Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 8 Komentar

Sumber: rtlnieuws.nl

Teu tetep nepi ka operasi psikologi jadi loba (PSYOP urang) nu ayeuna ngapung ka Ceuli. I ngumumkeun yén kasus kawas nu ti Anne Faber antarana kedah ngakibatkeun bubuka pilarian babarengan 'aplikasi. Dinten ieu kami oge ningali peluncuran aplikasi nu kadorong ku media; dimana maranéhna robah nami tapi malah di 'Sherlock', jadi maca meunang ka Googling pikeun aplikasi anu henteu dina Martin ramatloka Vrijland tur jadi manggih kaluar yén sagalana geus rencanana lila.

Operasi psikologis (PsyOps) digunakeun waktos sareng waktos deui pikeun ngenalkeun panerapan sareng ukuran anyar. Kali aplikasi éta sigana jihuna, tapi pikeun nyababkeun jieunan Walanda lain ngan saukur nenjo poténsial, tapi ogé méré Anjeun hak make kamera anjeun, mikropon sareng lokasi, ku kituna anjeun bisa sacara hukum diketok.

Dina artikel abdi 29 Dupi panungtungan. I masihan éta mingpin kasimpulan ringkes kumaha sagala perkara pembunuhan taun panganyarna pikeun panerapan anyar jeung ukuran. Mangga baca aranjeunna ngan pikeun masihan (di dieu). Bubuka aplikasi I ngumumkeun on Désémber 18 2017 mun. Kanyataanna, sakabeh eta hal sumping kaluar naon atuh diprediksi, tapi sigana yén hipnotis sahiji média anu jadi kuat yén henteu masalah naha maneh nembongkeun kaleresan; jalma teu ngadangu atanapi ningali eta ngan saukur.

Samentara éta, urang dijieun haneut deui ku bisi leungit saterusna (Anja Domba), Ku kituna urang mikaresep bade ngundeur aplikasi nu anyar. Ogé néangan hiji pyromaniac di GoudaMantuan nangtukeun sapanjang jeung bubuka gancang ti aplikasi spionase. Sumuhun, tangtu we tingali gambar tina leungit Anja Domba jeung kahuruan téh nyata, tapi lamun urang mimitian kadang mun meunang nu urang maénkeun kalayan masalah dijieun; homicides timer dijieun numana karakter utama ti téhnik pilem (software dasar) anu dijieun salaku "palsu jero?

Kalayan sofwér nu tiasa diundeur anjeunna tiasa nyieun jalma anu teu aya sareng nyieun jujutan sakabéh; diantarana aya bukti vidéo, poto sareng kaasup babaturan sareng kenalan anu ogé dikaitkeun kana hirup kalayan téknik anu réa jero (klik link ieu tur tingal kumaha anu hade). Panempo TV atawa pamaké Facebook baris nempo gambar pamikiran yén sigana nyata. Sarta sangkan anjeun tiasa mawa urang mode ditampa gampang pikeun panerapan anyar. Maksudna usaha patut eta.

Sakumaha didadarkeun di, abdi ngumumkeun yén profésional bakal dina lamping 29 Méi. Dinten ieu kami oge maca telegrap:

Minggu kamari pangadilan di Limburg mutuskeun yén Mondrian kedah ngabagikeun gambar kaméra tina Thijs H. jeung otoritas yudisial kanggo panalungtikan salajengna. Klinikna teu hoyong masihan gambar samemehna kusabab karusiahan médis. Tapi hakim marentahkeun supaya hak husus ieu kedah ngagentos tina pentingna milari bebeneran. "Kuring ngarti yén OM hayang nempo gambar sareng nyandak putusan pangadilan pikeun béwara".

A pangacara anu narima violating hukum ku bewara pangadilan? Nu geus jadi acan indikasi sejen yen urang nuju deui kaayaan hiji hal PSYOP. Samemehna urang ningal dina Jos Brech masalah kumaha pangacara Gerald Roethof tanpa oposisi katampa nu DNA diala dina hal leungit, ieu dipaké dina hal éta maung Verstappen (resmina rajapati a lantaran euweuh bukti rajapati). ku kituna aya megatkeun hukum tanpa oposisi. Maksudna ukur alam jeung katampa sakumaha operasi psikologi sapertos anu leres rigged keur kaperluan éta: adapting panerapan anu normal bakal pernah ditarima. Jeung ahli hukum PSYOP-siap katuhu anu shrug taktak maranéhanana pikeun pelanggaran flagrant tina hukum geus maneh mun téh kakara hal panganyarna ngahurungkeun kana hukum anyar jeung ayeuna teh rengse.

éntri sumber link: rtlnieuws.nl, rtlnieuws.nl, nieuwsopbeeld.nl, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Anjeun terang aranjeunna komentar wel..die dina média sosial ku jalma anu nyaho protagonis nyebutkeun. Kitu gawéna. Operasi PSYOP anu diawaskeun ku tentara ngakuna média sosial: jalma anu ngahutbah yén maranéhna terang rahayat.

    urang ngantep janten jelas: anjeun tiasa ti mana wae profil média sosial kasampak jalma leuwih atawa bener aya. Sanajan maranéhna boga daptar babaturan atawa diaku dina poto maranéhanana / video; malah lamun éta hasil boga gambar tina kulawarga, pilem, foto, jeung sajabana baheula. Sadaya ieu harese dijieun kalawan software. Éta sababaraha jam gawé keur tukang palsu jero. Ogé, babaturan, barudak, kolot, jeung sajabana bisa deepfakes jeung / atawa Inoffizieller Mitarbeiter (trolls State) téh.

    Réaksi média sosial téh teu dibawa serius, kantun kusabab kamungkinan teknis nu eta milik operasi psyop nu ngawas média sosial sawala jero leuwih propil palsu jeung / atawa Inoffizieller Mitarbeiter.

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/06/deepfake-trol.png

  2. Matthijs van den brink wrote:

    Mun pengacara nu nyebutkeun anjeunna narima uleman ka bewara pangadilan, eta hartina persis yén manéhna baris becus kapayun dipercaya di perhatikeun jeung euweuh deui.

  3. kaméra 2 wrote:

    Ah maneh nelepon Gouda, éta kotana lilin 🙂

    Naon panarajangan atanapi cuaca mobil meungkeut ieu dikirimkeun unggal waktu. Kabéh kahuruan téh individu jeung kahuruan téh dipareuman ngan dina jangka waktu sateuacan bade rungkun meungkeut atawa mobil dina seuneu, mangka ogé diteundeun di leungeun nyebutkeun, dijaga? 😉

    https://www.ad.nl/gouda/negentiende-auto-in-vlammen-op-aan-plaswijckweg-in-gouda~ae81cc84/

  4. kaméra 2 wrote:

    Oh, ulah api di mobil individu didieu sacara gembleng sakaligus mobil ampir afgefikt. Taya nagreg, naon kedah kami
    aya mun ngalakukeun pikeun nyegah hareup salawasna?

    https://indebuurt.nl/gouda/gemeente/autobranden-in-gouda-dit-moet-gedaan-worden~73853/?utm_medium=widget&utm_campaign=indebuurtgouda-integratie-populair&utm_source=AD&utm_content=150×694

  5. Ikbenwakker wrote:

    Kumaha karyana parantos lega diukur dina film The Circle. Henteu fiksi, tapi sakadar pikeun jalma-jalma digunakeun ku hal ieu. Kuring geus nyebutkeun ieu saprak kuring nempo film.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup