Martin Vrijland
3.17K subscribers
18 photos
1 video
5 files
303 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Voor wie het nog niet duidelijk is, hier nog een keer de besmettingsleugen
Komt een vrouw bij de dokter
Koning legt uit waarom gouden koets voorlopig niet rijdt: "De gouden koets zal pas weer kunnen rijden als Nederland daar klaar voor is. Zolang er mensen in Nederland leven die dagelijks de pijn van discriminatie voelen, werpt het verleden zijn schaduw over onze tijd"...maar het ging toch over die zwarte slaven op die koets? Dus moeten we dan eerst van al die mensen af die die slaven op de koets zo vervelend vinden? Eigenlijk zegt hij dus: "Ik kan die koets met die slaven erop niet rijden, zolang er mensen in Nederland wonen die zich gediscrimineerd voelen" Die zwarte slaven op die koets blijven er dus gewoon op staan? Moeten de zwarte mensen dan eerst uit Nederland weg? Ik zou dat ding gewoon laten omsmelten en je paleis verkopen en de opbrengst aan de Groningse aardbevingsschade of toeslagenaffaire slachtoffers geven. Is het trouwens geen discriminatie dat jij daar in dat paleis woont en gratis geld krijgt en de rest jou belasting moet betalen? Is het trouwens geen discriminatie dat jij alle wetten tekent en je politieke loopjongens aanstelt? Is het geen discriminatie dat jouw dochter een feestje geeft terwijl de rest thuis moet zitten? Ik stel voor dat je gewoon ophoepelt!
Rutte heeft meerdere malen het woord Vrijland gebruikt. Ik denk dat hij stiekem bedoelde: "Luister naar Vrijland en negeer alle wetten en regels", maar dat zal hij nooit toegeven. Hij was mega nerveus! Kuipers heeft een grote neus. Dat viel het meest op. Ze zijn de grip aan het verliezen. Maak er lekker weer een vrij land van en heb schijt aan die wetten getekend bij de gratie Gods!
The Voice..zodat we ons druk maken over nonsens en de man als predator, onder het mom van 'als je links kijkt zie je rechts niets' (als je een nieuw onderwerp lanceert vergeten mensen de 2G en het fascisme). Sorry John de Mol en Den Haag. We doen niet mee aan die afleidingstrucs! We blijven weigeren aan QR code en vaccinatieplicht mee te werken!
Niet dat ik aanraad TV te kijken en al helemaal niet VI Vandaag, waarin "kinderliefde" Paul de Leeuw bonobo aap Johan Derksen bij mag vallen om de vaccinatie uitsluitingsterreur te verkopen. Kijk die vd Gijp is gewoon een kroegkomiek en Genee heeft zijn kop niet mee, maar als ons land de les gelezen moet worden door "kindervriend" en biersnor, dan is het schip al gezonken voordat het gat gedicht is.
Over de angst om te overleven zonder QR code (zie volgende post)
Klaus Rothschild.jpg
1.6 MB
Toelichting gewenst? Zie website plus comments #KlausSchwab