Teoria e simulimit për studentët e avancuar

paraqitur në SIMULIMI by në 1 Shtator 2018 6 Comments

burim: blogspot.com

Gjithnjë e më shumë shkencëtarë po fillojnë të thonë se universi ynë është simulim. Muzika e mirënjohur Muse është gjithashtu e fokusuar fort në këtë temë me albumin e saj të fundit. Dhe kur diçka fillon të bëhet rrjedhë, shumë kërkues të së vërtetës fillojnë shpejt të bëhen dyshues. Përfundimi im është se personi zgjuar duhet të bëhet i vetëdijshëm për faktin se ne jetojmë në një simulim, në mënyrë që të tërheqim veçantinë. Kjo veçori, si rezultat i transhumanizmit, na premton të bëhemi krijues të universeve tona simulative. Kjo është arsyeja pse është e dobishme të tërheqësh personin zgjuar në atë rrjet sigurie.

Për lexuesit e rinj të kësaj faqeje, ndoshta duket shumë e vështirë për të pohuar se ne po jetojmë në një simulim. Kjo tingëllon për diçka nga Agers New Age shpirtërore ose kjo tingëllon si diçka për entuziastët e Star Wars dhe njerëzit që duan të shikojnë filma SciFi. Personi mesatar do të mendojë: "Çfarë kuptueshmërie, si mund të jetë kjo. Çdo gjë që ju shihni, dëgjoni dhe erë është vetëm realiste. Ata nuk janë një lloj hologrami apo diçka. Çfarë budalla!"Unë u rekomandoj atyre lexuesve të parë kjo seri artikujsh (nga poshtë në krye) për të lexuar. Ky artikull është menduar kryesisht për njerëzit që tashmë janë pak më të thellë në këtë temë.

Sidoqoftë, skepticizmi i nevojshëm është më shumë se logjik dhe është gjithashtu logjike të mendosh se koncepti i një simulimi është më shumë një lloj imazhi shpirtëror. Megjithatë, kjo mendim ndryshon sapo të marrësh një mikroskop dhe shqyrtosh më nga afër çështjen. Sa më i fortë mikroskopi juaj, aq më shumë zbuloni se çdo gjë që është lëndë e ngurtë, nga molekula në atom, në të vërtetë nuk është aspak e ngurtë. Për shembull, ju zbuloni se ka shumë hapësirë ​​bosh mes bërthamës së një atomi dhe elektroneve; që rrethojnë atë. Nëse merrni disa pajisje të tjera matëse në këmbim të mikroskopit, atëherë do të hasni një përfundim krejtësisht të ndryshëm dhe të pabesueshëm. Ju merrni pajisjet që përdorin fizikanti Niels Bohr dhe ju ushqeni atë eksperimente të dyfishta atëherë del se edhe çdo grimcë e ngurtë është në të vërtetë një lëvizje e valës para se të zbulohet. Madje zbuloni se materia nga një specie (ajo që ata e quajnë) 'mbivendosje' vjen përmes vëzhgimit. Kjo 'mbivendosje' duket të jetë një lloj kodi burim, pasi kodi burimor i një loje PlayStation tashmë është djegur në CD dhe është përkthyer vetëm në ekran nga hyrja e lojtarit. Ky është një konkluzion mjaft marramendës!

Pra, çështja nuk ekziston fare derisa të vërehet. "E pra, atëherë ju me të vërtetë duhet të jeni një mendimtar i komplotuar për të besuar", Mund të mendoni tani. Jo, kjo është vetëm shkenca e vështirë. Kjo nuk është një besim, por një rezultat i një eksperimenti që është përsëritur qindra herë dhe që madje e prishi plotësisht Albert Ajnshtajnin.

Personalisht kuptova se ky eksperiment tregon që realiteti ynë (gjithçka që mund të prekim dhe të shohim si të prekshëm) nuk materializohet derisa të ketë një vëzhgues. Kjo do të thotë që trupi ynë dhe truri që i përkasin atij trupi gjithashtu materializohen si rezultat i vëzhgimit. Pra, nuk është truri ynë ose nuk janë mendimet tona që e perceptojnë, nuk duhet të ketë një vëzhgues të jashtëm.

Kjo është e ngjashme me lojërat kompjuterike ose PlayStation games, ku ju keni kontrollues në duart tuaja dhe vëzhgoni avatarin në lojë. Përfundimi im është se ka një vëzhgues të jashtëm. Termi më i njohur për këtë vëzhgues quhet "shpirt" në fetë. Për hir të lehtësisë, le të marrim këtë term dhe të deklarojmë se shpirti është vëzhguesi që siguron që kodi burimor të materializohet si rezultat i zgjedhjes së të njëjtit shpirt. Është e rëndësishme të kihet parasysh se ekzistojnë të gjitha llojet e faktorëve që përcaktojnë se çfarë materializohet, si në një lojë multiplayer online të gjitha llojet e faktorëve që ndikojnë në atë që është në ekran. Së pari, është kodi burimor i lojës që përcakton kuadrin. Së dyti, ka lojtarë të tjerë në lojë që bëjnë të gjitha llojet e zgjedhjeve dhe lëvizjeve. Së treti, mund t'ju duhet të merreni me avatars që i përkasin lojës që luajnë një rol në lojë dhe kështu me radhë.

Për të përmbajtur këtë koncept - që shpirti është vëzhgues në një lojë multiplayer - duhet së pari të kuptoni se eksperimenti i dyfishtë i rrafshët provon se materia nuk ekziston nëse nuk respektohet. Ju dhe unë, kjo tokë, karriget në të cilën uleni, universi në të cilin jetoni; nuk ekziston të gjitha nëse nuk respektohet. Ashtu si lojë PlayStation nuk ekziston në qoftë se ju nuk e shikoni në ekran dhe të ecin vetëm nga PlayStation zgjeron. Megjithatë, të gjitha kodet tashmë janë djegur në CD. Dhe me një lojë multiplayer online, i gjithë programi është tashmë në re në serverin qendror. Megjithatë, ju nuk do ta shihni nëse nuk do të ktheheni në lojë. Kërkon që të aktivizoni ekranin tuaj dhe të merrni kontrollin e kontrolluesit (levë) dhe të filloni të luani. Vetëm atëherë do të shfaqet diçka në ekranin tuaj. Megjithatë, kodi ka qenë në server qendror për të gjithë atë kohë; edhe nëse nuk shikoni. Megjithatë, materializohet vetëm në ekranin tuaj kur ekrani juaj ndizet dhe shikon në të. Ky realitet materializohet vetëm kur e perceptojmë. Nëse vëzhguesi është shpirti dhe kodi është diku në një re, ju gradualisht të fillojnë të përfshijnë ide.

Është e rëndësishme të kuptoni se kur jeni vëzhgues, kjo nuk do të thotë që jeni pasiv. Nëse vëreni lojën tuaj PlayStation, ju jeni ai që ulet në kontrolluesin. Kuptimi se ju jeni vëzhgues në vend të avatar në lojë nënkupton se ju jeni të përfshirë në mënyrë aktive në lojë. Pas të gjitha, ju jeni në kontrollues; ju keni levë (për gjeneratën PacMan mes nesh) në duart tuaja.

Për të kuptuar me të vërtetë idenë e simulimit, ju duhet të kuptoni eksperimentet e fizikës kuantike. Koncepti i "mbivendosjes" dhe - asaj që quhet - mbivendosja e informacionit si rezultat i vëzhgimit, është e njëjtë sikur vjen nga serveri qendror i imazhit në ekranin tuaj me një lojë multiplayer në internet. Kodi është tashmë në server. Programi ka të gjitha opsionet e mundshme të zgjedhjes. Kjo varet nga (ndër të tjera) zgjedhjet tuaja, se si imazhi shfaqet në ekranin tuaj. Kur e ktheni kokën e avatarit në lojë në të majtë me kontrolluesin, shihni botën në të majtë. Kjo materializohet nga kodi i programit në ekranin tuaj. Ky kod tashmë është shkruar dhe plotëson një grup bazë rregullash që kanë të bëjnë me lojën. Imazhi që shikoni vjen nga 'mbivendosja' (nga 'të gjitha opsionet e mundshme' që përmban programi) si rezultat i zgjedhjes suaj të lëvizjes.

Por për shkak se ju jeni në një lojë multiplayer, është e dobishme që perceptimi juaj është e njëjtë me atë të gjithë lojtarët e tjerë. Ndërtuesi i këtij simulimi ka dalë me parimin e ngatërrimit kuantik. Kur fillova të kërkoj këtë parim, pyesja veten nëse kjo mund të gjendej edhe në industrinë e lojërave online. Çfarë doli? Google ka krijuar një platformë për lojëra të shtuara në realitet në internet. Brenda kësaj platforme ata prezantuan parimin e "ankorimit të reve". Ky parim i "cloud ankorimin" parashikon në thelb e njëjtë me programuesit e simulimeve si ajo "ngatërresë kuantike" bën. Ju lexoni ky artikull për të mësuar për të kuptuar këtë në më shumë detaje.

Pra, nëse studioni fenomenet fizike kuantike, mund të përfundosh vetëm se universi ynë është një simulim. Në disa artikuj kam argumentuar se duket se ekziston arkitekt 1 / ndërtues i këtij simulimi: Lucifer.

Kështu që ju mund të thoni se trupi ynë dhe truri ynë janë të krahasueshme me një avatar në një lojë PlayStation; Loja e Luciferit në PlayStation. Nëse shikojmë gjendjen aktuale të punëve në fushën teknologjike, duket se ne do të transformohemi gradualisht në cyborg përmes lidhjes së trurit dhe nanoteknologjisë, në të cilën trupi dhe truri ynë varen në internet me orar të plotë. Ne jemi, siç ishte, të lidhur në cloud me serverët qendrorë të kompanive të mëdha si Google dhe Facebook. Ekzekutivi teknik i Google Ray Kurzweil pretendon se ne mund të bëjmë kopje të vetes rreth 2045, por gjithashtu të krijojmë botime dixhitale që nuk mund të dallohen nga e vërteta. Qëllimi përfundimtar është edhe të them lamtumirë në biologjinë tonë dhe të vazhdojmë të jetojmë në botën dixhitale. Mund të bëhemi si krijuesit e universeve tona. Ne do të jemi në gjendje të përjetojmë këto universe si të gjallë. Në fakt, gjendja teknologjike e çështjeve na ofron mundësinë për t'u bërë perëndi krijues. Kjo tingëllon shumë tërheqëse dhe në pikëpamje të zhvillimeve teknologjike mund të presim që ky është një vizion mjaft i pranueshëm në të ardhmen.

Personalisht, unë nuk preferoj të zgjedh për veçantinë, sepse unë nuk i besoj ndërtuesit të simulimit Luciferian dhe sepse simulimet e mia gjithmonë do të varen nga korniza kryesore në të cilën ata po konkurrojnë. Dhe unë nuk i besoj Google, por nuk i besoj ndërtuesit të këtij simulimi (Lucifer) as.

Hulumtuesi Wes Penre dhe partneri i tij Ariel Glad, që unë ndjek më vonë, pohojnë se ne mund të lëmë simulimin Luciferian nëpërmjet një lloj rrjeti matricash, pas së cilës ne përfundojmë në universin Orion. Ata pretendojnë se simulimi Luciferian (universi Luciferian) është vetëm një kopje 4 e atij universi Orion; atë që ata gjithashtu e quajnë KHAA. Pa shkuar në të gjitha termat e përdorur prej tyre, më duket e dobishme për të parë këtë teori (bazuar në informacione të gjera dhe të dokumentuara të hulumtimit). Ata pretendojnë se ky univers Orion është gjithashtu një simulim, por se është simulim shumë më i bukur dhe më i madh, në të cilin një nënë është mbretëreshë. Ata gjithashtu pretendojnë se brenda atij universi do të jemi përsëri perëndi krijues, ku mund të krijojmë simulimet tona. Në fakt, kjo do të thotë se ekziston edhe një simulim në këtë koncept. Simulimi i Luciferit në të vërtetë funksionon në këtë simulim të KHAA. Vetëm simulimi i Luciferit është pak më pak i sofistikuar dhe vetëm një kopje 4% e asaj të SHAK.

Duke supozuar se kjo "e vërtetë", përfaqëson dhe argumentuan se gjurmët e tyre mjekësisë ligjore çoi në konkluzionet e duhura, edhe atëherë, nuk është një simulim brenda një simulim dhe pastaj kemi ofruar mundësitë e njëjta në mënyrë efektive se sa që kemi në singularitetit Ray Kurzweil-së. Vetëm atëherë supozojmë që mbretëresha e nënës së SHAK-së është disi më simpatizuese dhe se ky sistem është më pak i korruptuar. A do të merrni shanset tuaja?

Pas disa diskutimeve me dy prej tyre që ata kanë gjetur me të vërtetë që duhet sistemi Khaa / Orion nga ana e tyre është një simulim, por ata imagjinoni mendimin se ajo është e mirë për të jetuar në simulimet, si ky shpirt përvojën e nevojshme dhe krijon sfida. Ju lutemi shikoni videon më poshtë dhe komentet e mëposhtme.

Në çdo diskutim mbi këtë temë vërehet se është gjithmonë e dobishme të kuptohet me të vërtetë se koncepti i një simulimi nuk është metaforë, por duhet të merret thjesht fjalë për fjalë.

Propozimi im është që simulimi Luciferian dhe simulimi i supozuar (KHAA) janë të korruptuara. Në fund të fundit, simulimi Luciferian shkon në simulimin e KHAA (nëse ndjek ndjekjet e Wes Penre dhe Ariel Glad) dhe luftërat gjithashtu ndodhin në KHAA. Tani ju ende mund të zgjidhni të shkoni në atë sistem KHAA / Orion, thjesht sepse ajo lures ose ndoshta sepse është interesante se ai është një sistem matriarkal.

Qëndrimi im është se ju gjithmonë mund të zgjedhin për të përjetojnë një simulim, por mashtrim është për të identifikuar të bëjë me të, ashtu si ju nuk duhet të merrni veten të identifikuar me avatar në lojën tuaj Playstation, ju harroni kush jeni. Kjo nuk do të thotë, megjithatë, që ju nuk mund të mësoni asgjë nga ajo. Ideja që simulimi ka për qëllim të trajnojë shpirtin është megjithatë shumë bindëse. Për këtë arsye ne mund të zgjedhim të humbim në simulime dhe plotësisht të harrojmë se ne jemi shpirti vëzhgues. Mundësia që kjo të ndodhë është e madhe. Kur ne të zgjedhin për të shkuar në veçantinë (të cilat ne jemi krijuesit e vet universeve tona mund të jetë në mainframe re Google) ndoshta do të harrojmë kush tjetër ne (shpirti). Mundësia që kjo të ndodhë është po aq e madhe sa ne zgjedhim për simulimin e KHAA / Orionit. Gjithashtu në atë simulim ne mund të bëhemi krijues të simulimeve tona, kështu që para se ta dini se do ta humbisni veten plotësisht.

A nuk është shumë më e zgjuar të mbash realizimin se ne jemi një shpirt perceptues dhe prandaj kthehemi në origjinë? Ndoshta ne pastaj mund të marrë diplomën, të cilat ne kemi kaluar këtë simulim tejet mizore dhe të dhimbshme Luciferiane, që janë kthyer edhe në një tjetër (Khaa / Orionit) simulimit (dhe ishte një multi-dimensional në vetvete).

A jemi ndoshta krijues të diplomuar me një diplomë?

Çështja kyçe, natyrisht, mbetet aty ku 'origjina' është e vendosur dhe çfarë duket. Kush e krijoi atëherë atë origjinë dhe kush është shefi i tij (dhe kush e krijoi)? Gjithmonë kujtohet për filmin Inception të Hollivudit, në të cilin numri i titanit shërbeu gjithmonë si një tregues për pyetjen nëse jeni ende në një simulim të ulët ose në 'botën origjinale'. Kjo taksë vazhdoi të zbatohej pa probleme në botët simuluese në të cilat ligji i gravitetit nuk ishte në dizajn. Ky ishte një tregues se ju ishit ende në një simulim.

Ariel Glad thekson në komentet nën videon se ata nuk do të duan të humbasin përvojën e të gjitha simulimeve të reja sfiduese që mund të ndërtohen nga sistemi KHAA. Unë mund të imagjinoj që sapo të jeni verbuar nga sistemi i KHAA, do të dëshironit të shkoni atje. Unë nuk e di nëse luan një rol në atë se është një sistem matriarkal dhe se kjo mund të jetë shumë joshëse (sepse simulimi Luciferian ishte kryesisht një sistem patriarkal). Megjithatë, është e habitshme që simulimi Luciferian po transformohet gjithnjë e më shumë drejt asaj matriarkike ose ndaj sistemit gjinor neutral të AMSHK. Kjo ju bën të mendoni.

Sipas mendimit tim, ju nuk duhet të keni frikë nga mungesa e sfidës nga shtresa origjinale. Nëse ju jeni të suksesshëm, megjithatë, testi i kësaj - mjaft negative - simulim Luciferian dhe nuk është tunduar në simulim tjetër, ju mund të merrni certifikatën krijuesit tuaj dhe ju do të jetë krijuesi i simulimeve të reja, në të cilën ju apo për siguron që ju të shprehni mësimet e nxjerra. Ndoshta ju do të siguroni që lojtarët nuk do të humbasin veten në të gjitha llojet e luftrave dualiste dhe gjithashtu nuk vuajnë nga sëmundjet, luftërat, vdekshmëria dhe kështu me radhë.

Pasi ju jeni të vetëdijshëm për faktin se një simulim vjen vetëm nga mbivendosje me perceptimin e shpirtit tuaj, ju mund të vërtetë jo, por të kthehemi në origjinalin tuaj nëse ju me vetëdije në vend të qëndroni në një univers stimulues. Në fakt, atëherë ju mund të zgjidhni në mes të qëndruar në këtë simulim Luciferiane (dhe të shkojnë për transhumanism dhe veçantinë) ose do të simulimit i cili merr këtë simulim Luciferiane: sistemin Khaa / Orion (duke supozuar se ky supozim Penre dhe Smooth është e saktë). Por natyrisht ju gjithashtu mund të shkoni në origjinë dhe të kaloni çdo shtresë simulative që janë ende atje. Si ta bëni këtë?

Kuptimi se ju jeni vëzhgues (jo, jo një vëzhgues pasiv, por një vëzhgues pjesëmarrës) siguron që ju të njihni simulimet dhe të kuptoni se shpirti juaj është. Ju jeni vetëm një shpirt i suksesshëm kur e njihni vetën tuaj origjinale: krijuesi i diplomuar. Me atë realizim a jeni atje ashtu siç ishte tashmë jashtë (ndërsa trupi juaj avatar akoma po përjeton simulimin).

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (6)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Nick Lowe ka shkruajtur:

  Martin, më në fund e përktheu fajin tim cilësimet e mia të kromit të Google, ne do të përkthenim në ll
  Pra, faleminderit shumë për këtë artike unë do ta lexoj atë një çift më shumë kohë pastaj Post, faleminderit për të gjithë ju vëllai unë ju vlerësoj .. Nike Lowe

 2. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  "PROCESI MENDONI inicioi iluzionin duke nxjerrë në pah një FJALË, e cila është një SOUND. Ky tingull VIBRONON dhe vibrimi është ENERGJIA. Energjia GLOWS dhe me ngjyra të ndezura është LEHTA!. Dritë manifestohet nga ELECTRONET FEMALE që krijojnë VIBRATËN si ata RRËNON PROTON dhe NEUTRON brenda NUKLEUS. Kjo PROCESI MENDONI është manipulimi ose tërheqja e MATTER një molekule në një kohë. Megjithatë, Çështja nuk është e vërtetë, vetëm një MENDIM që krijon energji, GLOWS dhe shfaqet si çdo gjë 3 DIMENSIONAL THOUGHT sipas çfarëdo forme.

  Mendimtarët luciferianë janë të gjithë rreth mashtrimit dhe kërkonin një numër të 'fronteve' mashtruese. Modeli egregor i ngatërrimit të inkorporimit ka për qëllim të ngatërrojë të gjithë ata që dëshirojnë të bëjnë kuptimin e konfuzionit. Ne po vërtitemi, duke kapur për realitetin, dhe kemi mbetur vetëm në AWE dhe WONDER. Ky AWE ose AHHHS, është OZ, dhe magjistar është egregore luciferiane.

  Sigurisht, mentaliteti Luciferian, procesin e mendimit, krijoi korrupsionit dhe injorancën në vendin e parë, dhe tani do të ndërhyjë me lëvizjen e gjelbër për mjedisin për të pastruar çdo gjë lart, në mënyrë të një Shpëtimtari Mesianik. Duke shpresuar, ose sigurisht, se trupi iluzionist i njerëzimit do të përqendrohet vazhdimisht në jetën e tyre të palogjikshme dhe do të humbasë plotësisht REALITETIN ose atë që ne jemi me të vërtetë. Kush jemi ne, është mençuria e Perandorisë së Perhershme Shtetërore dhe ky është grupi i mendimtarëve luciferik, i cili dëshiron të kontrollojë vazhdimisht ".

  Burimi: https://illuminatimatrix.wordpress.com/34-luciferian-blueprint-old-worldnew-world-indiaindiansindianamooncow-rabbitswabbits-bugs-bunny-hiawatha-higher-water-hawaii-iowa-highway-eye-way-iroquois-eye-rock-wate/

 3. Nick Lowe ka shkruajtur:

  Ky është një shtesë e madhe për veprat tuaja dhe siguron një siguri të mirë vetëm për mua.
  Unë mund të shoh në skenë, nëse shkon në me pafta shpirtërore në, duke menduar ne jemi të lirë, kur në fakt mund të kemi kaluar nga një sistem patriarkal në një sistem matriarkale, kjo mund të jetë një SANbox ose nivel Bounus, ku missleading
  Na Në një eksperiencë të përzemërt krijuese të bashkëpunimit, ku mund të humbisnim përsëri,
  Identifiko dhe harro ... Unë do të përdor intuitën time dhe dekunktimin tim, copëzat e dyfishta dhe
  Ideja e Wes, shpresojmë se ky nuk është rasti, por që vjen nga kjo shkallë, ne duhet të jemi të vetëdijshëm ....

 4. Nick Lowe ka shkruajtur:

  Mendim koment i madh, lëvizja e gjelbër. Love it.lol

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër