DNA positif tina database nasional sajaba leyuran rajapati

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 26 Séptémber 2018 11 Komentar

Sumber: forensicmag.com

Tangtu, pisan bungangang yén hal Walanda maung Verstappen ngarah ka newak of Jos Brech. Saméméhna DNA ngarah ka newak ti Jasper Steringa bisi Marianne Vaatstra, jadi DNA téh hasilna. Geus atoh ngarah ka sistem pangaturan anyar diwanohkeun ku pahlawan jurnalistik nagara urang Peter R. de Vries, nyaéta 'sidang ku média'. Éta gain munggaran. Hayu urang jujur ​​éta ngan kristal jelas yén Jos Brech nu palaku tina rajapati ieu.

Dina panempoan abdi, universitas kedah duanana perkara ogé dina agenda na catetan salaku ulikan na akademi maranéhanana. Ogé, guru kudu ngajarkeun siswa maranéhanana gugatan nu bisa ngan megatkeun aturan lamun diperlukeun, ku DNA ti hiji hal ngagunakeun dina hal séjén. nu mana lamun Jos Brech sarta jadi santri gaduh conto alus teuing ditempo kumaha panerapan bisa adaptasi ku ignoring hukum.

Lamun hayang jadi pengacara kriminal sarta rék earn duit jajan alus, anjeun kudu diajar tetep sepi tur nyieun euweuh bantahan ka missteps légal misalna. Barina ogé, bagian tina klub nu nyumbang ka konstruksi tina 'sidang ku média' anyar sistem. Anu mangrupa posisi menak. Panungtungan tapi teu saeutik mawa anjeun diajar diskusi kumaha syam na arguing dina TV jeung hakim TV Peter R. de Vries, ku kituna méré gambaran ka janten pangacara alus, tapi ayeuna keur ngaganggu panempo ti trek salah légal . Anjeun peryogi pangacara anu sabenerna ngadalikeun téhnik NLP sarua manajemén persépsi sakumaha Jeroen Pauw jeung emo pamaén nya sakumaha Peter R. de Vries. Ieu mangrupakeun profesi éndah mun bisa jadi pangacara PSYOP. Ieu umumna nyadiakeun kandel Mercedes on.

Anjeun tiasa manggihan mana sagigireun DNA jeung nempel mana, sabab sabenerna bisa ngan butuh off jeung batur. Lamun boga DNA batur sakali anjeun bisa ngalakukeun hal eta malah dina adegan kajahatan lokasi; upami hoyong underpants atanapi mana rék. Teu yen ieu geus lumangsung dina kasus maung Verstappen. Nu bakal jadi pamikiran konspirasi jeung anjeun teu hayang. Saliwatan, éta oge mungkin keur DNA kana ngayakeun réplikasi synthetically, tapi nu pernah bakal ngalakukeun kaadilan jeung hal gancang janten leungit sakali anjeun diilikan tina DNA sarerea. Najan kitu, kami positif sarta optimis. Umumna bisa disebutkeun yen éta ngan merenah pikeun ngeureunkeun DNA sarerea dina database nasional. Maksudna sagampil merenah nya éta mangpaat pikeun sakabeh sidik sarta gambar sarerea. Geus kapanggih ditelasan batur, teras anjeun ngan bakal perlu neangan DNA sagala jeung anjeun kudu penjahat teh. Basajan saperti éta. Anjeun terang yen ayeuna pasti abdi tiasa nganggap?

Lamun geus ka tatangga di kopi nu geus undoubtedly Anjeun DNA mana dina korsi, méja atawa cangkir kopi. Lamun éta tatangga sarua lajeng kapanggih maot dua poé sarta perenahna di imah supados awakna geus kapanggih dina kaayaan lengkep dékomposisi (NFI sahingga teu mungkin mun némbongkeun malah rajapati atawa nyiksa seksual) ti teu Peter R. de Vries ukur ngan tweet : Urang saena anjeunna! Lajeng Pangacara Anjeun ngan Jeroen Pauw datangna dina siaran pikeun ngajawab naon na babbling ngeunaan kontaminasi cross, tapi geus jelas: Anjeun nu murderer sahiji tatangga anjeun; naha atanapi henteu eta anu tiwas. Tur disebutkeun aya meureun sabagian poto buligir tina tatangga anjeun kawas awéwé anu kapanggih dina PC Anjeun. Jalma anu can tangtu 100% diundeur ku anjeun, lantaran pamaréntah sarta pangadilan boga katuhu pikeun nyimpen hal on PC Anjeun. Muhun, maranéhna sabenerna boga hak, tapi nu aranjeunna pernah bakal ngalakukeun alami. Hayu urang moal invent sagala sorts skenario henteu kabayang. Hayu urang ngan jadi optimistis tur positip ngeunaan database DNA nasional. Nu ngan kudu datang!

Ieu bisa ogé jadi yén kami geus dimaénkeun ngaliwatan operasi psikologi (PSYOP) jeung kasus rajapati hyped nu hiji palaku dijieun, tapi sakabéh urang masih tiasa nganggap yén ngabogaan DNA sarerea ngan mangpaat. Anjeun tiasa jadi loba hal ngahontal solusi; kumaha anjeun kasampak di dinya. Sarta kadangkala rék ngan sababaraha urang bangor nanaon tiasa iklas ngalepatkeun nu lamun henteu sagala cara séjén pikeun tackle. Naha henteu?

pamaréntah memang boga paling barudak sahandapeun 18 sadayana pemetaan DNA sabab hadirin yén kungsi prick keuneung. Nu propil DNA anu rapih (masih rada haram, tapi dzat ogé) di RIVM di basement. The positif ieu - dianggap sarua optimistis - lamun contona, anjeun bisa nyieun vaksin custom keur unggal Dutchman, Anjeun tiasa custom fit mun DNA maranéhanana. Anjeun tiasa contona di urang anu gaduh predisposition genetik ka Alzheimer nambahkeun Kulub solusi pikeun vaksin, sapotong ieu perbaikan DNA. Hal ieu sabab urang boga sababaraha taun uninga metoda CRISPR, kodeu husus (jawab nu predisposition genetik) bisa ditandaan jeung bisa digantikeun ku kodeu dibalikeun. Contona, Anjeun heubeul urang nu datang ka meunang vaksin flu taunan maranéhanana bisa méré tambahan saeutik dina vaksin maranéhanana, jadi predisposition maranéhna pikeun Alzheimer repaired ku anjeun. Nu mangrupakeun ngembangkeun hebat! Ngan naha saha bakal rék boga profil DNA! Contona bisa nulungan jalma kalawan kacenderungan hébat hal pikeun mikir kritis mantuan ku nyieun adjustment leutik. Contona, pitulung Anjeun sateuacanna pikeun nyegah gangguan kabiasaan doraka ngaliwatan vaksin. Éta kawas keur sanggup kasempetan gede!

Sumuhun, ayeuna hukum supados anjeun bisa ukur make DNA dina panalungtikan légal jeung hijina tur ngan pikeun panalungtikan nu DNA geus turun, tapi untungna teh bisi maung Verstappen dijieun kieu geura-giru geulis lemes bisa disaluyukeun. Tur upami vaksin anu wajib di mangsa nu bakal datang, anjeun ogé bakal masihan anjeun hadir hade ka vaksin kitu. Ieu merlukeun, tangtosna, vaksin tukang ngaput-dijieun, tapi lamun nyaho anu asalna ka klinik, nu tangtosna rupa. Kumaha merenah kitu? Kumaha mangpaat éta lamun aya ngan daék rapih dina garis sangkan warga lumangsung ngaliwatan vaksin ngaropéa. Kumaha saur anjeun kumaha mental inohong kasehatan ongkos kajahatan lajeng neuteup ngaliwatan 10 taun? Hébat baé! Ieu dasarna aya dina suku nagara urang.

Saliwatan, anjeun ngan bisa ngalakukeunana sakumaha kaayaan hiji. Barina ogé, anjeun geus meunang kapamilikan légal leuwih awak warga Anjeun liwat orgaanwet. Jalma masih bisa milih naha maranéhna boga kapentingan tutulung, atanapi ti rék ngalakukeun tapi anu sabenerna anjeun. Awak ayeuna diatur ku hukum nagara. Sarta naon Hormat anjeun bisa ngalakukeun pangropéa. Sadérék ogé jeung jaringan jalan jeung wangunan, jeung sajabana, ku kituna anjeun bisa ngalakukeun jeung awak warga Anjeun.

A database DNA jadi plainly nawarkeun perspéktif sarta kami ngan kudu jadi optimistis ngeunaan. Tangtosna nu tos salawasna jalma doomsayers dimimitian hiji totalitarian Wani Anyar Dunya téh jadi, tapi aranjeunna pessimists. Mun anjeun hiji optimist anjeun salawasna kasampak di pilihan jeung ninggalkeun sésana dina pamahaman etika sahiji politikus kapilih sacara démokratis, nu ukur ngalayanan gawang 1: a dunya hadé pikeun anjeun!

éntri sumber link: trouw.nl

tags: , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (11)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Keyboarde wrote:

    "Awak geus diatur ku hukum Nagara"
    Ieu teu sagampil maot lamun nuju ditampik? Awak anu masih ogé lulus nagara anu nyatakeun lamun maot na geus pernah teu ditémbongkeun pikeun ngidinan?

    Saterusna, hatur nuhun kanggo Artikel anjeun, ngajadikeun jelas kumaha cautious tur waspada Anjeun kedah mibanda / hormat kaayaan sarta hukum na. Aranjeunna buka salajengna jeung mayoritas hébat téh buta kana. Atawa aranjeunna ukur pikir nu mayoritas mangrupakeun buta; Kanyataan ieu méré pangaruh anu sarua ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Pikirkeun sual nu ...
      Naon status légal sabenerna ayeuna? nagara owns organ anjeun? nagara owns sakabéh awak anjeun?
      Kuring nyebutkeun: enya

    • leapfrog wrote:

      Organ nu dikaluarkeun tina jalma anu doomed na dying malah jadi giat. Atoh sakabeh proses tina Panén organ geus nempatkeun ojah, sakumaha janten jelas nu kaséhatan sabar urang geus mudun jeung anjeunna nya saluareun panebusan, ngan mun cicing sababaraha jam. Wrongly lajeng bakal ngobrol ngeunaan "salamet" sabab sabar pasti moal maot acan. pati otak diduga dibewarakeun batur maot lamun parabot ayeuna geus teu ngukur fungsi uteuk. Saméméhna vitamin éta teu sabab teu bisa ngabuktikeun. Ayeuna anjeun pikir anjeun terang sagalana, tapi nyaho naon maranéhna terang ayeuna geus deui overtaken jadi sababaraha taun.

  2. ZalmInBlik wrote:

    Siaran Merak 21-09 Jl. Dupi pisan metot utamana bagian mana Roethof shouts "Kuring ayeuna dipingpin .." sapotong NLP di na pangalusna, éta anu dijieun kuring nyangka ngan ngalakukeun kuat yen urang ningali ' téater pikeun beurat nagara mana aturan tempatna geus doomed ka binasa

    https://www.npostart.nl/pauw/21-09-2018/BV_101388634 (Ti 16: 08)

  3. Wilfred Baker wrote:

    shit Suci Allah, anjeun sadaya masih gaduh alemaal ulah ngakuan yén aya anu dipintal ieu dimana bagian tina hiji geinig program pisan leutik?

    Bade sakali jero I nyarankeun, ieu anjeun.

    https://youtu.be/8ucCxtgN6sc

  4. Wilfred Baker wrote:

    pos panungtungan kuring flickered kaluar, di dinya deui.

    https://youtu.be/8ucCxtgN6sc

    Kuring boga barudak, tapi DNA anu geus rencanana heur sadayana kooters!
    WIFI

    bogoh

  5. Riffian wrote:

    "Jelema moal berontak. Maranehna moal Tingali nepi ti maranéhanana panjang cukup layar aya bewara naon lumangsung ".

    - Eric A. Blair (aka George Orwell) buku cutatan: 1984 (1949)

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup