Странице Навигација Мени

Питање ауторитета Мисли за себе

Категорије Навигација Мени
ГООГЛЕ АД

Анас извештава у новинама добро усмереним?

Анас извештава у новинама добро усмереним?

Vandaag bevestigen alle Main Stream Media kranten nog maar eens dat de dood van Anass Aouragh geen misdrijf was. Ze gieten dit in een verhaal waarin de vraag wordt onderzocht of Anass zou zijn aangezet tot zelfmoord. Dit lijkt op pure afleiding. Het uitgangspunt daarin is namelijk, dat keihard bewezen is dat Anass zelfmoord zou hebben gepleegd. De focus in de krantenartikelen ligt op het pesten en de vraag of dit de aanleiding tot de vermeende zelfmoord was. Iedereen die de zaak gevolgd heeft, moet echter erkennen dat het er alle schijn van heeft dat het wel degelijk om een misdrijf gaat en dus niet om een zelfmoord.

Het OM heeft flink gerekt met deze zaak en er is feitelijk nooit enige vorm van bewijs geleverd die steekhoudend is of waarmee de zelfmoord keihard bewezen wordt. Het gelekte NFI rapport toonde duidelijk aan dat het NFI maatwerk geleverd had om maar vooral en alleen de zelfmoord te onderschrijven. Vandaag wordt het ‘zelfmoord verhaal’ door de Main Stream Media nog maar eens even extra bekrachtigd door ‘het pesten van Anass’ extra in de spotlights te zetten. Anass zou zijn laatste dag extreem zijn gepest zo getuigen meerdere artikelen, waaronder овај чланак in de Telegraaf. De focus van al deze Main Stream Media ligt enorm bij het pesten. Dat is op zich begrijpelijk, want de geluiden dat er wel degelijk sprake was van pestgedrag kunnen niet ontkent worden. Toch lijkt het een perfecte manier van afleidende verslaggeving. Er wordt namelijk wederom geen inhoudelijke uitleg gegeven. Het OM levert geen hard bewijs voor de vermeende zelfmoord.

Vader M’hmed Aouragh en moeder Zohra Merzouk hebben vandaag onafhankelijk van elkaar het Openbaar Ministerie bezocht. Aldaar is gesproken met de officier van justitie en de teamleider. Zij kregen te horen dat het resultaat van het onderzoek nog steeds op zelfmoord gehouden wordt. Het OM heeft een zeer dik rapport geproduceerd, maar om dit rapport in te mogen zien moest een nieuwe afspraak worden gemaakt. De bewering is dat het volgens de wet niet mee gegeven mag worden (wat niet klopt). Feitelijk is er dus nog steeds geen hard bewijs geleverd dat de zelfmoord onderschrijft.

Hogerberoep

Beide ouders zullen in hoger beroep moeten gaan als ze het niet eens zijn met de conclusie. Dit gaat ook gebeuren. Echter is het nu zo dat bijvoorbeeld de Volkskrant alleen melding doet van de moeder die in hoger beroep zou gaan. Dat de vader ook in hoger beroep gaat wordt niet genoemd. De vraag is waarom deze scheve verslaggeving zo gevoerd wordt. Wordt zo opnieuw een poging gedaan om een vertekend beeld neer te zetten? Wordt er een imago boost gegeven aan de moeder?

Al eerder bleek uit de email van advocaat Meijering dat de vader de schuld kreeg van het lekken van het NFI rapport. Dit terwijl het NFI rapport door de moeder aan mij was verstrekt. Uit deze email bleek toen duidelijk dat zij het NFI rapport niet aan mij gaf om het onderzoek te bevorderen, maar om er juist voor te zorgen dat de vader geen informatie meer zou krijgen van het OM. Dat de vader hiervan beschuldigd werd blijkt andermaal uit onderstaande email (klik om te vergroten).

Meijering_Email sectierapp

Berichtgeving en beeldvorming

De huidige berichtgeving in de kranten – waarin alleen maar melding gedaan wordt van het feit dat de moeder in hoger beroep gaat – zou de indruk kunnen wekken dat de moeder door knokt voor de waarheid en de vader het er bij laat zitten. Wat niet vermeld wordt, is dat de vader ook in hogerberoep zal gaan. Zou het kunnen dat er – door deze manier van verslaggeving – een reputatieoffensief ingezet wordt voor de moeder van Anass, om zo in ieder geval te laten zien dat de moeder van goede wil is? De oorlog die zich op zeker moment op blogs ontketenden (zie овде en овде) is natuurlijk hoe dan ook schadelijk geweest. Er is ruimschoots bewijs dat de NFI rapporten door de moeder aan mij verstrekt zijn. Ik wilde alleen maar helpen de waarheid te vinden en daarom is ook aangifte gedaan tegen de blogs die mij met smaad en laster bestookt hebben – nadat de moeder van Anass besloot mij aan te gaan vallen – omdat ik ook contact met de vader wilde onderhouden in het kader van onafhankelijkheid.

Onvoldoende

Laten we hopen dat de waarheid boven water komt. De huidige wijze waarop het Openbaar Ministerie zich er van afmaakt met het bevestigen van de zelfmoord zonder een duidelijke onderbouwing is niet bevredigend. Dat Anass gepest zou zijn op zijn laatste dag is zeker niet voldoende om alle отворена питања weg te nemen. Hoe kan het dat er met een helicopter met infraroodcamera gezocht is en met speurhonden en dat Anass toch de volgende dag op die plek ligt? Dat is de meest prangende vraag.

Het is nooit mijn bedoeling geweest om de moeder van Anass in diskrediet te brengen. Dat is ook nu niet mijn bedoeling. Ik hoop van harte dat deze zaak opgelost gaat worden en dat de waarheid omtrent de dood van Anass boven water komt. Als beide ouders dit kunnen realiseren met elkaar of onafhankelijk van elkaar dan is dat toe te juichen.

Het gehele Anass dossier vindt u hier: zaak Anass. Ook kunt u nog een goed filmpje vinden over de zaak Anass in de comments hieronder.

Све акције 0
КСНУМКС ад

14 Коментари

 1. Goed dat de ouders het er niet bij laten zitten.

  De Telegraaf heeft weer meer info over het zoeken met de honden:

  “De politie gaf vanwege de vermissing van Anass een Amber Alert en zette een grote zoekactie op touw. Daarbij werd zijn fiets gevonden en vanaf die plek is gezocht met een speurhond. Die zocht echter aan de andere kant van het bos dan waar de jongen een dag later werd gevonden. Het is onduidelijk wanneer Anass precies zelfmoord heeft gepleegd”.

  Ik dacht dat het maar om een heel klein bosje ging, dat zoek je dan toch helemaal door lijkt me? Tijdstip van overlijden ook niet bekend geworden als ik dit zo lees.

  Hoop dat ze antwoord krijgen op alle openstaande vragen en vooral dat het eens eerlijk zal worden opgelost.

 2. Реконструисао ово донкуијотте и коментарисао:
  De grote leugen van het OM in de zaak Anass

 3. Goed zo roccpro, jij hebt het tenminste door!

 4. Dit zaakje stinkt, of ze zijn incompetent, of ze zijn onderdeel van het complot maar een 13 jarige pleegt geen zelfmoord, die is gewoon vermoord.

 5. Moeder Anass doet aangifte van moord

  Uitgebracht op: 27 Juni 2013 – 14:44:44
  Categorie: Binnenland Bron: ANP

  RIJSWIJK (ANP) – De moeder van Anass, Zohra Merzouk, heeft aangifte gedaan bij de politie van moord of doodslag. Dat meldt haar advocaat Ineke van den Brûle donderdag. Zij heeft aanwijzingen dat haar 13-jarige zoon niet door zelfmoord maar door een misdrijf om het leven is gekomen.

  Het Openbaar Ministerie (OM) liet donderdag weten dat het onderzoek naar de dood van de jongen uit Wassenaar is gesloten. Anass werd in februari dood gevonden in een bosrand bij Duinrell. Er werden geen bewijzen gevonden dat Anass, die ernstig zou zijn gepest op school, werd aangezet om zelfmoord te plegen.

  Eerder werd al bekend dat er geen bewijzen waren dat hij door een misdrijf om het leven kwam. Volgens het OM heeft hij zich verhangen aan zijn sjaal.

  Aldus het ANP. Ik vond over deze advocate: http://www.prinsegracht53.nl/advocaten/home.htm

 6. Nou martin de beer is los op nu jij.nl alleen maar welles nietes discussie,blijkbaar ontgaat het iedereen nu het pesten niet in verband gebracht kan worden met de ,,zelfmoord,, dat de aansprakelijkheid dus bij anass zelf is komen liggen!!
  Precies in de lijn zo het OM te werk gaat met moelijke zaken.
  Destijds bij de vaatstra zaak melde peter r dat marianne misschien met een vriend van een vriend of kennis het weiland ingelopen is!
  Gelukkig maar dat jasper s al deze verhalen kon ontkennen hij is immers het,, monster,, van Oudwoude.
  Zien jullie allemaal wat hier gebeurt, een labiele anass pleegt zelfmoord heel de dag gepest enz enz dat is de onderliggende boodschap.
  Op nu jij stond een reactie van iemand die spreekt over een of andere gek 2 straten van anass zijn woning af die geobsedeerd was door dood en misbruik.
  Misschien kunnen we de persoon die dit schreef opsporen en vragen stellen.Zie hierboven stekeldier.

 7. Tjonge jonge en maar doorzagen over zelfmoord, justitie denkt echt dat de burgers achterlijk zijn of niet dan?!
  OVER duidelijk geen zelfmoord!Justitie neemt zwaaaaar iemand in bescherming. En ik lees iets over een gast die 2 straten verderop woont en geobsedeerd is door dood en misbruik?
  Ik zet hier persoonlijk mijn vraagtekens bij, de dader is niet een standaard burger..hier zit veeeel meer achter mensen laat dat duidelijk zijn!

 8. Wat een leugens.
  Dit zijn geen pers maar pestberichten!!

 9. Er zijn pedofielen en hooggeplaatste pedofielen,
  tenslotte zijn er zeer hooggplaatste pedofielen.

  p.s. Ik vraag me of hoe het gaat met ons aller Friso???
  Iemand al bij hem op bezoek geweest of zo?

 10. ‘hooggplaatste’ moet zijn ‘hooggeplaatste’

 11. mijn gevoel zegt, deze jongen van 13jr heeft geen zelfmoord gepleegd. mogelijk hebben de pesters hem vermoord. jongens wordt wakker.

Трекбекови / Пингбацкс

 1. Анас извештава у новинама добро усмереним? | -Дутцх Ам @ синг Невс Блог- - […] Het OM heeft flink gerekt met deze zaak en er is feitelijk nooit enige vorm van bewijs geleverd die…
 2. Отац Анасс је и даље убијен. - Страница КСНУМКС - [...] [...]
 3. Годишњи прегледи: понављање пропаганде лежи као Анас Вассенаар « - […] Anass het NFI rapport naar mij met – zo bleek later – als doel de vader van het lekken…
 4. Четвртак КСНУМКС Фебруарске демонстрације Хаг због разјашњавања случајева Анаса « - […] van Anass het NFI rapport naar mij met – zo bleek later – als doel de vader van het…
ГООГЛЕ АД

Настављате да користите сајт, слажете се да користите колачиће. Меер информатие

Поставке колачића на овој веб страници постављене су на 'дозвољавају колачиће' да би вам омогућиле најбоље искуство претраживања. Ако наставите да користите ову веб локацију без промене подешавања колачића или ако кликнете на "Прихвати" испод, слажете се са ове поставке.

близу