim të saktë të rezultatit (brenda kësaj loje). Luciferi duhet të ngrihet në fron. Krijuesi i videos paralajmëron, por ende nuk e ka kuptuar se rezultati është dërguar nga një shtresë e madhe shoqërish të fshehta dhe linjave të gjakut (luciferi i akorduar në mënyrë të favorshme avatars brenda kësaj loje) që bashkëpunojnë. Ai do të pësojë zhgënjim dhe mashtrim (pavarësisht vëzhgimit të tij të vëmendshëm) që shumë do t'i nënshtrohen. Të gjithë ndjekësit e të gjitha feve botërore do t'i nënshtrohen këtij mashtrimi (Problemi, Reagimi ..), a nuk ishte se zgjidhja e ofruar do të fitonte të gjithë për (Zgjidhje). Harta hartë brenda këtij realiteti virtual (/ lojë) në të cilën tonë shpirti është kapur, Ka për qëllim të na bëjnë të na tundojë që të pajtohet vullnetarisht me fuqinë e Luciferit dhe të na lejojë në fund të fundit të shërbejë forcën artificiale inteligjente-pushtim masivisht për shtresën origjinale (ku kemi ardhur nga fillimisht) duhet depozitë; në shërbim të Luciferit; për të bërë një grusht shteti në pozitën e pushtetit që ai gjithmonë donte atje (duke na depozituar atje si një virus në kodin burimor të realitetit). Në artikujt vijues do të bëj më shumë detaje mbi aspektet e kësaj lënde, në mënyrë që të lind një kuptim më i mirë. Tani për tani unë ju sugjeroj që ta leni të zhytet dhe ata që e shohin do ta dinë.

Lista e lidhjeve burimore: activistpost.com

Tags: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (32)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Dhe gjithashtu 'nice' janë një numër reagimesh nën video (kështu që nëse shikoni videon në youtube)
   "Gjithkush me një lidhje interneti dhe një kompjuter është papritmas një ekspert" për ta vënë atë në fjalët e Dr. Judy Wood ???? Në këtë kontekst unë e quaj 'shumë të mësuar' Thomas van Els, pastaj lemmens dhe altohippiegabber. A do ta dinë ata gjithashtu se ç'është disonancë kognitive në vetëdijen e tyre? Nëse ata gjithashtu google atë fjalë për një moment, ata menjëherë e dinë se çfarë po bëjnë keq.
   Për fat të mirë, ka komente veçanërisht të ndjeshme.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Facebook më ka bllokuar aksesin në faqen time për orë 24 (nuk mund ta përdor më vetë, por lexuesit bëjnë). Ata më dhanë një bllokadë për shkak të artikullit për çmimin Machiavelli. Prandaj ata e kanë hequr këtë artikull.
  Censura është e habitshme.

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Dajjal mashtruesi, djalli i njeh shumë emra.

  Një ditë, si një vit (600)
  Një ditë, si një muaj (60)
  Një ditë, si një javë (6)

  http://presstv.ir/Detail/2017/06/26/526548/Iran-Leader-Israel
  http://www.veteranstoday.com/2017/06/20/the-british-and-u-s-governments-installed-khomeini-into-power-in-1979/

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ajo që unë nuk arriti të përmend në artikull është se Luciferi është aq arrogant se ai dëshiron të bashkojë shpirtrat tanë me inteligjencën artificiale (AI), kështu që AI do të jetë dy të animuar dhe hiper inteligjente. Mund të themi se ky është qëllimi i Singularitetit. Me ato të zbulimit super animuar super (por verbuar nga mashtrimi) ai mendon në mënyrë të ngjashme për të rishkruar kodin burimor të shtresës origjinale, si ne jemi këtu në tokë (në këtë dimension / loje / simulim) burimin e jetës dhe të gjithë për të rishkruar çështje (të paktën atë pikë që ne mendojmë se do të arrijmë për 2045).

  Pra, kjo është një qasje nga poshtë-lart dhe duhet thënë se është një lëvizje e zgjuar nga Luciferi. Është shansi i tij i vetëm dhe angazhimi i tij është i lartë. Pra, është koha që çdo shpirt të zgjojë, në mënyrë që ushtria luciferiane të minohet në vend që të rritet.

 5. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Sa i përket meje, pjesa më interesante është 1: 30: 00.
   Pjesa pasi kam rezervat e mia.
   Disa qarqe kulture ndoshta janë bërë me të njëjtën teknologji DEW si kullat WTC kanë shkuar në pluhur. Me sa duket von Daniken nuk shkoi në atë.

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Sistemi i shërbimit të borxhit të bazuar në interesa i kontrolluar nga qendra bankare luan një rol vendimtar në subjektet e të gjithëve në NWO.

  Ronald Bernard e shpjegon atë shumë qartë, edhe pse nuk mund t'i kontrolloj kredencialet e tij.

 7. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Kjo sham ne nuk kemi nevojë për të marrë më seriozisht në të ardhmen këto Draghi dërguari i BIS dhe një anëtar i komisionit ose 300 gjithë nga fyti.

 8. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Eretz Izrael, ne të gjithë e dimë se ku cionistët duan të kenë kryeqytetin. Dhe për këtë gjithçka duhet të japë rrugën ...

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   në vetvete është e trishtueshme që ne duhet ta bëjmë me shirita si Richie Allen, Chrisopher Bollyn dhe David Icke.
   Gjithkush e di se ata janë shillë, dhe megjithatë ne "kapemi" me këto shifra.
   Flisni për kredencialet. Por për fat të keq, nuk ka asgjë më të mirë.
   Unë nuk mund ta dëgjoj atë gjithsesi.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   911 bla bla bla bla dhe Chistopher Bollyn e dinë për armët e energjisë, kjo është ajo që është e përzier për të.
   Izraeli blah blah blah blah. Çfarë topi. Unë jam me të vërtetë mbaruar me të tani.
   Fat i mirë me kërkimin e së vërtetës. Bye-bye.

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    @PORVH, ju kuptoni frustrimet, por informatat reale mund të gjenden në libra dhe jo në rrjetin e infiltruar. Dhe të jem i sinqertë, nuk shoh turmën masivisht të them lamtumirë për produktet SMART dhe të gjitha komoditetet shtesë teknologjike me të gjitha pasojat.

 9. aurora0026 ka shkruajtur:

  Për ata që nuk kanë dëgjuar kurrë për Walter Veith, unë i këshilloj të gjithë të shikojnë në YouTube.

 10. njeri duarartë ka shkruajtur:

  Sipas mësimeve teosofike / gnostike, vetë Perëndia i feve abrahamiste është ai që na burgos dhe Luciferi çlirimtarin tonë. Ju gjithashtu do të gjeni të njëjtën temë në Matrix dhe StarWars.
  Kjo kundërthënie kthehet në Luftën e rreme të Terrorit të elitës Luciferiane kundër Islamit.
  Walter Veith tregon shumë nga realizimi i profecive nga Bibla dhe pse kisha RC dhe SHBA janë antikrishti i parashikuar.

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   @aurora0026 dhe Handyman, Walter Veith është një analist në doktrinën e krishterë dhe mësim (7e Adventistët e Ditës së). Por ajo që ai nuk e di ose nuk është thënë është se të gjitha besimet kryesore janë produkte të së njëjtës priftërie sumeriane / babilonase.

   Ndarja dhe pushtimi është duke vazhduar për mijëra vjet dhe shkrimi tashmë është shkruar ... kjo quhet 'Profeci Selffulfilling':

   "Parashikimi vetë-përmbushës është në fillim një përkufizim i rremë i situatës që ngjall një sjellje të re që e bën pikëpamjen origjinale të gabuar të bëhet e vërtetë. Kjo korrektësi e dukshme e parashikimit mban një keqinterpretim të gjërave. Parashikuesi në të vërtetë do të sigurojë atë që përfundimisht ka ndodhur si dëshmi se ai ishte i drejtë që nga fillimi ".

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër