The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar

Sumber: nieuwsblad.be

éta tweets livestream ti Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos Brech nyebutkeun anjeunna bakal ngobrol ngan lamun waktu anu katuhu jeung anu waktu geus asak ukur nalika anjeunna dimimitian ngartos naon anu bade di. Urang ngan disaksian aktor Patsy anu muterkeun peran-Na jeung psyop pangacara na?

Aya kénéh waktu saeutik stretched ku mentioning nu gugatan nu berpungsi dina modél 3D dina ngambah DNA kapanggih dina underpants sahiji maung Verstappen. Jos Brech ogé kudu indit ka Pieter Baan Center pikeun panalungtikan psikologi sahingga hal kasebut nicely stretched na stretched jeung sidang ku média éta hiji kasuksésan hébat dina ieu Masalah Réaksi, Solusi bisi ngamajukeun ditampa ti database DNA nasional.

The miracles teu acan di dunya. Ieu écés sababaraha néangan jeung ieu hiji tugas teu mungkin, tapi ujug-ujug aya nu catetan heubeul Jos BrechNu nyatakeun bakal jadi anu anjeunna bakal gaduh fornication committed kalawan budak underage. hal nu ieu mecat atawa ditunda, tapi anu henteu masalah. Peter R. de Vries geus pursuing kalawan sakabeh kontak na jeroeun pulisi teu bisa ngontrol nu dompét ieu kapanggih deui, tapi ujug-ujug éta aya baé! Hébat! Di tipu daya maranehna ngalakukeun teu polisi jeung yudikatif.

Aya ogé sakali deui kapanggih koran a! Anu ngan detektif hébat dianggo! Ayeuna hayu urang ngamimitian deui dina Photoshop jeung téhnik lianna. warta pegatna! Ngaran Jos Brech teu disebutkeun dina artikel. Teu jelas dina jangka waktu Jos Brech bakal jadi nami dipilih pikeun Patsy mun PSYOP ieu (operasi psikologi) keur ngusulkeun bantuan spiders? carita creaks on sadaya sisi na lantaran sidang anu datang ka 12 Désémber, éta geus waktu keur fueling na energizing lancah nu.

Arsip ngeunaan pulisi saprak 2014 bagian tina hiji prosés archiving digital Urang ngan nice teu nelepon. Sakabéh dokumén luhur jeung sama sekali 1 pilarian geus kungsi on boneka kedah urang sebut wae euweuh salajengna:

nu CDD + dicirikeun dina Plan Émbaran ti Kementrian 2014-2017 salaku fasilitas umum pikeun archiving jeung bursa sahiji dokumén dina hukum pidana jeung prosés imigrasi

Sumber: telegraaf.nl

Ayeuna, tangtu, nyaeta mun ngajawab yén sapertos file sajarah scan éta pakasaban hellish, tapi dina arsip heubeul-kali anjeun kungsi pendaptaran kalayan informasi dina tanggal jeung indexes unik lianna. Ngan nganggap yén file a geus ancur, sigana teu mungkin dibikeun kabeh media perhatian ku Peter R. de Vries. Jieun ucing nu wijaksana nu kedah ngalakukeun ngeunaan 33 taun pikeun manggihan file kitu! Oke, teras dua puluh taun, sakumaha hal éta maung Verstappen téh sanggeus dua puluh taun. Eta tetep luar biasa.

Ieu rada sajaba ti kanyataan yén zat naon baé shelved ti 1985 euweuh bukti ngahasilkeun dina hal ieu, tapi ngan na ukur sigana ngawula pikeun mantuan nguatkeun 'sidang ku média' prosés.

Sumber: rtlnieuws.nl

Nu ilahar rajapati lila-ngajalankeun anu narima perhatian média hébat anu direngsekeun ku DNA Kecap mantra. Muhun, aranjeunna anu ngumbar ngaliwatan sidang ku média ku Peter R. de Vries lajeng mindahkeun sirkus média ka pangadilan nyandak leuwih judgment tina masarakat awam nongkrong tanpa pertahanan cogent légal ditangtoskeun.

Ogé lawsuits dirina jadi Saskia Belleman tweet-circusesDimana taya sahijieun Sigana bener leuwih serius keur kritis. Bisi nu maung Verstappen éta kanyahoan salila sababaraha taun naha pembunuhan, rajapati atawa nyiksa seksual, tapi ujug-ujug aya ngan méméh tamat ti jaman watesan hiji palaku poténsial. Unggal aturan légal ieu pegat dina ieu carita, tapi nu teu masalah, sabab emosi rahayat ieu dicoo ku Peter R. de Vries sarta indung nangis maung. Nu teu keajaiban. Logika lajeng bisa jadi euweuh deui. Emosi nyaéta hijina pituduh.

Naon teu asup kaakal bisi ieu téh yén DNA urang tina garis kulawarga kaopat jeung kalima ieu dipaké pikeun ngadeteksi Jos Brech. Mun nyababkeun hiji patandingan jeung DNA kapanggih dina pakean tina maung Verstappen, jalma ieu anu masih ngan geuwat geus dituduh dirina? Jeung naha Jos Brech milih sangkan dirina ngaleungit dina hal ngalibetkeun rajapati atawa rajapati atawa nyiksa seksual ieu dibenerkeun? Nu teu rada, sabab aya euweuh hal. Tapi diteundeun senang Om urang ventriloquist urang dummy Peter R. de Vries on hiji asset pikeun push final: DNA ti Jos Brech éta ujug-ujug dina underpants sahiji maung Verstappen. Deui éta sadayana ngeunaan credibility spinning. Mun kabeneran teu aya, anjeun bisa kalayan gampang spin carita anyar sanggeus taun 20. Mun umum tetep kritis ti saukur nelepon yén aya pornografi anak dina komputer teh (geus dihukum) kapanggih curiga.

Mah disebutna proses ieu Baheula 'Nyieun murderer a'Sarta' Peter R. de Vries sidang ku média '. Jeung lamun urang nyebutkeun yén aya pernah wae bukti rajapati atawa nyiksa seksual, anjeun ngan saukur nyebutkeun yén awak maung ieu teuing layu pikeun ngumpulkeun bukti alus di pamarikasan mayit keur neangan sebab matina. Yén dimungkinkeun aya di odds kalawan hasil pamarikasan mayit keur neangan sebab matina dina kasus rajapati sejen, henteu malah masalah deui. Ieu ngeunaan maén emosi anjeun jeung programming dina gambar nu dipikahoyong.

Sigana nu urang mindeng diputer di taun anyar kalawan kasus utama nu DNA seemed janten decisive. Sanajan logika lacked DNA éta salawasna kecap mantra. Dina Marianne hal Vaatstra masihan media sirkus bapana Bauke Vaatstra Machiavelli atawa harga, tapi Niccolò Machiavelli (sanggeus saha hadiah anu ngaranna) ieu écés "nganggur ngalakukeun" kalawan trickery na tipuan. Nalika urang maénkeun remen kalawan PSYOP badag (Psikologis Operasi) bisnis ngamajukeun gagasan yén database DNA wajib pohara penting pikeun ngajawab perkara pembunuhan, urang kedah sugan butuh katingal ngadeukeutan di implikasi tina database kitu. Naon tiasa nangtang jeung sagala rupa nu?

Pikeun ngamimitian maung Verstappen - hal Jos Brech dihapus hiji bangbarung légal penting. DNA tina Jos Brech ieu illegally dipake bisi sejen. Ie teh Jos Brech DNA ieu dipigawé dina hal leungit (dugaan na - acted - leungitna), tapi ieu dipaké dina hal maung Verstappen. pokrol Gerald Roethof ngabuktikeun ieu jelas pisan jadi pangacara PSYOP sabab anjeunna kapaksa Jos Brech bisa geura meunang dijagaan na ngan alesan ieu. Dina hadir eta memang jum'atan unthinkable sahingga dibeunangkeun pikeun ngalakukeunana. Di dieu manehna kituna bisa nyieun titik pisan serius, tapi anjeunna ninggalkeun. The bangbarung légal pikeun alesan yén (dina persepsi jelema) geus geus murtad, anu mana DNA ngan keur masing-masing hal tina database bisa snatched. Kasus Jos Brech kituna geus dijieun kontribusi hébat keur momen database nasional asalna. Kaadilan Teu ngan kedah nganggo langkung DNA dina hal nu masalah, tapi ogé dina kasus séjén.

Ku kituna dimana sakabeh fokus kana shifts kana dua kaunggulan média hype anyar, nyaéta 'Jos DNA éta dina underpants'Sarta'aya geus kapanggih pornografi anak"Gerald na Roethof Merak acara ieu (tingali di dieu) Ieu indit kana polemik di sela, anjeunna ngan kukituna kudu nempatkeun sagala fokus dina kasalahan légal tina ngagunakeun DNA ti hiji pasualan jalma leungit di hiji (nonexistent) rajapati. Ieu 'non-existent' Kuring geus ngan diselapkeun antara, lantaran (I ngulang dieu) aya geus pernah geus mangrupa hal rajapati atawa rajapati, atawa hiji hal nyiksa seksual. Sagala jenis bukti ngarojong nu ngabuktikeun ieu kurang. Nyéta, nu NFI geus pernah geus bisa demonstrate pembunuhan, rajapati atawa nyiksa seksual. Ku kituna aya euweuh hal. Aya hal. Aya ngan DNA dina sapasang underpants tapi pertandingan jeung DNA diala unlawfully. Gerald Roethof tadi Jos Brech bisa meunang jadi geulis. Tapi lamun aya manfaat PSYOP tina promosi databés nasional, Anjeun moal meunang kaluar tina remand nambahan na teh aktor Patsy. Anjeun ngan hoyong credibility carita pimping ku sok whereabouts Anjeun pangacara alus.

Jos Brech kituna hal ieu ngabogaan implikasi légal pohara penting. Henteu ngan ngagem eta - kawas kasus Vaatstra - ka gagasan yén DNA mangrupa kecap magic na nu kami pas kudu buka database nasional. Leuwih penting nyaéta yén Gerald Roethof tanggung jawab mastikeun yén aya euweuh objections ngalawan pamakéan DNA dikumpulkeun bisi sejen. Pondokna, sakali diilikan DNA anjeun, nagara bisa make eta mana keur engké! Capiche? Gunana baé! Mertahankeun Roethof nyaeta farce a!

Lamun kaayaan bakal pas boga profil DNA unggal individu dina vaccinations sorangan jeung nulungan nyadiakeun dulur jeung CRISPR nano-bot, teras anjeun tiasa ngabayangkeun pilihan modifikasi android bisa ngahasilkeun ieu? Atawa anjeun saukur teu sadar terminologi ieu? nagara nyangka payun 10 hambalan. Anjeun teuing?

Ngaliwatan hukum tutulung organ, nagara janten nu boga légal awak Anjeun. Ieu kituna mungkin aya oge ngalakonan parobahan ka. Gerald Roethof nu bangbarung dibawa kabur ka bisa make DNA Anjeun dieu (gaganti ukur na ukur dina ieu panalungtikan légal husus nu DNA kasebut dipiceun).

Roethof perlu di waktu tulisan masih meunang kecap kaluar dina sési ieu. Teu heran lamun manehna geus maca di dieu (boven ngadeg passages pertahanan Roethof urang téh dina kanyataanana a ulang pos ti Artikel ti Nopémber 9 2018) Pikeun masihan pertahanan na masih saeutik credibility bakal coba. Mun Roethof deui moal pamakéan dibeunangkeun DNA (diala via bisi leungit) ulah condong, anjeunna sakali deui nembongkeun jadi pangacara psyop.

Maca ieu file sakabeh

éntri sumber link: telegraaf.nl, justid.nl, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Telegraph ogé tempatna salajengna ku cara nempatkeun dina artikel di handap ieu di ngadawuh:
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2908300/jos-b-spreekt-tegen-familie-nicky-verstappen

    "Verstappen ieu slain jeung kamungkinan abused salila camp panas dina Brunssummerheide di 1998. pupusna éta lila teu kaungkab dugi a DNA badag nguji kulawargi B. sumping kana gambar. DNA na ieu kapanggih dina tujuh belas tempat dina pakean budak urang ".

    Aya geus pernah geus bukti rajapati atawa rajapati. Aya na masih teu bener a bisi rajapati atawa nyiksa. Duanana geus kungsi dibuktikeun. Tur upami nu teu ditingalikeun, Anjeun bisa nyieun dina pertahanan ka hiji liang badag. Ieu bakal lajeng ogé maot alam (ditewak cardiac atawa anjeun ngaranan eta) tiasa.

    Kanyataan yén Roethof moal nyebut ieu, tapi ngan perhatian anu fokus kana moal meunang katerangan katuhu sarta aksés meager kana informasi anu nunjukkeun yén anjeunna téh pangacara psyop.

  2. Zonnetje wrote:

    Meureun mangpaat uninga yen tersangka sanggeus dijagaan pulisi (biasana saatos 3 15 poé na jam sanggeus ditewak) kudu dibawa saméméh hiji voir hakim nu kedah aturan dina ditewak sarta ditahan. Ieu kajadian dina prakték hukum di tahap ieu nu ahli hukum do pangalusna sabab bantuan disebutkeun légal ditolak .. Afvocaten meunang salah tambahan maranéhanana. Lamun pangacara ti Rover bakal boga panghasilan kasangka bébas dina momen anu manéhna meunang teu boga duit utamana lamun Brech. Mémang ngabalukarkeun pati penting. Nu kudu jelas. Bisi kitu anjeun gaduh ahli asing / NFI hiji pendapat kadua pikeun ngalakukeun utamana saprak hal ieu nyandak publisitas misalna. Nu salawasna boga Tujuan a. Dina basa Walanda, diarahkeun sagalana. Na enya attorneys maénkeun pikeun sababaraha alesan.

    • Martin Vrijland wrote:

      Inti hal ieu téh yén teu aya hal na eta bukti DNA diala unlawfully dina hal leungit (ie dugaan leungit Jos Brech sorangan). Éta ngalawan panerapan ayeuna sahingga Jos bisa langsung dikaluarkeun ka pertahanan bener.
      Samentara Roethof kedah refocus aranjeunna ngaliwatan hiji pertahanan hirup kalawan alus.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Eta geus pasti jelas yén Twitter anti Martin Vrijland Aksara geus ngajalankeun. tweets abdi eta ku # katuhu saukur ulah datangna ngaliwatan tweets Twitter nya tijdlijn..net sakumaha Peter R. de Vries disebutkeun.

    • Martin Vrijland wrote:

      Facebook ogé cukup hayu nanaon liwat. Dinten ogé disaring kaluar foto ngalengkepan artikel, jadi kirang opvalt..mensen anu kirang condong kana klik hal tanpa gambar.

      I dipaké pikeun mibanda rébuan kali puluhan rébu nu datang ngaliwatan Facebook. Dinten ieu marginalized ka sababaraha ratus per poé.

  4. heray wrote:

    Naon atuh neangan aneh éta Jos B. moal ngajawab patarosan naha aya DNA-Na dina baju tina maung. Numutkeun pengacara, manéhna datang engké ku penjelasan. Tapi naha manehna henteu saukur yén manéhna henteu nyaho. Yén teh jawaban paling logis, naha éta téh kriminal atawa henteu.

    Kuring ogé ngarasa aya deui jalma aub, jigana Jos B, tapi ogé batur. Tina buku The maot misterius ngeunaan maung Verstappen Simon Vuyk jelas yén Barten Joos, salah sahiji pamingpin camp, terang dimana awak maung ieu bade kapanggih. Ogé nunjukeun yen meureun aya tumbu ka batur anu digawé di Departemen Kaadilan. Sugan fakta aktual kedah kituna pinuh atawa sawaréh ngaleungit dina karpét.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kabéh diversion metot anjeun nyadar yén éta cukup ku hiji psyop pikeun ngawanohkeun databés DNA jeung panerapan subversion ditandaan nu nyebutkeun anjeun ngan bisa migunakeun DNA dina panalungtikan nu eta geus dikumpulkeun.

      Pondokna, sakali DNA dina database a bisa dipaké madhab. Contona, nawarkeun kasempetan pikeun RIVM nu. Databés DNA téh lajeng basa alus kanyaho pikeun analisis Data Big (misalna masalah turunan "Insurgent Oppositional Paripolah '), keur babies desainer, vpor vaksin ngaropéa anjeun moal bisa ngaranan eta.

      • Martin Vrijland wrote:

        Kituna eta penting pisan jeung super bisa ditandaan yen sebaran indit Daun balik titik ieu. Roethof tadi saharita release kedah pamenta sabab geus kaala Om DNA Jos Brech dina hal séjén nu teu patali jeung hal maung Verstappen. DNA nu bisa geus jadi dipake.

        Hal ieu mangrupakeun paningkatan ti panerapan aya na paves cara pikeun ngaleupaskeun wates ieu mangsa nu bakal datang.

        • Zonnetje wrote:

          masalahna nyaeta urang hirup dina kaayaan konstitusional. Sistem légal téh ngaruksak. Urang bisa ngaharepkeun nanaon ti gecorrumpeerden. Jeung budak ningali opera sabun ditulis ku tersangka dawam pinuh ku haseup jeung kaca spion keur bebeneran. Di Walanda teu dulur nyumbangkeun. Kenca sareng ka katuhu henteu aya, oposisi teu aya. Sanajan kitu, aya sapotong cake (kakuatan jeung duit) nu dimaksudkeun anggota voir sahiji klub swasta, gurita nu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup