Akti kullues: ligji më i mirë nga kapelë e lartë e Ronald Plasterk!

paraqitur në FILOZOFIK by në 12 Korrik 2017 16 Comments

Ti e njeh atë ministër super simpatik, i cili papritmas u transformua nga asgjë e kolumnistit dhe folësit në Buitenhof në Ministrin e Arsimit, Kulturës dhe Shkencës nën kabinetin e Balkenende IV. Ronald Plasterk i ndritshëm dhe i gëzuar është ndoshta më i njohuri nga hovet e tij të habitshme dhe të hijshme. Ndonjëherë ai vesh një kapelë të habitshme dhe pastaj befas kthehet me mjekër. Ndoshta është ministri më simpatik që mund të dëshironi në Holandë. Një ministër me përmbajtje të lartë të përqafimit. Nëse një ministër i tillë bën një projekt-ligj, atëherë duhet të jetë diçka që është e mirë për të gjithë. Është vetëm një 'person i mirë' që rrezaton nga koka e tij. Zëri-gojim nuk mund të presë që ky ministër me ligjin "të përgjimit" të fermës, atë sot nga Senati po pilotohej, pastaj diçka të keqe në dënimin? Senati varet mbi shoqatën e aktorëve të quajtur Dhoma e Përfaqësuesve dhe duhet të kontrollojë gjithçka përsëri. Ne jemi një demokraci e vërtetë! Ne jemi Holanda! Një ligj i tillë sigurisht që është i mirë vetëm për ju dhe për mua.

Ç'është ajo 'ligj i drenazhuar'? E pra, që është ligji në fakt lejon të gjitha të dhënat e të gjitha komunikimeve nga çdo gjë dhe të gjithë mund të jenë gjithmonë dhe drenazhuar kudo "në raste të veçanta" mund të jetë hacked edhe sistemin tuaj kështu që ajo mund të shihet saktësisht se çfarë është në PC tuaj, smartphone ose pajisje të tjera për të dhënat. Dhe mendoni se është mirë, sepse nuk dini më mirë se ka pasur shumë sulme terroriste gjatë viteve të fundit. Dhe për të parandaluar këtë, shteti duhet të jetë në gjendje të shohë gjithçka. Ligji i ri krijon kështu kuadrin ligjor për kullimin. Në fakt, ligji siguron mbrojtje ligjore nga ju. Ju mund të këtu dhe ndoshta të gjejnë një artikull rrjedhë media shpjeguar mirë se çdo gjë është me të vërtetë e nevojshme, dhe se një komision është ngritur për të gjitha këto raste Big Brother provë, por që është përafërsisht të krahasueshme me një komision të shqyrtimit të ngritur nga Donald Trump i cili do të kontrollojë se si do ta mbushë Guantanamo Bay me "terroristë" ose një komision rishikimi të ngritur nga kasapi në qoshe, i cili miraton mishin e tij. Ti e di. Në ndërkohë, sigurisht, nuk po mendoni për maksimumin 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'dhe mundësinë që e gjithë kjo terror ishte ndoshta problemi i dëshiruar në këtë parim, në mënyrë që legjislacioni i dëshiruar të mund të zbatohej si një zgjidhje. Kjo nuk është e mundur në Holandë. Ne jemi një vend i ëmbël pak i polder me ministrat me një përmbajtje të lartë përqafoj!

Kush është Ronald Plasterk në fakt dhe pse është roli i tij në teatrin e kukullave (duke vallëzuar në tubat e faraonit dhe duke u udhëzuar nëpër klube si Bilderberg) në të vërtetë kaq të rëndësishme? Për këtë ju duhet të dini diçka rreth 'singularitetit' dhe 'transhumanizmit'. Nga çka? Le të themi: 'e së ardhmes së biologjisë dhe psikikës së popullsisë. Atëherë, ç'është 'transhumanizmi' dhe 'singulariteti'? Lexoni përkatësisht tha en tha artikull. Por nëse i keni lexuar ato artikuj, mund të pyesni se çfarë ka të bëjë me Ronald Plasterk. Epo, njeriu më i mirë është një gjenetist. Një gjeni gjenetist. Dhe kjo është një ekspertizë shumë e rëndësishme në të cilën ai tashmë kishte një rol drejtues në organin këshillues të qeverisë, i quajtur Këshilli i Shëndetit. Cila është planifikimi afatgjatë për Holandën (dhe pjesën tjetër të botës)? Kjo është një botë në të cilën njeriu transhuman i gjeneruar nga gjenetikisht varet në kohë të plotë në internet. Për ta realizuar këtë, të gjitha llojet e hulumtimeve gjenetike janë të nevojshme, në mënyrë që të bëhen kërkime, për shembull, në dispozicion të qelizave të trupit të kopjuar ose të modifikuar të nanoteknologjisë. Kërkime duhet gjithashtu të bëhen në përshtatjen e elementeve gjenetike që janë të padëshirueshme në një popullsi cyborg. Dhe së fundi, ju keni nevojë për kornizat legjislative për një lidhje me kohë të plotë të rrjetit të njeriut të kiborgit (nëpërmjet trurit, por edhe në nivelin e ADN-së). Ekspertiza e plasterk në atë zonë prandaj është shumë e dobishme. Prandaj ky ligj i ri është shumë i dobishëm në këtë kontekst. Për trafikun me dy drejtime në komunikim me sistemin cyborg, legjislacioni tani është gati për përdorim.

"Ah Vrijland, je çmendur! Pse do të ishte ky plan i qeverisë!"Ju nuk duhet ta besoni as. Unë vetëm paralajmëroj për këtë. Deri në kohën që ndodh, ju jeni me siguri tashmë e infiltruar kështu me nanobots nëpërmjet vaksinimet dhe Chemtrails që ndikojnë truri juaj dhe dallueshmëria DNA ka ndikuar të tillë që ju nuk do të jetë në gjendje, ose duan të shohin më shumë.

Bota është, siç ishte, në fazat 3 përgatitur për agjendën e transhumanizmit, në të cilën të gjithë me trurin e tij dhe trupin e tij në internet të varet. Kjo është duke u shtyrë nga njerëz si Elon Musk, Ray Kurzweil (Google), Michio Kaku (shih YouTube) dhe për shembull familja jonë mbretërore (shih këtu si Mbretëresha Maxima hapi Universitetin e Singularitetit në Eindhoven në 2016).

 • Faza 1: Emancipimi i grave (përçarje situatë vjetër të familjes, "modeli dy-earner, fëmijëve në çerdhe, më Ndikimi i shtetit në arsim);
 • Faza 2: emancipimi i homoseksualëve ('lindja nëpërmjet IVF', reduktimi i popullsisë, ndërprerja e mëtejshme e strukturave të vjetra familjare);
 • Faza 3: emancipimi i transgjinorit (normalizimi i mutacioneve në trupin e njeriut);
 • Faza 4: shfaqja e njeriut të transformuar, transhuman, cyborg (normalizimi i mutacioneve nanoteknologjike të qelizave biologjike dhe lidhje të trurit me internet);
 • Faza 5 singulariteti.

Nuk është për asgjë që ne shohim njerëz si Ronald Plasterk shumë pozitiv në lidhje me propagandën homoseksuale dhe agjendën LGBT. Popullsia është bërë ngadalë mësuar me ndryshimet në rendin ekzistues biologjik siç e shohim në natyrë, drejt një mutacion të dëshiruar në të cilën që bilanci lënë pas dore dhe i madh me diçka të re. Transhumanistët e shohin atë si një hap evolucionar që bashkon njeriun me internetin dhe inteligjencën artificiale. Në këtë fazë (faza 4, të cilat duhet të zbatohen plotësisht në përputhje me avokatët si Ray Kurzweil Google, në 2045) Truri i njeriut është i lidhur me internet dhe njerëzit do të transformohet përmes nanobots nga brenda cyborgs i ftohtë. Riprodhimi natyrore është hapi evolucionar të bëhet një alternativë të panevojshme dhe të tepërta, sepse biologjike e njeriut në mënyrë të qëndrueshme (por energjik) Android (mendoj se e sistemit operativ të smartphone tuaj) njeriu transformon në një cyborg; ku të gjitha qelizat në trupin e njeriut zëvendësohen me qeliza të nanoteknologjikisht të mutuara që nuk vuajnë nga procesi i plakjes ose sëmundjet. Kjo është faza 4; faza që i shërben agjendës së elitës botërore; axhendën e qeverisë botërore.

Qenia njerëzore që varet në internet me trurin dhe trupin e tij është plotësisht i kontrollueshëm dhe në të njëjtën kohë i pavdekshëm (përgjithmonë skllevër). Për atë 'imortalizim' dhe 'varje në internet' të atyre organeve nano-biologjike (të mutuara) të gjithë kanë nevojë për profilin e ADN-së. Kjo bën të mundur (përmes vaksinave dhe Chemtrails infiltruar) nanobots të ndaluar në trupin e njeriut, në mënyrë që çdo qenie njerëzore nga brenda mund të transformohet në një nanoteknologji-shndërrohen-njeri: Cyborg e de transhuman. Kjo është gjithashtu arsyeja që ministri që po largohet Edith Schippers bën gjithçka për të marrë profilin tuaj të ADN-së (shih këtu).

Kjo është arsyeja pse tani shikoni aq shumë presion në axhendën e vaksinimeve. Kjo është arsyeja pse ju tani shikoni kaq shumë presion mbi heqjen e të gjitha kornizave ligjore nga shkelja e privatësisë tuaj dhe kjo është arsyeja pse ju shihni agjendën transgjinore shtyrë.

Ne do të shohim tashmë zhvillimet teknologjike si lidhja e trurit në vitet 20. Njerëzit si Elon Musk dhe Regina Dugan (ish-DARPA, ish-Google dhe tani grua e lartë në Facebook) janë shumë të zënë me këtë. Elon Musk themeloi kompaninë Neuralink dhe DARPA investuar kohët e fundit 65 milionen dollar në një projekt që duhet të ndihmojë në realizimin e kësaj teknologjie të matricës. Ndërkohë, popullsia është duke u përgatitur për të krijuar mutacionet në trup nëpërmjet shfaqjeve televizive ku njerëzit mund të konvertohen. Ndërhyrjet silikoni dhe të tjera bukuri ishin hapat e parë. Fëmijët në shkollat ​​fillore tashmë janë duke u shtyrë drejt transgjinancave. Tani ju mund të kuptoni se çfarë është plani më i madh. Ju mund ta shihni atë përsëri si një mendim i përdredhur i një idioti mendimtar komploti, por Ronald Plasterk do të lexojë këtë tub thith tub e tij sonte dhe e di se unë kam të drejtë. Nuk ka për qëllim që ju ta dini. Ne do të diskutojmë më vonë se çfarë është qëllimi i fazës 5. Ju nuk mund të dini, sepse ju mund të rebeluheni!

Lista e lidhjeve burimore: volkskrant.nl, yournewswire.com

Tags: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Oh yeah, dhe mos harroni se shoqëria cashless gjithashtu kontribuon në këtë blog ... kështu parim Problem, Reaction, Solution është përdorur edhe për të eliminuar të holla nëpërmjet sulmeve të tilla në ATM ...

  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/plofkraken-pinautomaten-problem-reaction-solution-richting-cashless-society/

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Por nga ana tjetër, unë gjithashtu i kuptoj përsëri pikëpamjet. Ju e bëni Holandën me xham, instaloni produkte SMART kali të artit kudo dhe i lini Google të krijojë qendra të dhënash në Groningen. Sigurisht që duhet të përdoren gjithashtu në mënyrë optimale, infrastruktura është atje. Unë do të them përgjimin e mirë ?? Princi Pils nuk mund ta kishte menduar më mirë.

 3. tru ka shkruajtur:

  Plasterk, një shembull i një Babelonier.
  E pra, ata janë gjithmonë të zënë me kontroll, duke ndikuar, terroristët që ata vetë
  krijuar dhe shpikur. Por babelonieri nuk është paranoja.

  Holandezët kurrë nuk do të revoltohen sepse janë dele dhe kështu me radhë
  janë shpuar të mendojnë dhe sillen në mendimin e grupit, pa shpresë. Imagjinoni që të filloni të mendoni në mënyrë të pavarur dhe do të flisni. Shikoni, mos bëni ndryshe
  ata ju quajnë një mendimtar komploti. Cili vend, një vend hipokrit, me diktaturën e heshtur dhe delikate në të cilën delet kanë filluar të censurojnë veten.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Duhet të shikoni: Dominimi i spektrit të plotë shpjegohet përmes gjeo-inxhinierisë

 5. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Aftapwet është bërë e mundur nga shërbimet (AIVD / Diss) për të cilat nuk duhet të siguruar që "terroristët" nuk kishte asnjë detyrim për t'u larguar nga vendi në drejtim të Sirisë (IS). Por ajo doli jashtë mallkuar mirë, ashtu si në Angli (MI5 / 6) kjo është një axhendë shumë-dimensionale. Me pak fjalë PRS:

  http://nos.nl/artikel/2076852-bouman-er-komt-zeker-een-aanslag.html
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/nctv-dick-schoof-terreurdreiging-ek-kan-mensen-op-ideeen-brengen

  Shërbimet 'dështojnë' përsëri, kështu që duhet të paraqiten më shumë (financiare) zgjidhje.

  https:// http://www.rtlnieuws.nl/nederland/veiligheid-commandos-niet-zeker-opleidingen-en-schietoefeningen-stilgelegd

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër