Ngabuktikeun yén Gerald Roethof PSYOP nembongan jadi hiji pengacara di hal Jos Brech

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 25 Séptémber 2018 8 Komentar

Sumber: rtlnieuws.nl

Nu ilahar rajapati lila-ngajalankeun anu narima perhatian média hébat anu direngsekeun ku DNA Kecap mantra. Muhun, aranjeunna anu ngumbar ngaliwatan sidang ku média ku Peter R. de Vries lajeng mindahkeun sirkus média ka pangadilan nyandak leuwih judgment tina masarakat awam nongkrong tanpa pertahanan cogent légal ditangtoskeun.

Ogé lawsuits dirina jadi Saskia Belleman tweet-circusesDimana taya sahijieun Sigana bener leuwih serius keur kritis. Bisi nu maung Verstappen éta kanyahoan salila sababaraha taun naha pembunuhan, rajapati atawa nyiksa seksual, tapi ujug-ujug aya ngan méméh tamat ti jaman watesan hiji palaku poténsial. Unggal aturan légal ieu pegat dina ieu carita, tapi nu teu masalah, sabab emosi rahayat ieu dicoo ku Peter R. de Vries sarta indung nangis maung. Nu teu keajaiban. Logika lajeng bisa jadi euweuh deui. Emosi nyaéta hijina kasabaran pituah.

Naon teu asup kaakal bisi ieu téh yén DNA urang tina garis kulawarga kaopat jeung kalima ieu dipaké pikeun ngadeteksi Jos Brech. Mun nyababkeun hiji patandingan jeung DNA kapanggih dina pakean tina maung Verstappen, jalma ieu anu masih ngan geuwat geus dituduh dirina? Jeung naha Jos Brech milih sangkan dirina ngaleungit dina hal ngalibetkeun rajapati atawa rajapati atawa nyiksa seksual ieu dibenerkeun? Nu teu rada, sabab aya euweuh hal. Tapi diteundeun senang Om urang ventriloquist urang dummy Peter R. de Vries on hiji asset pikeun push final: DNA ti Jos Brech éta ujug-ujug dina underpants sahiji maung Verstappen. Deui éta sadayana ngeunaan credibility spinning. Mun kabeneran teu aya, anjeun bisa kalayan gampang spin carita anyar sanggeus taun 20. Mun umum tetep kritis ti saukur nelepon yén aya pornografi anak dina komputer teh (geus dihukum) kapanggih curiga.

Mah disebutna proses ieu Baheula 'Nyieun murderer a'Sarta' Peter R. de Vries sidang ku média '. Jeung lamun urang nyebutkeun yén aya pernah wae bukti rajapati atawa nyiksa seksual, anjeun ngan saukur nyebutkeun yén awak maung ieu teuing layu pikeun ngumpulkeun bukti alus di pamarikasan mayit keur neangan sebab matina. Yén dimungkinkeun aya di odds kalawan hasil pamarikasan mayit keur neangan sebab matina dina kasus rajapati sejen, henteu malah masalah deui. Ieu ngeunaan maén emosi anjeun jeung programming dina gambar nu dipikahoyong.

Sigana nu urang mindeng diputer di taun anyar kalawan kasus utama nu DNA seemed janten decisive. Sanajan logika lacked DNA éta salawasna kecap mantra. Dina Marianne hal Vaatstra masihan media sirkus bapana Bauke Vaatstra Machiavelli atawa harga, tapi Nicolo Machiavelli (sanggeus saha hadiah anu ngaranna) ieu écés "nganggur ngalakukeun" kalawan trickery na tipuan. Nalika urang maénkeun remen kalawan PSYOP badag (Psikologis Operasi) bisnis ngamajukeun gagasan yén database DNA wajib pohara penting pikeun ngajawab perkara pembunuhan, urang kedah sugan butuh katingal ngadeukeutan di implikasi tina database kitu. Naon tiasa nangtang jeung sagala rupa nu?

Pikeun ngamimitian maung Verstappen - hal Jos Brech dihapus hiji bangbarung légal penting. DNA tina Jos Brech ieu illegally dipake bisi sejen. Ie teh Jos Brech DNA ieu dipigawé dina hal leungit (dugaan na - acted - leungitna), tapi ieu dipaké dina hal maung Verstappen. pokrol Gerald Roethof ngabuktikeun ieu jelas pisan jadi pangacara PSYOP sabab anjeunna kapaksa Jos Brech bisa geura meunang dijagaan na ngan alesan ieu. Dina hadir eta memang jum'atan unthinkable sahingga dibeunangkeun pikeun ngalakukeunana. Di dieu manehna kituna bisa nyieun titik pisan serius, tapi anjeunna ninggalkeun. The bangbarung légal pikeun alesan yén (dina persepsi jelema) geus geus murtad, anu mana DNA ngan keur masing-masing hal tina database bisa snatched. Kasus Jos Brech kituna geus dijieun kontribusi hébat keur momen database nasional asalna. Kaadilan Teu ngan kedah nganggo langkung DNA dina hal nu masalah, tapi ogé dina kasus séjén.

Ku kituna dimana sakabeh perhatian dina acara Merak (tingali di dieu) Ieu bergeser ka dua kaunggulan média hype anyar, nyaéta 'Jos DNA éta dina underpants'Sarta'aya geus kapanggih pornografi anak"Gerald Roethof na eta angkat ka debat di sela, anjeunna ngan kukituna kudu nempatkeun sagala fokus dina kasalahan légal tina ngagunakeun DNA ti hiji pasualan jalma leungit di hiji (nonexistent) rajapati. Ieu 'non-existent' Kuring geus ngan diselapkeun antara, lantaran (I ngulang dieu) aya geus pernah geus mangrupa hal rajapati atawa rajapati, atawa hiji hal nyiksa seksual. Sagala jenis bukti ngarojong nu ngabuktikeun ieu kurang. Nyéta, nu NFI geus pernah geus bisa demonstrate pembunuhan, rajapati atawa nyiksa seksual. Ku kituna aya euweuh hal. Aya hal. Aya ngan DNA dina sapasang underpants tapi pertandingan jeung DNA diala unlawfully. Gerald Roethof tadi Jos Brech bisa meunang jadi geulis. Tapi lamun aya manfaat PSYOP tina promosi databés nasional, Anjeun moal meunang kaluar tina remand nambahan na teh aktor Patsy. Anjeun ngan hoyong credibility carita pimping ku sok whereabouts Anjeun pangacara alus.

Jos Brech kituna hal ieu ngabogaan implikasi légal pohara penting. Henteu ngan ngagem eta - kawas kasus Vaatstra - ka gagasan yén DNA mangrupa kecap magic na nu kami pas kudu buka database nasional. Leuwih penting nyaéta yén Gerald Roethof tanggung jawab mastikeun yén aya euweuh objections ngalawan pamakéan DNA dikumpulkeun bisi sejen. Pondokna, sakali diilikan DNA anjeun, nagara bisa make eta mana keur engké! Capiche? Gunana baé!

Lamun kaayaan bakal pas boga profil DNA unggal individu dina vaccinations sorangan jeung nulungan nyadiakeun dulur jeung CRISPR nano-bot, teras anjeun tiasa ngabayangkeun pilihan modifikasi android bisa ngahasilkeun ieu? Atawa anjeun saukur teu sadar terminologi ieu? nagara nyangka payun 10 hambalan. Anjeun teuing?

Ngaliwatan hukum tutulung organ, nagara janten nu boga légal awak Anjeun. Ieu kituna mungkin aya oge ngalakonan parobahan ka. Gerald Roethof nu bangbarung dibawa kabur ka bisa make DNA Anjeun dieu (gaganti ukur na ukur dina ieu panalungtikan légal husus nu DNA kasebut dipiceun).

Maca ieu file sakabeh

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Kabéh ahli hukum di media, jeung TV tinangtu na hurung, Lolobana informan kaayaan sarta conspire jeung ngaran Om-dipikawanoh:

    John Swift (kaasup Marianne Vaatstra)
    Bram Moskcowicz tur sagala jodekliek (Wilders Holleeder jsb)
    Benedicte Ficq (Badar / AIVD, ayeuna lobi bako)
    Richard Korver (kaasup Hofnarretje)
    Sébastien Diekstra (kaasup Ivana Smit)

    De Vries (dihukum) ku kiwari Machiavelli pantes hiji harga mayar éta, saprak awal '80, ngawengku nepi skala jaringan nyiksa anak diatur. Demmink (urut SG kaadilan) éta salaku petertje polos, ogé lajeng anjeun terang naon waktos éta ..

    pornografi anak on hal perwira komputer Joost Tonino, Kaadilan katutupan ku cloak amal '
    Jumaah, May 6 2005

    Tonino bisa dipiceun anak atawa tina komputer, tapi anu nyokot anak ti Tonino? *

    Gambar Pamadegan / Analisis - Patarosan ieu serius, dire, éta téh (sacara harfiah stray) masalah utama; socially, tapi ogé aturan tumuwuh rada askew dieu.

    Di tempat munggaran alatan ngurangan bahan pornografi anak ngajaga pasar pikeun aranjeunna dina posisi na loba barudak nu jadi korban ieu 'bisnis'. Ieu ogé hiji tinimbangan encountered sababaraha kali dina fiqih (hukum).
    http://juridischdagblad.nl/content/view/1533/1/

    Ditunda Om-anggota wakil JPU lulugu dina hanca

    The timbalan lulugu JPU Vincent L. hanca ditunda ti Rebo sabab anjeunna disangka tina committing fee fornication kalawan minor a.
    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/20/geschorst-om-lid-is-plv-hoofdofficer-bij-landelijk-parket-8339163-a1555373

    Kami teu kedah janten teuing kritis Om nu ????

  2. ZalmInBlik wrote:

    The kickoff keur kampanye DNA ieu dirumuskeun ku Bilderberger (2014) Schippers, kudu jelas yén ieu téh hiji agenda internasional. Sababaraha yén kamajuan dina AI nangtukeun (CAS / Palantir), sarta kalawan database sapertos ieu, anjeun gaduh milik emas potensi kasangka Anjeun framing. Malah rumah sakit teu aman keur psychopaths ieu hukum pikeun kebat geus siap. Éta kitu DUNIA macul; P:

    Kaluar Mentri Schippers hayang polisi jeung yudikatif dina kasus serius ngidinan ngagunakeun rékaman DNA rumah sakit kanggo deteksi. rencana teh mangrupa bagian tina draft bil méré jalma kadali leuwih leuwih bahan ragana maranéhanana. kituna eta berlaku iwal pikeun investigations kriminal.
    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/01/schippers-dna-verdachten-moet-opvraagbaar-zijn-a1556713
    https://wnl.tv/2017/04/30/schippers-wil-dna-gegevens-ziekenhuis-gebruiken-om-misdaden-op-lossen/
    https://www.privacybarometer.nl/nieuws/3906/Ziekenhuis_wordt_DNA-databank_voor_justitie

  3. ZalmInBlik wrote:

    Bilderberg Nu Ngarencana Peter Thiel nyaeta pivotal dina blog ieu, tapi manéhna sibuk ku eta: D ..

    Palantir cicingeun geus ngagunakeun New Orleans pikeun nguji ANAK policing téhnologi duga
    Palantir deployed sistem policing duga di New Orleans Éta anggota déwan kota sarua teu nyaho ngeunaan

    Program éta Dimimitian dina 2012 salaku partnership antara New Pulisi Orleans na Palantir Panyiaran, a teguh data-pertambangan diadegkeun mawa duit siki tina sungut ibukota venture CIA urang. Numutkeun wawancara jeung dokumén diala ku Verge The, prakarsa ieu Intina program policing duga, sarupa jeung "daftar panas" di Chicago Éta purports keur prediksi jalma Mana nu drivers dipikaresep atawa korban kekerasan.
    https://www.theverge.com/2018/2/27/17054740/palantir-predictive-policing-tool-new-orleans-nopd

    Numutkeun Thiel:
    "Jigana hal keuna nyaeta thatthere teu konspirasi; euweuh rencana, euweuh strategi. Urang hirup dina dunya pinuh ku teori konspirasi tapi kalawan saeutik pisan conspiracies baheula. Lamun mikir naon inohong pulitik gaduh rencana na aya pamikiran ngeunaan mangsa nu bakal datang, anjeun meunang rasa eta Dupi jadi sabenerna Putin jeung kapamimpinan Cina, tapi éta ngeunaan eta. Hal ngareureuwas téh taya rencana pisan ".

    Yakin petertje ... ????

  4. Riffian wrote:

    Keur ningali maju ka sentencing, keur Kloning modem baris hiji poé merlukeun dinten 3 taun Om. Ogé éta ngan naon prioritas anjeun ...

    https://www.nu.nl/internet/5479667/drie-jaar-cel-geeist-man-ziggo-modems-kloonde.html

  5. Martin Vrijland wrote:

    Roethof ieu mangrupa pangacara jeung selingkuhan PSYOP lianna jeung homo sababaraha jeung baud cutters.

  6. Wilfred Baker wrote:

    Moal lami deui, teu pangacara diperlukeun leuwih kennes waktos sareng ......... ..
    The Robot Pengacara.

    Diadegkeun dina garasi anjeun terang, Anjeun nyaho, éta kolor séjén dewooling bil raray.

    https://youtu.be/xbXM-aNRNlY

  7. Wilfred Baker wrote:

    Aya sabenerna tombol a luhur datang kalawan hal nice, fluttering naon a shit sadayana.

    "Anjeun Dupi Simpen Me '

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup