Michael P. Anne Faber psyop "Masalah Réaksi Solusi 'pikeun kaayaan pulisi beuki hak pangsaeutikna

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Maret 28 2019 18 Komentar

Sekretaris Sander Dekker (sumber dvhn.nl)

Dina sababaraha artikel I digambarkeun naha kasus Anne Faber, dimana Michael P. bakal jadi palaku dipikaresep éta PSYOP a (operasi psikologi). Hiji operasi nyorong ngaliwatan panerapan salajengna. Dinten asalna monyét pisan jelas ti mews. The bukti Maxim nu Masalah, Réaksi, Solusi di na pangalusna. Anjeun nyieun masalah sosial tina dampak tinggi (masalah), Provoked hiji réaksi emosi sengit ti urang (réaksi) Jeung saterusna bisa nyieun hukum jeung ukuran anyar nu normal bakal pernah ditarima (leyuran). Nu lajeng mungkus anjeun kecap kawas "pamaréntah geus gagal dina mayungan nu jangkauan masarakat na"Salaku ti sungut Sekretaris Sander Dekker; anggota klub aktor Den Haag.

"Sumuhun, tapi Anne Faber bener eksis. Urang kudu jadi loba gambar dirina, sarta kami geus katempo gambar kolotna katempo na aya cukup bukti dina bentuk foto sareng video nu aranjeunna eksis. Manehna digawé di dieu sarta maranehna kitu jeung kitu. Urang nempo kolotna, kami geus katempo loba bukti!"Sugan manéhna nyata, tapi lamun nyaho saha nu ANP nahan, teras anjeun terang naon duit gede balik deui jeung teknis hartina bisa jadi aya sangkan fakes jero. John de Mol (boga ANP) henteu produser TV kabeneran na billionaire. Anjeun ayeuna bisa AI nyieun (kecerdasan jieunan) software rada saukur jalma non-existent, sakumaha gambar sareng video tina nyieun naon maranéhna kasampak kawas anak kokotéténgan tur salaku jaringan sosial sakabeh kaasup sajarah ngeunaan video tur bahan twisting audio. Ieu geus mangrupa PC rata nu gaduh betah; sumawona naon anu professional. (Baca leuwih handap video)

Ieu jadi jelas yén panerapan restrictive tougher ieu datang kana hal Anne Faber, éta hiji overdose emosi média provoking anu dibawa kana antrian ka jalma di réaksi ngayakinkeun fase. Emosi sok alus tur jadi Anjeun bisa make aktor maén peran parental sahingga mun aduk nepi emosi. Anu weruh? Anu bakal ngakuan eta? Taya sahijieun, sabab bisa jadi unrecognizable dina kahirupan nyata tur sagala boarded up nyaéta kalayan (utamana) media sosial nyaeta tentara ngakuna anu bakal ngomong "Kuring nyaho jalma nu, sabab mangrupakeun kanyaho" atanapi "hiji batur sapagawean". Anu ngatur media jeung média sosial, warna na ngarobah sakabeh persepsi kanyataanana. Tingali malah video di handap pikeun manggihan cara anu hade jeung fakes jero. Ku kituna anjeun bisa nyieun rupa kaluar tina nowhere teras nahan eta hirup dina hiji wawancara kalawan saurang aktor, jadi maneh 'ayah' atawa 'indung' lengkep bisa palsu. Nu oge sakumpulan jalma, sabab lajeng Sadérék nu ku greenscreen. Tungtungna, anjeun ogé tiasa dianggo kalayan Grup badag aktor atanapi compromised Inoffizieller Mitarbeiter. Michael P. teu bener aya, Anne Faber bisa dijieun ku software palsu jero jeung wawancara jeung kolotna bisa faked gampang. (Baca leuwih handap video)

"Tapi Vrijland, anu pembunuhan Anne Faber bisa kénéh ogé ngan bener lumangsung?"Sumuhun, éta ukur dina runtuyan artikel nu abdi wrote ngeunaan (tingali di dieu) Ieu geus jelas yén éta téh mangrupa carita pisan saperti teu mirip wangsit. Nu awéwé ngora stepping kaluar heula kana sapedah bari badai diprediksi mun lajeng buka ANWB lagu Ngabuburit jeung naha nya jaket 3 Oktober, kapanggih na nyandak sadar 6 poé pikeun cocok DNA jeung Michael Panhuis? Nu teu bener ngan saukur. The NFI tiasa jam Forum 6. Naha sumebar sadayana sabudeureun sakumaha Michael kapanggih objék na kumaha upami na Scooter numpak Anne Faber balik? Naha manehna munggaran dikubur, teras ngaben lajeng acan deui dikubur? Naha éta laporan forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina teu ditémbongkeun di gugatan? Oh na aya leuwih loba rarities geus nyabit soal ieu, tapi utamana sabab geus katempo gambar kolot emosi, anjeun bade percanten eta. The storyline seru tambah pilarian (masalah) Jelema kapangaruhan emotionally badag tur tah ieu di réaksi modeu diwanohkeun guna nangkeup nu panerapan "menteri" anyar (aktor) Sander Dekker (leyuran). ayeuna ieu bisa anak anjeun tumiba diri:

Dekker nyaéta panggero eta "pisan pikaresepeun" anu tersangka anu peryogi perlakuan dina urutan rumah sakit nu bisa nyingkahan ku teu cooperate dina panalungtikan sarta nunjukkeun yen ieu bisa euweuh kajadian.

Sajaba ti éta, hiji assessment résiko terstruktur sarta analisis olah TKP dijieun wajib. resiko sosial dina kabebasan granting ka tahanan bakal outweigh.

Pondokna, ieu panalungtikan dina kaayaan psikologis anu diperlukeun jeung urang mikir Michael Panhuis na sangkan nu yakin tina perlu. Nu bisa hartosna mungkin keur loba warga maranéhna nyanghareupan pembuangan hirup nagara (sahingga leungit kabeh HAM), sanggeus subjected ka panalungtikan wajib, hartina saha saha nu nangtang jiwa hayang nulis handap, anu rujukan gulag bisa dijieun. pulisi beuki nangtang kitu.

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (18)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    The reins anu ditarik kedap di unggal widang ayeuna Pasal 13 geus disatujuan ku Politburo. pertanyaan anu sabaraha lila urang gaduh contona situs kawas kieu bisa meta uberhaupt tingali tanpa urang ningali hiji tepina ANP krijgen..Voor zombies blinkered parobahan nanaon.

  2. Riffian wrote:

    Walanda Waterland kitu di glance kahiji eta Sigana rileks, tenang jeung bedeesd..maar tina hiji aliran jero insidious prevails

  3. Zonnetje wrote:

    Muhun, eta ngajadikeun aya budak bédana. Komo tatangga imigran anu ngajalankeun. Aya hiet nanaon kajadian iwal eta diarahkeun, geus, ku pamaréntah. Kanyataan yén sakabéh ukuran ieu bakal kadorong liwat, sabab aya ondat euweuh oposisi aya di Madurodam. Sumuhun aktor. Ukuran moal hudang budak sabalikna maranéhna bakal ngarasa malah leuwih dicirikeun ku pamaréntah (sindrom Stockholm). A hardening nyandak tempat warga biasa diantara aranjeunna tapi pandangan teu jadi négatif Kebon salawasna rapih. Pasti comforting atoh?

  4. juul wrote:

    Kuring ngabagéakeun situs Martin Vrijland, sabab kuring masih ngarasa bit normal. Kuring doubted geus di gambar saméméh leungit dirina atawa anu knocked. pilarian éta: a profil dina FB ti misalna nona ngora? Tapi nalika kuring doubted carita, kuring ampir dirasakeun shitty ngeunaan sorangan: Anggap t bener?

    Kituna relief mah kapanggih situs ieu. Ayeuna boga ngaran: Psyop. Sugan aya nu apal naha gawéna jadi ogé? Anu outraged, sigana boga hak / samping nya Na. Mangkana tilikan ieu: salawasna burp indignation, jadi jalma alami datangna narima panerapan anyar.

    Tapi anggap nu Psyop téh jadi alus nu ngakuan eta teu jadi Psyop? Abdi sieun. Jeung naha jadi sababaraha wartawan panalungtikan? Dina hal ieu tungtung sahingga leupas, abdi bakal pikir. Jeung naha teu Peter RDV marengan ieu? Atawa pamadegan pikeun hukum privasi stricter? Jeung nanya naha jadi sababaraha jalma ngeunaan eta?

    • Martin Vrijland wrote:

      Naha jadi sababaraha wartawan panalungtikan saur anjeun? Kumaha carana meunang ngaliwatan latihan nu aranjeunna sarta meunang diploma anjeun? Kumaha carana meunang liwat aplikasi liwat ka "dina layanan"? Geus Peter R. de Vries kantos diajarkeun kasombongan na? Naha saur anjeun frontman anjeunna di urusan misalna? Kantos ngadéngé konsép "uang"? Anu kungsi ogé geus mangrupa kantong tina pérak keur panghianatan?

    • ZalmInBlik wrote:

      @juul, abdi teu terang kumaha heubeul atawa ngora anjeun? Tapi anjeun naivety dripping ti, geus anjeun kantos wondered naha (sabagian) 'wartawan, média kumisan, sabenerna wartawan teu hiji extension sahiji kakuatan incumbent ngadalikeun? Lamun datang ka perhatian lamun nanya ka patarosan katuhu? Sagala sual anjeun kudu ngajawab kalayan sual sejen ...

      Sabaraha jauh anjeun daék balik dina jero sarta henteu ngelek nanaon for teu dibales?

      • Martin Vrijland wrote:

        Atawa urang ngan saukur ningali dieu conto alus ngeunaan hiji ngakuna wartawan sakola ogé-dilatih?
        compliment mimiti lajeng dikirim persepsi maca dina hiji arah nu tangtu ..
        Lamun geus situs a nyoba uphold di tsunami ieu, anjeun bade mikawanoh aranjeunna

        • ZalmInBlik wrote:

          Kuring ningali sabagian geus on diving didieu dina loka tanpa bade di, sahenteuna webcare partikel redaktur anu bisa dilakonan hoernalisten nuturkeun program disinfo atawa dilatih di expense sahiji budak, sabab tagihan geus memang mayar jadi. Waktu ditanya ngabengkokkeun leuwih salah condong ngajawab sabaraha jauh? Pikeun befehl ist immer ein befehl ....

          • Zonnetje wrote:

            Integritas aranjeunna henteu budak anu nulis trolls bevel.de jeung média MSM jsb

            Martin tetep tulisan ngalakukeun hal anjeun sarta tetep nyebutkeun eta resep éta !!!

        • Zonnetje wrote:

          Aranjeunna baris tetep nyobian nu trolls. Mikir salaku compliment a anu sakitu usaha éta.

      • I dipaké salaku anak na rumaja Tad teuing naif!
        Eta geus dicokot atuh taun ka meunang ningali kumaha ruksak parusahaan ieu nyata jeung yén psychopaths, narcissists na rapscallions diuk dina posisi tina kakuatan, sedengkeun jalma anu dibéré ilusi nu meunang urang paling wijaksana tur calakan sanggeus taun diajar posisi ieu. Na tangtu, mung jujur ​​tur lalaki wijaksana conto hakim, walikota atawa menteri. jalma naif yakin ieu.

        Kuring ieu kawas anak teu nyoba nganggap enteng batur sangkan sorangan kasampak leuwih badag, tempat nu mongers kakuatan beurang peuting sibuk kalawan. Kuring teu disetir ku karanjingan gending atawa ambisi egois, di expense batur. Karanjingan mana lalaki Western rata miboga, nya éta hasil tina hiji emptiness batin. Hal ieu kacida hésé pikeun nalungtik sahingga batal dijieun sabab ampir kabéh kawas kueh swallowed indoctrination panas tur propaganda jeung gaya hirup saluyu salaku hasil tina budaya ayeuna jeung sumanget leungeun kana ngalakukeun. ego bakal nyegah kana asupkeun kana proses ieu jeung lingkunganana bakal mastikeun yén anjeun neruskeun leumpang di garis.

        Chances aya nu Juul relatif ngora, sanajan indung kuring sumping ka tingali di sabudeureun dirina fiftieth kumaha ruksak sistem sabab éta lunatics nembak jahat. Sateuacan yén Aisyah cicing kaluar di Pulo Jawa sorangan teu bisa kusabab kajujuran nya ngabayangkeun nu aya jadi seueur urang adil tur malah biasa sabudeureun. Sabab pulo sorangan lungsur na ngagaduhan ningali pulo sejen, aranjeunna sumping deui lalaunan nu paling jalma boga agenda disumputkeun jeung leumpang sabudeureun kalawan masker.

        sawawa naif sigana kuring kituna salaku ngora, lain tret goréng, tapi alus! Naif tetep, lantaran ulubiung jadi gampang pikeun ménta inpo nu indung kuring engké di hirup ngagaduhan kaputusan. Tapi lamun sakali meunang sabaraha masarakat anu terstruktur dina panon, naon anu anjeun ngalakukeun? Kalolobaan jalma ulah, sabab éta teu diajar ti umur ngora. Hal ieu diajar nurut aranjeunna salaku domba pasif. Leuwih ti éta, maranéhna ayeuna terang naon konsékuansi bisa jadi lamun bade nyandak peta. Dina tahap ieu teh awakening koléktif nu kituna dina forefront tina Galau nyata.

        The mongers kakuatan sarta penjahat kerah bodas téh cowards. Aranjeunna mung tiasa misbehave sabab dirojong ku kerah bodas séjén dina sistem. Lamun anjeun minuhan beungeut ka beungeut, tanpa batur aya (jeung kuring geus katempo sababaraha kali), anjeun tiasa ningali naon keur weaklings. Jero, anu jiwa kosong sarta gering, saha pisan cemas sarta aman. Ngan sacara koléktif méré éta rasa kuat.

  5. kaméra 2 wrote:

    Rada dicokot megatkeun

    Nyata atawa Panggung Attje Chick unwell

    Attje (12 taun di kamar keur WPB) ieu sabenerna wand nya balik nalika manéhna galecok ngeunaan Psy-op Faber balik meja di ruang 2e.

    Sempet manehna moal geus alus salila bacaan naskah nya, anjeun tiasa, tapi manehna boga sababaraha pangalaman. lajeng pamutahiran ;-), seltzer tuh keajaiban

    Atawa, Alternatipna:

    Bakal manehna geus sakali bener engrossed dina hal ieu ?? Jeung kudu aranjeunna lumangsung maca ramatloka ieu nu ngungkabkeun 95% keur sakabeh masalah téh murni staged PSYOP. Ieu bohong jeung akting nya teuing jeung éta
    manehna bray nurani nya jeung jiwa nya jeung manehna janten unwell naha ???

    Émosi nu geus tebih ka handap (urang sebut Emo-Gedong) tina telegraf jeung engké, Attje ampir sejen tina wand nya.

    https://www.telegraaf.nl/video/3387271/kamerlid-onwel-tijdens-debat-anne-faber

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3386528/emoties-lopen-hoog-op-bij-debat-michael-p

    https://addiction.lovetoknow.com/wiki/Compulsive_Lying_Disorder

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup