Martin Vrijland
2.3K subscribers
5 photos
217 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Natuurlijk gaat die fake-corona app met QR code check er gewoon blijven. Ik voorspelde niet alleen de opkomst daarvan, maar ook dat het blijvend is en dat terugkerende vaccinaties het lichaam afhankelijk van anti-lichamen productie zal maken (verslaving) en 'sick on demand' toegepast kan worden. Al die arme stakkers die zich hebben laten injecteren om even op vakantie te kunnen of weer naar een feestje te mogen worden zo afhankelijk gemaakt als een windows terminal of smartphone in het netwerk dat steeds een update nodig heeft of anders crasht. Zij kunnen nu nog ontdekken hoe ze in de maling genomen zijn, ware het niet dat het steeds moeilijker wordt om uit te stappen, omdat kritische gedachten uitgeschakeld kunnen worden. Nu is het nog de corona check app, straks is het de combinatie met een social credits score systeem en komen we er achter dat we goedkeuring hebben gegeven en/of meegebouwd hebben aan de uitrol van onze eigen open digitale gevangenis, waarin je niet meer kan kopen of verkopen zonder the mark of the beast in onze bloedbaan. Lees het laatste artikel op mijn website en dan vooral de gelinkte artikelen. Zeg nee tegen dit systeem nu er nog een weg terug is. Ook die grote stoere BOA's, beveiligers en agenten die op de QR code controleren. Doe niet meer mee of bouw aan de digitale gevangenis voor kortstondig behoud van je portemonnee! Stop nu het nog kan!
Lees nog een keer mijn voorspelling over hyperinflatie en dat men als reden 'tekorten' op zou geven.. geschreven op 12 juni 2021. Gasprijzen omhoog wegens tekorten? Bullshit als je bedenkt dat Rusland een North Stream pijpleiding heeft neergelegd, er gas via Oekraïne en inmiddels ook via Turkije Europa binnenstroomt. We zijn getuige van een cover up van hyperinflatie als gevolg van gigantische hoeveelheden bijgedrukt geld. Dat alles maakt onderdeel uit van het 'Great Reset' plan, net als de plandemie en de klimaat tax (alles straks samengevoegd in een social creditscores & health paspoort) https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/voorspelde-hyperinflatie-zichtbaar-in-voedselprijzen-en-aan-de-pomp/
Verdachte beramen moordaanslag Rutte? [citaat uit mijn artikel 20 mei 2021]:

Alle registers worden nu internationaal open getrokken om de kritiek op de vaccinatieagenda te koppelen aan rechts-extremisme, terrorisme en natuurlijk neonazisme. Daarvoor hebben we de media die in samenspel met gecontroleerde oppositie en Gladio-achtige operaties terrorisme faken.

“Ja, maar Vrijland je kunt toch niet zomaar roepen dat alles fake is!?” Nee, dat kan natuurlijk niet. Ik roep het ook niet zomaar, ik wijs op de opmerkelijke patronen van de Problem, Reaction, Solution methode die we telkens zien als de macht een maatschappelijke verandering wil doorvoeren en het wil maar niet lukken.

Al geruime tijd stel ik dat de virusontkenner of vaccinatieweigeraar zal worden opgejaagd via razzia’s en wat werkt er dan beter dat je deze groep via hoaxes kunt stigmatiseren tot levensgevaarlijk.

Als daar straks nog aan wordt toegevoegd dat de vaccinweigeraars ook nog een besmettingsgevaar vormen, omdat zij de bron voor mutaties zijn, dan is het spel compleet. De massa wordt geprepareerd voor de jacht op “die levensgevaarlijke gekke wappies!” Dat zijn potentieel terroristen, rechts-extremisten en neonazi’s!

Hoe verkoop je fascisme en hoe vergoelijk je razzia’s? Door te doen alsof het noodzakelijk is en je het (zelfgeschapen Gladio-style) kwaad bestrijdt, daarmee je eigen kwaad maskerend en te doen alsof je het volk beschermt.

[einde citaat]

Het is kinderlijk eenvoudig om een aanslagberaming te faken. Die nep Rutte kan elk spelletje meespelen. Gister was het Kaag die met de dood bedreigd werd, vandaag Rutte. Sodemieter op met dat acteerwerk!
Ik zag trouwens een nieuwe ster op het controlled firmament..iets met 'huigplug' of Huig Plug...een soort Micha Kat op steroids die het Demmink dossier weer oprakelt en met "nieuw bewijs" op de proppen komt. Als je het mij vraagt is het een vergelijkbaar spel als de Joost Knevel - Jaap van Dissel hoax, bedoeld om complotdenkers als gestoorde mafkezen neer te zetten. Rare naam hoor 'huigplug'. Bah, ik word echt misselijk van die katvangers aka Judasgeiten.