Thierry Baudet bakal deui hébat Walanda! Bener!

Filed dina warta analisis by on Maret 27 2019 10 Komentar

Sumber: elseone.nl

Ieu rada luar biasa tur acan rada showy kumaha dokter spin dina poé panganyarna dibawa kénca versus katuhu forcefield on kakuatan. hinaan dugaan kawas "Volkert mana anjeun?" Tur démonstran "Mun rék némbak Thierry pati ngomong, bang" panggero lajeng tangtu Perdana Menteri indignant. Aya bener kitu sababaraha jalma anu ningali buruan? Aya meureun leuwih jalma anu keur akting kabocoran ti urang pikir, tapi kusabab urang ka nu saukur henteu atawa ningali atawa sabab snowed dina média sosial (dimana siap kaayaan ngakuna tentara sagala diskusi nu komentar na sora pikeun bending) sigana kawas kami milik minoritas.

Sagala jenis kritik serius janten diwuwuhan sarta dikawasa. média sagemblengna aya dina tangan kakawasaan, kaasup sawala aya pikeun jalma pikeun nyieun penampilan pro jeung kontra, boh grup téh dina kontrol. Ieu nu konspirasi pamikiran? cap ieu geus jeung éta pakasaban jalma kawas Thierry Baudet.

Katuhu, anti Islam, anti imigrasi ku jalma kawas Wilders na Baudet numbu ka nasionalisme anti EU jeung kritik; dimana kritik numbu ka pamikiran stigma konspirasi. Yén pamikiran konspirasi aya dina péngkolan dikawasa média alternatip na napel bumi datar, UFOs tur sagala révisi jujutan dicampurkeun disinformation sadar, sahingga eta janten handap cut eta ka tahap salajengna ku "Kanyataan checkers" tina kakuatan. Yén sanggeus kungsi ngomong luhur bakal dianggap PHK ku loba salaku teori konspirasi deui sarta jadi kakuatan basajan tetep di leungeun tina clique heubeul.

Dina sababaraha artikel I dipedar kumaha kaulinan karya oposisi dikawasa na kumaha Grup badag jalma dina populasi nu gawe cicingeun keur urutan ngadegkeun. Jalma kawas George van Houts, nu bisa ngumpulkeun conspiracies kalawan nempokeun téater, tapi salawasna digabungkeun ngawangun dina layung palsu ku hint of misinformation, jadi kanyataan checkers lalaki dina dewan bejana kaamanan net meunang deui kana garis. Duanana pulitik sarta pamakéan média quarterbacks kaamanan net. Di masarakat mainstream nu Inoffizieller Mitarbeiter siap ngawas diskusi di jalan, jam gawé, dina pub atawa dina média sosial sarta guna leumpang di grup protés ti kénca atawa katuhu. "Dupi anjeun gaduh bukti Vrijland?" Sumuhun, Abdi hoyong ngadamel dokumenter ngeunaan lamun kuring kungsi anggaran anu John de Mol urang ANP atawa boga warta Nomer. Éta leuwih rewarding kana maca jeung diajar buktina dieu remen ditémbongkeun. Tapi loba mayar saeutik atawa euweuh perhatian.

Ngan ngabayangkeun deepened dina artikel ngeunaan Baudet atawa contona ti Britania Raya jeung Gibraltar Uni Éropa kaanggotaan referendum didieu dina website. Ngan eusian kaluar kecap relevan dina widang teang jeung anjeun meunang eta dikirimkeun dina platter pérak. Ieu rada gampang ka Pierce ngaliwatan sagala lakonan dina. Hijina masalah nyaeta urang teu ningali eta urang bisa fooled atawa ngan saukur teu wani yakin yén éta téh pira goreng ti urang panginten. Kami biasa sistem ngadegkeun tur urang teu yakin yén urang bisa mawa dina robah sorangan. "Anjeun tiasa becus ngeunaan eta" nyaéta dangong diadopsi ku paling, pikeun narik paling jaket konéng dina hal ekstrim, atawa matak hiji sora protés pikeun pamimpin pulitik anyar partai politik seger. Yén pamimpin anyar geus dilatih ku kakuatan anu sarua, urang malire keur genah ngan sakeudeung. Sagampil kami ningali média anyar salaku The Post Online eagerly maca, tapi teu ningali nu ngan ku média mainstream sarua jeung diwanohkeun ku feed Google News. Para sasterawan dina loka sarupaning némbongan janten sadar tina kritik di masarakat jeung sangkan ulah kasampak di sajarah maranéhanana jeung urang teu sadar urang yen aranjeunna kakarék dibuka masker anyar.

Urang neruskeun nyangka robah ti luhur, bari "luhur" warna ku grup ngabogaan sadia sagala resources na urang uninga kahayang sentimen ti urang sarta tetep keur sanggup tumuwuh sentimen jeung channel. Éta jadi hésé pikeun nempo? Pasti moal? Keur naon urang ngalakukeun ngeunaan eta? Maksudna patarosan badag! Naon anjeun bisa ngalakukeun pikeun diri geus teu anéh diperkirakeun tingali luhureun sarta démokrasi keur unggal generasi sarta unggal évolusi sosial, masker anyar jeung pawns siap. Geus waktuna pikeun mikawanoh yén démokrasi mangrupakeun farce a. Prinsip démokrasi teu a farce, tapi kanyataan yen pawns di democracies (sakumaha urang terang) dilatih jeung disetir ku bloc kakuatan nu ukur hayang urang méré penampilan partisipasi (tapi kacida teu aktual tur partisipasi nyata) ngalakukeunana ayeuna pasti malah mun ngakibatkeun tobat. Ieu mirip jeung démokrasi anu mawa nagara NATO lamun maranéhna boga "dahsyat mairan" serelek di Wétan Tengah nyorong maju demokratis lajeng pawns anu éksklusif turutan kalénder barat. Jadi democracies Éropa sanggeus Perang Dunya II téh dibawa ka kami di contention. Ieu farce a.

Hijina robah nyata kedah (jeung ukur bisa) dimimitian ku maranéhanana anu ngajaga piramida kakuatan. Mangrupa pondasi farce ieu populasi sorangan. Salami rahayat masihan legitimasi neruskeun Sistim ku terus ngajalankeun jajal atawa nuluykeun pikeun ilubiung dina link-katuhu (palsu) démo dikawasa, nanaon robah. robah dimimitian di peletakan datar tina médium gizi pikeun tegangan nu katempo demokratis dibangkitkeun ayeuna langsung na. Polarisasi by syam serangan (palsu) teror jeung perdebatan pulitik bohongan ensures yen jalma dina kakuatan bisa tumuwuh di kénca versus forcefield katuhu. kecap radang inohong publik atawa démonstran (diaudit) cahayana seuneu salajengna. robah dimimitian ti urang nu euweuh cocok panjang pikeun ieu. Éta damn hese, kusabab beuki loba jalma anu gumantung sistem anu sarua sarta dina sababaraha cara duit jajan (atawa sakabéh karir) earn. Kituna robah badag nyata bakal datangna ngan lamun angka nu gede ngarupakeun jalma datang ka nyadar yén maranéhna boga kapentingan jangka pondok. Hoream, narcissism, duit atawa ngan saukur buta keur naon dina: Anjeun ngaranan eta. robah badag henteu asalna ti media atawa politik, tapi asalna salaku unggal individu eureun méré rojongan sistem. Sarta saloba do, wangunan leungiteun yayasan anak, sahingga ka ambruk.

Anjeun teu bakal ambruk? Anjeun nimu eta sabenerna jadi rupa? Naha, sabab boga hirup nu kawilang sepi nice? Dupi anjeun nengetan? Contona, lamun rada ku pulisi ukuran kaayaan geus dilaksanakeun dina taun panganyarna? Anjeun ngaliwatan naon arah eta mana di? Teu nu ngarasa alus? Rék cicing dina panjara digital sababaraha taun, dimana dulur jeung sagalana anu diawaskeun? Muhun, anjeun bisa manggihan yén sabenerna ogé ngarasa aman. The Calvinism heubeul 'aman Yesus' leungeun 'na gareja geus flown di "kaayaan aman dina Daddy' na Pendeta tina layar rectangular. Gampang carana eta, tapi nu anesthesia jeung média hipnotis anjeun teu secukupnya asam nu. "Leres, tapi kudu kumaha deui wae béda? Kedah urang sadayana ti ngawitan scratch deui? "Sumuhun! Tapi anu merlukeun shift lengkep dina pamikiran jeung lolobana timer deprogramming sistem kapercayaan urang. huh pikasieuneun! Lah maneh mungkir yen kaisar boga baju sugan loba scarier.

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Aya sambungan sejen antara FVD na TMG (PowNed)

    "Pwned" nyaéta kecap pagawéan, comm ukur dipaké salaku babasan gloating atawa leuwih dominan, kontrol, atawa meunangna. istilah aneh ieu dipaké dina paling atawa di vidéo kaulinan, sanajan eta geus kapanggih cara na kana paguneman offline. Lamun anjeun nuju pwned, anjeun geus dielehkeun ku hiji lawan, atanapi di dina fashion humiliating. Ieu ook mawa konotatif gagal hébat dina bagian nu pecundang urang.
    https:// http://www.lifewire.com/what-is-pwned-2483497

    https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4658136/carriere-annabel-nanninga-forum-voor-democratie-fvd

    https://twitter.com/DHofbar (Mapay euweuh perhatian ka logo, Anjeun baris ngarasa ngan hiji bueuk 😀)

    Sarta tangtu bueuk nu powned, naon dina ngaran. Naon domba sheared améh slaughterhouse nu?

  2. MB. wrote:

    Loba gambar tina demonstrator nu (jeung publikasi na sateuacan eta malah tangtu yén Aisyah sempet uttered kecap) ngajadikeun hiji pikir ngeunaan pangaweruh.

    • Zonnetje wrote:

      Dina Madurodam JS sagalana diarahkeun naon dina suku ti tersangka biasa. Malah "kacilakaan" diarahkeun. Salawasna maranéhna nuju schemen aranjeunna ngan moal bisa meunang cukup tina eta bareng jeung sora warga alus. Anu diaku ngawula Masters maranéhanana. Budak maénkeun éta sakabéh sakeudeung. Nempatkeun ngan masker. festival Venetiaals nanaon on. Zum kotzen.

      • ZalmInBlik wrote:

        enya Zonnetje Idd, warga madurodam rata teu nyaho hadé jeung anu conditioned / indoctrinated diri gabung ngajalankeun arus jeung lamun eta bisa FF mun niup eta kabeh angin ... tulang tonggong jeung integritas henteu bagian tina kosakata tur aya ti hiji umur dini kaluar kuring pikeun ngumpulkeun kaluar, jahit / peso stabbing di tukang jeung elbows dianggo hadé nyaéta alat. Akting na nu nunjukkeun polos sirah conditioned na di Samentara jeung péso balik deui ka ngamanipulasi Machiavilliaans, mangka mimiti pegat di slack pondok ... ngegel, pot tunggal baseuh

        • Riffian wrote:

          enya fillmpje ieu sums dinya kabeh babarengan, hypocrisy nu splashes sakumaha anjeunna tiasa ngucapkeun integritas Kecap satuju haha ​​😀

  3. Zonnetje wrote:

    Kuring ngan maca yen "Forum pikeun Démokrasi 'ngalawan hiji Nexit
    milih soré ieu. Budak, Madurodam démokrasi dina narrowest na teu aya. oposisi dikawasa jeung aktor midangkeun salaku extension langsung tina elit mumusuhan bisa kapanggih di dieu. Budak butuh bir sejen alus tur chip bari Anjeun tiasa.

    • ZalmInBlik wrote:

      Teu ngan ngalawan Nexit, tapi ogé ngalawan ketak pikeun kirang gas di Groningen (tingali hofbar video on t tungtung) salah zeggn na doen..ondertussen séjén anu ngantosan budak motong bulu betah dina 'Jurusalamet' salajengna anu méré aranjeunna tajongan hiji ... tapi naon kajadian tetep undian tur asa robah 😀

  4. kaméra 2 wrote:

    integritas jalma panganyarna dipasang ku ZalmInBlik anjeun meunang ieu:

    Hiji acara kalawan Hiddema di jas latex bodas tur wiggling dina skybox of Eerdmans.

    Di hipnotis teh nonton TV sapopoé anjeun teu bisa exposen éta palaku. Hiddema komo
    Kecap dokter spin sorangan daun niupan tina sungut

    The kaadigungan disebut jalma lalaki anu kacida alusna acted na nalika anjeun meunang kaluar TV léngkah Hipnotis lajeng ningali jeung ngarasa yén lalaki ieu aya nanaon pancen nganggur yakin. Hiddeman anjeun malah moal bakal percanten mun masihan daptar balanja lamun anjeun gering bohong dina ranjang.
    Loba téks na bragging basa latihan paling kecap jeung jiwa vacuous ... (urang tetep rapih)

    • ZalmInBlik wrote:

      éta malah parah lamun WNL hébat (urang jeruk) ieu fascists steril huluna yakin éta, Hiddema asalna ti NSB kelamin dipikawanoh tur isin lantaran écés henteu sabalikna. posers ieu timer taqwa overfed airtime meunang madurodam nyebutkeun sagalana alam ...

  5. ZalmInBlik wrote:

    Hehehehe katuhu Cliteurtje sanggeus sectarianism boga kolom anyar jadi rigged mana domba tiasa entrench, Anjeun pas ogé disebatkeun yen kajadian di nami atanapi willy nyaeta ayeuna ngan sasak anu jauh teuing ..

    ,, Urang téh leuwih ti saukur partéy pulitik. Urang kudu rukun sakabéhna anyar wangunan kalayan lembaga sorangan: pihak a, a penyiar anyar, koran sejen, wewengkon sawala séjén sarta ogé mibanda pisan lumangsung di universitas, "nyebutkeun anjeunna.
    https://www.msn.com/g00/nl-nl/nieuws/binnenland/cliteur-fvd-moet-nieuwe-zuil-bouwen/ar-AAASsRk?li
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3535049/cliteur-moet-afstand-nemen-van-baudet

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup