Ngiring group protés sorangan

Filed dina warta analisis by on Pébruari 26 2016 8 Komentar

Di Amérika, hiji pausahaan nu geus eksis saprak 2012 Panongton Dina Paménta panas. parusahaan nyadiakeun urutan umum, kaasup "démonstran palsu". Dina 2013 I diatur conto kumaha jasa ieu meureun teuing heubeul. Ogé di taun anu sarua éta ningali kumaha AIVD nu kabuka siswa recruits. kituna urang bisa disebutkeun kalawan kayakinan yen ieu teu fenomena anyar. Jeung Amérika moal bener balik di wewengkon éta, tapi hayu urang teu nyangka yén hal sapertos ngan lumangsung dina sababaraha tujuan jauh. Walanda meureun pisan mahér nurun ieu hal. Anjeun malah bisa nanya ka diri sabaraha urang nambutkeun diri lila ieu disumputkeun na cicingeun narima duit tambahan dina akun ku cara AIVD nu.

wegmetdemonarchie-JoannaKuring boga bukti, tapi hiji conto anu alus. Ogé ti 2013. Meureun anjeun apal nona ieu masih. Hiji poé manéhna mecenghul spontaneously di Teater Beatrix di Utrecht kalayan sapotong kardus kalayan teks "Handap kalawan Karajaan kasebut 2013". dinten yén Aisyah kajadian bisa cycled leuwih sarta nempo yen aya pager. Lajeng baé wondered naon ieu jalan. Lajeng baé noticed yén Ratu éta hadir. Manehna lajeng kantor leuwih sirah ka ngajalankeun toko pikeun nyokot sapotong kardus. nona nu - disebut Joanna - ieu lajeng ngajemput na kituna aya dina berita. Éta ogé kudu boga kabogohna ngomong dina TV Pauw na Witteman. kasuksésan Joanna! Manehna hayang ngamimitian jenis gerak lalawanan ngalawan monarki. Kapindahan ieu bakal muka ramatloka disebut hetis2013.nl. kituna ramatloka nu geus datang. Sababaraha waktu engké, salila Joanna penobatan ka ditahan deui. Deui, ieu diperpanjang deui dina TV. Manehna tumaros atoh ngan dipigawé ka Joanna. Ogé dipigawé!

Alesan Kuring nyebut ieu anu Abdi hoyong nunjukkeun kumaha rupa inisiatif protés sigana jadi lengkep orchestrated ku AIVD nu. Kuring bakal ngalakukeun nurutkeun Joanna atawa rada dina dasar "batur sapagawean a" Joanna disebut Gijs Peskens jeung sababaraha gambar kaméra. Gijs Peskens jelas - ngamimitian - pisan kana protes. Anjeunna kabukti nepi ka unggal madhab. Anjeunna aktip dina pergerakan ngeusian, tapi manéhna ogé ngungkabkeun registrant sahiji website hetis2013.nl. Gus na Joanna diréaksikeun dina jangka waktu sorangan dina asumsi kuring (handapeun bagian ieu) Éta maranéhanana éta infiltrators AIVD. Nu ieu mah di katuhu maranéhanana. Ayeuna anjeun bisa pikir "Alas Gijs sugan ngan hiji budak aktif anu mikanyaah protés". Sumuhun, Anjeun tiasa. Tapi dina jangka waktu kuring diawaskeun a pilem ngeunaan Urang Dupi Robah Amsterdam na aya mah dijieun hiji penemuan anu luar biasa.

Tadi mah geus di balik Gijs ngoperasikeun handapeun sababaraha identities. Ayeuna yen dina diri teu héran. Salaku panulis, Anjeun ogé bisa dianggo dina pseudonym a. Gus seemed pikeun ngalakukeunana. Angger teu bisa manggihan kaca Facebook tina identities ieu, tapi masihan waktos nu hasil di handap:

Jacob-bruinsma

Film nu dijieun ku saurang nonoman ku kaméra HD basajan tur channel youtube sorangan, kuring nempo ka kaheranan kuring beungeut anu wawuh ka kuring. Tapi kasampak di dieu.

Estu Gijs bakal langsung nu muda tina Malieveld ka tempat sejen. Aya gadis anu nyebut "Di sisi leuweung!"Tapi euweuh, grup mana anu ka kota. lajeng lalajo kumaha kelompok jalma ngora nu sagala difoto ku pulisi plainclothes. Kuring nanya teu kudu mikir ngeunaan kumaha bangga anjeun ka diri anjeun exert Peta misalna. Kuring ogé nanya teu mikir ngeunaan naon eta sadayana waragad. Pamikiran ngeunaan naon jeung pamadegan poto geus rengse Anjeun sakuduna mah boh. Taya katingal sagampil kumaha eta geus rengse.

Teras we tingali Gus atanapi Jacob (atawa naon eta meureun nu disebut) moal bisa balik. Gijs boga tugas na tétéla diuk nepi. Kumaha saur anjeun? Bisa eta tiasa yén AIVD nu gawéna bener kitu? Pasti moal? AIVD masih klub leutik nu keur motong deui? Anu teu tiasa?

Naon geulis di syuting sahiji nonoman disetir ieu anu anjeunna brings gambar alus kumaha pihak média mainstream nu lumangsung sakumaha defiant, ogé sigana dianggo pikeun nagara. powned presents sorangan salaku klub nu salawasna hadir dina acara recalcitrant. Kituna aranjeunna coba mun ngagambarkeun gambar tina saluran doraka. Anjeun kapikiran lamun kuring make istilah 'Oposition dikawasa"Ngan butuh kaluar rak nu? nuturkeun kompilasi gambar baris némbongkeun Anjeun kumaha gawéna. The Lords of Powned Tangtu motong fashionably diasah sarta ogé. Mémang ogé lantaran nyekel hiji gaji alus keur karya maranéhanana pikeun nagara. Ieu oge mere aranjeunna hak kaadigungan ngalawan pamilon protés, sabab tangtu losers pangangguran aya. Ku kituna éta hébat digawekeun pikeun kaayaan jeung anjeun kudu ngarasa alus dina. Aya anu masih vacancies pikeun 'agén warga anu bisa akur jeung kaméra, tapi meureun wardens dimimitian. Nu katingali saeutik alus, anjeun tiasa nerapkeun dina salah sahiji stasion lokal kaayaan-disubsidi atanapi di klub kawas Powned. Salaku wartawan, anjeun tiasa visualize naon konsumén Anjeun resep.

Teu ukur anjeun tingali dina video luhur kumaha polisi salaku papayung karyawan Powned bakal numpak dina van a, leuwih metot pikeun nempo kumaha gentlemen of Powned sabenerna bade ngarojong pulisi.

Dina video nu handap bisa ningali kumaha a lalaki protés ngora baris ngalebetkeun kana kapamimpinan tina gaya pulisi hadir di dinya. Lalaki ngora kungsi nyetél tenda dina Malieveld. Ieu tétéla kasarna sapanjang ku pagawé ti kuring. Ieu anjeunna hayang balik. Patugas pulisi anu ngalakukeun dina momen anu saolah-olah teu jelas naon nu lalaki ngora sarta nempatkeun dina pamandangan yen anjeunna percaya grup nelepon tumpang tindih. Karyawan Powned téh perwira sacara harfiah hareup pikeun mantuan manehna di peran-Na. Kecap redeeming dina debat oge asalna tina budak Powned kalawan mikropon sakumaha anjeunna shouts "Di dieu urang teu budak!". Ngan kasampak.

Lamun ningali video di handap bakal masihan anjeun, kawas kuring, meureun gambaran yen nonoman kalawan tenda - kawas Gus - ngan bagian tina kalakuan. Kituna teh protes ku jalma ngora kedah meunang bit karakter capriciousness. Ieu ayana sarta komitmen ti kuring diyakinkeun. Hal ieu dirarancang pikeun sakabéh sangkan atra yen eta shames maneh ampir naék ka rahang (Di dieu beuki nembak). Tapi, AIVD deui naon hasilna kahontal ku mahluk tiasa nyandak gambar tina muda hadir salaku dirina 'idiots filter'Database deui méré sababaraha input seger. Dapper henteu eta!

Pondokna, eta bakal sakali deui jadi yén layanan ti parusahaan nu "panongton on Paménta 'geus aya. Ogé di Walanda. Teu sakumaha komérsial sarta kabuka salaku parusahaan maturan kiwari, tapi ngaliwatan rekrutmen mahasiswa sarta jalma daék séjén ngan bisa ngalakukeun nu earn sawatara duit jajan. Oh, naon salah nu? Muhun, anjeun fooling sasama lalaki anjeun grinds bit, tapi ach..wie sabudeureun?

éntri sumber link: crowdsondemand.com, vice.com, Hetis2013.nl, powned

tags: , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Notis wrote:

    Salila perang urang tadi ngaran pikeun eta: Traitors alias tandana NSB!

  2. ion wrote:

    Hoyong Gijs anu nickname pathetic atanapi naon anjeunna dipaké deui, provoking réaksi a. bodo kénéh boga hirup. Tapi dina kanyataanana mah manggihan eta Gijs ogé NSB hoax na provocation aktor anjeunna ogé bakal. Hanjakal keur anjeunna, anjeunna sumping teuing gancang dina gambar ku Vrijland. Zolangzamerhand teu saha sadar anjeunna jeung anjeunna nya NSB anyar mudahan euweuh kahirupan. Kami teu kedah hilap yen dinten urang gaduh ers NSB jempé di imah. Loba nu sering di jam malem mesmerized lalajo. Tapi teu jadi kaget yen manehna bisa ngungkaban deui ngadengekeun ....... Urut kali GDR nyegerkeun jeung téhnik anyar.

  3. Joris wrote:

    Jelas produk.

    Euweuh kejutan atuh anu jenis ieu pausahaan aya. Teu hartosna nu ngadenge nanaon tentang sipatna teu aya.

    Ngeunaan ngabogaan panongton kana sora Paménta urang .. Naon ngeunaan maranéhanana disebut démonstran pro ISIS di Den Haag Schilderswijk taun ka tukang. Pikaseurieun.

    • clairvoyance wrote:

      Yesus Kristus ...... naon pertanyaan!
      Kalawan ieu anjeun ngagaduhan sorangan, sabab anu disqualified keur diskusi serius.

    • kaméra 2 wrote:

      Na kumaha upami Erwin Lensink (nu haram jadah ti jalma, disebut rogue sarta pihak bajak malah ngadeg) H AHA ha ha ha ha, bener spontan
      threw lilin? (Noo weee goseee), Erwin anu direkrut ku nagara, sarta
      kumaha gadis éta saha 2013 on tanda karton ditulis lajeng bisa gabung deui di Pauw na Witjokman.

      Nu katingali eta nalika anjeun meunang it've ceuk Cruiiff, sarta anjeunna, kabeh crooks nyaho sabab AJAX bisa nempatkeun ngaliwatan cocok ngaropéa dina peta dunya nu ageung, Michiel Adriaanszoon of Ruyter nu greatest, eureun ayeuna, ayeuna tahan, tahan hade

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup